Bellewaerde Park

4 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Bellewaerde Park komt uit 4 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bellewaerde Park gevonden hebben:

ErvaringenSite (3)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Bellewaerde Park ontvangt gemengde reviews, met sommige bezoekers die klagen over de ongeorganiseerde aard van het park en lange wachttijden (50%), maar anderen vinden de verrassende outdoor toboggans met een beetje 'air time' leuk (75%). Het park kan nog verbeteringen aanbrengen in hun efficiëntie en wachttijden, maar sommige attracties worden wel gewaardeerd door bezoekers.

“Park is heel ongeorganiseerd”

“Duurt te lang voordat je ergens aan de beurt bent”

“Verbazende buiten glijbaan met een beetje 'air time'.”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Martin - 3 maanden geleden

  • Attracties zijn ouderwets
  • Park is heel ongeorganiseerd
  • Duurt te lang voordat je ergens aan de beurt bent
  • Niet genoeg personeel
  • Dieren zien er niet gelukkig uit
  • Niet genoeg waar voor je geld

Cyp_re - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Zeer vriendelijk.
  • Verschillende soorten glijbanen.
  • Verbazende buiten glijbaan met een beetje 'air time'.