ErvaringenSite

  Ervaringen QEEQ

  Ben jij van plan om binnenkort een roadtrip te geen maken, maar ben je nog op zoek naar een huurauto? Wellicht kan QEEQ dan van pas komen. QEEQ is namelijk een online platform waarop mensen, die op zoek zijn naar een huurauto, snel en gemakkelijk de verschillende opties met elkaar kunnen vergelijken. Maar wat voor online platform is dit en hoe werkt het precies? Wat is de kwaliteit van de service en diensten van QEEQ en met welke autoverhuurbedrijven werkt QEEQ zoal samen? Ben jij benieuwd naar dit bedrijf en wil jij er graag meer over te weten komen? Dan kun je op deze pagina de beoordelingen van anderen over dit bedrijf lezen. Op deze manier kun je een beter beeld krijgen van QEEQ, waardoor je uiteindelijk gemakkelijker de keuze kunt maken of je gebruik wilt maken van de services van QEEQ of toch nog even verder wilt kijken. Bovendien kun je op ErvaringenSite ook reviews en beoordelingen over andere bedrijven bekijken.

  Over QEEQ

  Op de website van QEEQ kun je een huurauto vinden door simpelweg je pick-up locatie en de data waarop je de auto wilt huren in te vullen. Vervolgens krijg je een lijst te zien met de opties, de prijzen en de diensten en locaties van diverse autoverhuurbedrijven. Het doel van QEEQ is als het ware om huurauto's tegen de laagst mogelijke prijs aan te bieden. Om dit te kunnen bereiken, werken zij samen met verschillende autoverhuurbedrijven over de hele wereld, online reisbureaus en toonaangevende zoekmachines. Zo werkt QEEQ bijvoorbeeld samen met Avis, Sixt, Hertz, Dollar, Europcar, Ezi, Jucy, Redspot en Bargain car rentals. In totaal werkt QEEQ samen met ruim 200 autoverhuurbedrijven op meer dan 100.000 locaties.

  Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website van QEEQ raadplegen. Bovendien kun je ook contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier op de website in te vullen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar support@qeeq.com. Wil jij graag updates ontvangen van het bedrijf? Dan kun je QEEQ volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube.

  Elke middag vertrekt de oude bus voor een tocht door het Tilburgse verleden

  De diensten van QEEQ

  Wanneer je een auto via QEEQ huurt, profiteer je van een aantal diensten van het bedrijf. Zo garandeert QEEQ dat je altijd de beste deals zult ontvangen. Tevens betaal je bij QEEQ geen creditcardkosten en worden er meestal geen annuleringskosten in rekening gebracht, wanneer je je boeking voor de pick-up datum annuleert.

  Daarnaast heeft het bedrijf een GPS App, waarmee je gratis en offline nieuwe plekken kunt ontdekken in ruim 200 landen. Naast deze app heeft QEEQ ook een QEEQ App waarop je gemakkelijk via je mobiel een auto kunt huren. Deze app heeft verschillende voordelen, waaronder het feit dat je op deze app 24/7 met de klantenservice van QEEQ kunt chatten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor QEEQ

  Heb jij zelf wel eens een auto gehuurd via het online platform van QEEQ? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Ging het boekingsproces gemakkelijk of was het lastig om daadwerkelijk een auto te boeken op dit platform? Kreeg jij altijd de beste deal of kwam je betere deals tegen op andere platforms? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van QEEQ? Schrijf een review over QEEQ en help anderen met het vinden van een huurauto.

  QEEQ
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over QEEQ

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is QEEQ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over QEEQ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is QEEQ actief?

  QEEQ is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van QEEQ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.