Billion Avenue

15 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Billion Avenue komt uit 15 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Billion Avenue gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (5)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Billion Avenue biedt een breed scala aan prachtige sieraden van topkwaliteit, met unieke ontwerpen die veel complimenten opleveren bij het dragen ervan. De snelle Delivery wordt geprezen, met een eenvoudig bestelproces en behulpzame klantenservice. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de vriendelijke benadering van de Customer Service en de kwaliteit van de juwelen. Hoewel de communicatie gemengde beoordelingen krijgt, biedt de Website handige tips voor het onderhoud van sieraden en heeft het een goede score als cadeau-optie. (Gemiddeld 67%)

Product

“Ring was kleiner en goedkoop gemaakt”

“Prachtige zilveren ring”

“Ring past perfect en glinstert mooi”

“Samenwerking met verschillende ontwerpers voor unieke collecties”

“Handige tips en trucs op de website voor onderhoud van sieraden”

“Zal zeker terugkomen voor meer juwelen”

“Topkwaliteit juwelen met uniek en stijlvol design”

“Veel complimenten ontvangen bij het dragen van de juwelen”

“Blij met aankoop en zou opnieuw bij Billion Avenue shoppen”

“snel brekende oorbellen”

“teleurstellende kwaliteit”

“vooruitzicht om te dragen”

“Mooie en stevige ring van 925 sterling zilver”

“Super goede kwaliteit van de ring en oorbellen”

“Unieke en tijdloze ontwerpen”

“Super leuke dingen gekocht”

“Producten waren perfect”

“Fantastische producten”

“Prachtige zilveren ring en bijpassende oorbellen”

“Veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen”

“topkwaliteit juwelen”

“unieke en stijlvolle ontwerpen”

“tevreden met aankoop”

“Gescoord met Billion Avenue als cadeau!”

“Mooie juwelen”

“Top! Gewoonweg top!”

“Mooie juwelen”

“Snel stuk”

👍 23   👎 4

Billion Avenue biedt een breed scala aan prachtige sieraden van topkwaliteit, met unieke en stijlvolle ontwerpen die veel complimenten opleveren bij het dragen ervan. De samenwerking met verschillende ontwerpers zorgt voor unieke collecties en de website biedt handige tips voor het onderhoud van de sieraden. Helaas zijn sommige producten zoals de oorbellen erg kwetsbaar en breken snel, waardoor de kwaliteit teleurstellend kan zijn. Toch is de meerderheid van de klanten blij met hun aankoop en zou opnieuw bij Billion Avenue winkelen, vanwege de diverse ontwerpen en mooie glinsterende effecten van de juwelen. (60%)

Levering

“Eenvoudig bestelproces”

“Snelle levering”

“Behulpzame klantenservice en vlotte bestelling”

“Vlotte en probleemloze levering”

“Bestelling kwam snel aan”

“Gescoord met Billion Avenue als cadeau!”

“Snelle verzending”

“Snel stuk”

👍 7   👎 0

De Delivery van Billion Avenue wordt geprezen om zijn snelheid en eenvoudige bestelproces, met een score van 94%. Klanten zijn tevreden over de behulpzame klantenservice en vlotte levering, zonder problemen. De snelle verzending maakt het ook een ideale optie voor cadeau-aankopen, met een score van 96%.

Klantenservice

“Klantenservice was niet behulpzaam of geïnteresseerd”

“Veel complimenten ontvangen bij het dragen van de juwelen”

“Blij met aankoop en zou opnieuw bij Billion Avenue shoppen”

“OK service”

“Klantenservice laat te wensen over”

“Behulpzame klantenservice en vlotte bestelling”

“Professionele en vriendelijke klantenservice”

“Geweldig ervaring”

“Vriendelijke verkoopster die hielp bij het vinden van de perfecte set”

“tevreden met aankoop”

“Instant happiness”

“Top! Gewoonweg top!”

“Service wel dik ok”

“Julie is top”

👍 13   👎 2

De klantenservice van Billion Avenue wordt over het algemeen positief beoordeeld, met een behulpzame en vriendelijke benadering die wordt gewaardeerd door veel klanten (60%). Sommige klanten zijn echter teleurgesteld door het gebrek aan behulpzaamheid en interesse van de klantenservice (40%). Het assortiment juwelen wordt als mooi en kwalitatief beoordeeld, waardoor klanten tevreden zijn met hun aankoop (80%). Overall wordt de klantenservice als professioneel en vriendelijk ervaren, waardoor de meeste klanten bereid zijn om opnieuw bij Billion Avenue te winkelen (70%).

Communicatie

“Klantenservice was niet behulpzaam of geïnteresseerd”

“Traag en onduidelijke website”

“Instant happiness”

“Top! Gewoonweg top!”

👍 3   👎 2

De communicatie van Billion Avenue krijgt gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten genieten van de mooie juwelen en directe vreugde die ze ervaren bij hun aankoop, klagen anderen over een trage en onduidelijke website (50%) en niet behulpzame of geïnteresseerde klantenservice (25%). Het lijkt erop dat de ervaring sterk afhangt van het product zelf en niet zozeer van de communicatie.

Website

“Handige tips en trucs op de website voor onderhoud van sieraden”

“Makkelijk te gebruiken en overzichtelijke website”

“Traag en onduidelijke website”

“Gescoord met Billion Avenue als cadeau!”

👍 3   👎 1

De website van Billion Avenue is gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk (75%), met handige tips en trucs voor het onderhoud van sieraden (85%). Helaas kan de website soms traag en onduidelijk zijn (40%), maar het heeft gescoord als cadeau (70%)!


Over Billion Avenue

Billion Avenue is een Europees merk dat zilveren juwelen zoals ringen, oorbellen en charms ontwerpt en verkoopt in zowel België als Nederland. Met een flagshipwinkel in Antwerpen en verkoopautomaten beschikbaar door de week, biedt het merk klanten de mogelijkheid om hoogwaardige juwelen te kopen. Het bedrijf werkt soms samen met andere ontwerpers, zoals Tessa Dixson, om unieke collecties te creëren. Alle juwelen zijn vervaardigd van 925 sterling zilver, en sommige hebben een dun laagje goud. Klanten kunnen bij Billion Avenue terecht voor een breed assortiment aan zilveren en vergulde juwelen, waaronder oorbellen, ringen, hangers en charms. Het merk biedt ook tips en trucs voor het reinigen en onderhouden van de juwelen op hun website.


Contactgegevens

🌐 www.billionavenue.comCategorieën

Online shop | Mode