Blezi Cosmetics

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Blezi Cosmetics komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Blezi Cosmetics gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Blezi Cosmetics biedt topkwaliteit make-up met langdurige werking en goede dekking (90%). De levering is snel en efficiënt (100%), maar sommige klanten vinden de kleuren niet intens genoeg en de textuur moeilijk om mee te werken (50%). De klantenservice wordt geprezen door klanten (80%) en het personeel wordt gewaardeerd voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid (90%). Ondanks enkele klachten over de intensiteit van de kleuren en de textuur die snel vervaagt (70-65%), biedt Blezi Cosmetics over het algemeen goede klantenservice met ruimte voor verbetering in productkwaliteit (75%).

Product

“topkwaliteit producten”

“langdurige lippenstiften en goed gepigmenteerde oogschaduw”

“passende foundations met natuurlijke finish”

“geweldige make-up die de hele dag blijft zitten”

“maakt wimpers super lang”

“Topkwaliteit”

“natuurlijk uiterlijk”

“prachtige kleur”

“langdurige werking”

“goede dekking”

“verstopt oneffenheden”

“zou aanraden aan anderen”

“kleuren niet intens, textuur niet fijn om mee te werken, vervaagden snel”

“Topkwaliteit make-up set”

“Prachtige kleur lipstick die lang blijft zitten, goed gepigmenteerde oogschaduw”

“Kwaliteit van de producten”

“Chic gevoel bij het dragen van de make-up”

“geweldige producten en mooie kleuren”

“Lipgloss laat lippen stralen”

“Ruikt heerlijk”

“Blijft de hele dag zitten”

“Voel me als een prinses”

👍 21   👎 1

Blezi Cosmetics biedt een topkwaliteit make-up met langdurige werking en goede dekking. De producten hebben een natuurlijke finish en passende kleuren die de hele dag blijven zitten. De lipstick en lipgloss laten de lippen stralen en ruiken heerlijk. De oogschaduw is goed gepigmenteerd, maar sommige kleuren zijn niet intens en vervagen snel. Over het algemeen zou ik deze producten aan anderen aanraden vanwege de kwaliteit en de prachtige kleuren. (90%)

Levering

“kleuren niet intens, textuur niet fijn om mee te werken, vervaagden snel”

“Eerlijke prijzen en snelle levering”

“snelle en efficiënte levering”

👍 2   👎 1

De levering van Blezi Cosmetics is snel en efficiënt (100%), wat klanten waarderen. De prijzen zijn eerlijk en transparant (100%). Echter, sommige klanten merken op dat de kleuren niet intens genoeg zijn en de textuur moeilijk is om mee te werken, wat resulteert in snelle vervaging (50%).

Klantenservice

“ik voel me als een beauty queen”

“tevreden met aankoop”

“kleuren niet intens, textuur niet fijn om mee te werken, vervaagden snel”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“geweldige producten en mooie kleuren”

“top klantenservice”

“Voel me als een prinses”

👍 6   👎 1

De klantenservice van Blezi Cosmetics wordt geprezen door klanten, met een hoge tevredenheid (80%). De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel worden gewaardeerd (90%) en zorgen ervoor dat klanten zich als beauty queens en prinsessen voelen. Hoewel de producten geweldig zijn en mooie kleuren hebben, zijn er enkele klachten over de intensiteit van de kleuren en de textuur (70%), die snel vervaagt (65%). Over het algemeen biedt Blezi Cosmetics een goede klantenservice met ruimte voor verbetering in productkwaliteit. (75%)

Communicatie

“kleuren niet intens, textuur niet fijn om mee te werken, vervaagden snel”

“Lipgloss laat lippen stralen”

👍 1   👎 1

De communicatie van Blezi Cosmetics is gemengd. De kleuren van de producten zijn niet intens genoeg en de textuur is niet fijn om mee te werken, wat resulteert in snel vervagen (33%). Echter, de lipgloss laat de lippen stralen en geeft een mooie glans (67%).


Over Blezi Cosmetics

Blezi Cosmetics is een gerenommeerd Belgisch cosmetisch merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve benadering van schoonheid. Het merk heeft een rijke geschiedenis en is opgericht met de missie om vrouwen te helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Blezi Cosmetics streeft naar uitmuntendheid in elk aspect van zijn activiteiten, met een focus op kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering. Het merk biedt een breed scala aan producten, van huidverzorging tot make-up, die zijn ontworpen om schoonheid te verbeteren en te versterken. Hun producten worden geprezen om hun effectiviteit, kwaliteit en natuurlijke afwerking. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen of eventuele problemen, en het bedrijf heeft een duidelijk retourbeleid voor ontevreden klanten. Blezi Cosmetics geniet een solide reputatie als betrouwbaar en kwaliteitsgericht merk, waarbij transparantie en klanttevredenheid centraal staan.


Contactgegevens

🌐 blezi.comCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging