Blezi Cosmetics

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Blezi Cosmetics komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Blezi Cosmetics gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Blezi Cosmetics is snel en efficiënt (100%), wat klanten waarderen. De prijzen zijn eerlijk en transparant (100%). Echter, sommige klanten merken op dat de kleuren niet intens genoeg zijn en de textuur moeilijk is om mee te werken, wat resulteert in snelle vervaging (50%).

“kleuren niet intens, textuur niet fijn om mee te werken, vervaagden snel”

“Eerlijke prijzen en snelle levering”

“snelle en efficiënte levering”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

F. Heylen - 4 maanden geleden

  • kleuren niet intens, textuur niet fijn om mee te werken, vervaagden snel

K. Daems - 4 maanden geleden

  • Topkwaliteit make-up set
  • Vriendelijke en behulpzame klantenservice
  • Eerlijke prijzen en snelle levering

lukas - 6 maanden geleden

  • geweldige producten en mooie kleuren
  • top klantenservice
  • prijs-kwaliteitverhouding is goed
  • snelle en efficiënte levering