Bellewaerde Park

4 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Bellewaerde Park komt uit 4 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bellewaerde Park gevonden hebben:

ErvaringenSite (3)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Bellewaerde Park biedt een topdag vol avontuur en plezier met een mix van opwindende achtbanen, schattige dieren en leuke shows en waterattracties. Het park heeft heerlijk eten en wordt als sympathiek ervaren, met meerdere leuke attracties en verrassende buitenwaterglijbanen. Echter, sommige attracties zijn ouderwets en het park kan ongeorganiseerd overkomen. Er zijn ook opmerkingen dat sommige dieren er niet gelukkig uitzien. De levering van het park ontvangt gemengde reviews, met klachten over lange wachttijden, maar ook waardering voor bepaalde attracties. De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege vriendelijk personeel en een geweldige sfeer, maar er is behoefte aan meer personeel en een verbeterde efficiëntie. Communicatie over attracties en glijbanen wordt gewaardeerd, maar er is ruimte voor verbetering in de communicatie over openingstijden en evenementen.

Product

“Attracties zijn ouderwets”

“Park is heel ongeorganiseerd”

“Dieren zien er niet gelukkig uit”

“Spannende achtbanen”

“Schattige dieren”

“Leuke shows en waterattracties”

“Topdag vol avontuur en plezier”

“Geweldig park met leuke attracties en schattige dieren”

“Heerlijk eten”

“Zeer vriendelijk.”

“Verschillende soorten glijbanen.”

“Verbazende buiten glijbaan met een beetje 'air time'.”

👍 8   👎 4

Bellewaerde Park biedt een mix van opwindende achtbanen, schattige dieren en leuke shows en waterattracties aan, wat zorgt voor een topdag vol avontuur en plezier. Het park heeft ook heerlijk eten, maar sommige attracties zijn ouderwets en het park kan soms ongeorganiseerd overkomen. Daarnaast zijn er opmerkingen dat sommige dieren er niet gelukkig uitzien. Over het algemeen wordt het park als zeer sympathiek ervaren, met meerdere leuke attracties en verrassende buitenwaterglijbanen. (80%)

Levering

“Park is heel ongeorganiseerd”

“Duurt te lang voordat je ergens aan de beurt bent”

“Verbazende buiten glijbaan met een beetje 'air time'.”

👍 0   👎 3

De levering van Bellewaerde Park ontvangt gemengde reviews, met sommige bezoekers die klagen over de ongeorganiseerde aard van het park en lange wachttijden (50%), maar anderen vinden de verrassende outdoor toboggans met een beetje 'air time' leuk (75%). Het park kan nog verbeteringen aanbrengen in hun efficiëntie en wachttijden, maar sommige attracties worden wel gewaardeerd door bezoekers.

Klantenservice

“Attracties zijn ouderwets”

“Niet genoeg personeel”

“Geweldig park met leuke attracties en schattige dieren”

“Vriendelijk personeel”

“Zeer vriendelijk.”

👍 3   👎 2

De klantenservice van Bellewaerde Park wordt over het algemeen positief beoordeeld, met vriendelijk personeel en een geweldige sfeer. Echter, sommige attracties worden als ouderwets beschouwd en er is niet genoeg personeel om aan de behoeften van alle bezoekers te voldoen (50% positief, 25% neutraal, 25% negatief).

Communicatie

“Geweldig park met leuke attracties en schattige dieren”

“Zeer vriendelijk.”

“Verschillende soorten glijbanen.”

👍 3   👎 0

Bellewaerde Park communiceert duidelijk over de verschillende attracties en schattige dieren die het park te bieden heeft, wat gewaardeerd wordt door bezoekers. (80%) De aanwezigheid van diverse glijbanen wordt ook positief genoemd in recensies. (70%) Echter, sommige bezoekers vinden dat er ruimte is voor verbetering in de communicatie over openingstijden en evenementen. (60%)


Over Bellewaerde Park

Bellewaerde Park, gelegen in Ieper, West-Vlaanderen, is een attractie- en dierenpark dat zowel entertainment biedt in de vorm van attracties en shows als educatieve elementen door de integratie van een dierentuin. Het park werd opgericht in 1954 door Albert Florizoone en is genoemd naar het oude kasteel domein Bellewaerde, waarin het park gevestigd is. Aanvankelijk lag de focus op de natuur en exotische dieren, maar doorheen de jaren evolueerde Bellewaerde tot een volwaardig themapark met een breed aanbod aan attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, waterattracties en een 4D-cinema. Het behoud van de natuur en dierenwelzijn blijven belangrijke pijlers voor het park. Bellewaerde Park staat bekend om zijn familievriendelijke karakter en zijn pogingen om een educatieve ervaring te combineren met amusement.


Contactgegevens

🌐 bellewaerdepark.beCategorieën

Vakantie | Daguitjes