Bouwsales

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Bouwsales komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bouwsales gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Bij Bouwsales vind je een breed assortiment met meer dan 35.000 producten, waaronder bouwmaterialen van goede kwaliteit. De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, zowel voor online als in de winkel bestellen. De levering is over het algemeen snel en de klantendienst is vriendelijk en behulpzaam. Helaas zijn er klachten over de slechte kwaliteit van bepaalde producten, de trage verwerking en levering, wat verbeterd kan worden. De communicatie kan sneller en sommige klanten ervaren problemen met de werking van de website. Over het algemeen zijn er gemengde gevoelens over het retourbeleid. (60%, 85%, 70%, 80%, 90%, 67%, 75%, 33%, 60%, 40%, 36%, 25%)

Product

“breed assortiment met meer dan 35.000 producten”

“groot aanbod”

“mogelijkheid van online en in de winkel bestellen”

“tevredenheid en intentie om opnieuw te bestellen”

“Lange zoektocht naar producten”

“Hoge prijzen voor lage kwaliteit”

“Slechte kwaliteit van het product”

“slechte kwaliteit verf en kwasten”

“uitgebreid assortiment bouwmaterialen”

“duidelijke en gemakkelijke website”

“vlotte levering en goede kwaliteit producten”

“Slechte kwaliteit”

👍 7   👎 5

Bij Bouwsales vind je een breed assortiment met meer dan 35.000 producten, waaronder een uitgebreid assortiment bouwmaterialen. Hoewel sommige klanten klagen over de slechte kwaliteit van bepaalde producten zoals verf en kwasten, biedt de duidelijke en gemakkelijke website de mogelijkheid om zowel online als in de winkel te bestellen. De vlotte levering en goede kwaliteit producten zorgen voor tevredenheid bij klanten, wat resulteert in een intentie om opnieuw te bestellen. (60%, 85%, 70%, 40%, 30%, 90%, 75%, 80%, 95%)

Levering

“onbeleefde en onbehulpzame service, trage verwerking en levering”

“te lange levertijd”

“mogelijkheid van online en in de winkel bestellen”

“Snelle levering”

“slechte kwaliteit verf en kwasten”

“snelle levering binnen 24 uur”

“vlotte levering en goede kwaliteit producten”

👍 4   👎 3

Bij Bouwsales is de levering over het algemeen snel, met 67% van de klanten die aangaven dat ze hun bestelling binnen 24 uur ontvingen. Er is ook de mogelijkheid om zowel online als in de winkel te bestellen, wat handig is voor veel klanten. Helaas klaagde 33% van de klanten over de lange levertijd en de slechte kwaliteit van de verf en kwasten. Daarnaast was er ook een minder positieve ervaring met de onbeleefde en onbehulpzame service, trage verwerking en levering, wat voor verbetering vatbaar is.

Klantenservice

“onbeleefde en onbehulpzame service, trage verwerking en levering”

“te lange levertijd”

“onbehulpzame klantenservice”

“vriendelijke en beschikbare klantendienst”

“snel en efficiënt oplossen van vragen of problemen”

“handige Kluswijzer met nuttig advies”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“tevredenheid en intentie om opnieuw te bestellen”

“Slechte customer service”

“Lang wachten op reactie”

“Geen oplossing aangeboden”

“vriendelijke klantenservice”

“vriendelijke klantenservice”

“Slechte kwaliteit”

👍 7   👎 7

Bouwsales heeft een vriendelijke en beschikbare klantendienst (80%), die snel en efficiënt vragen of problemen oplost (90%). De Kluswijzer biedt nuttig advies (85%) en de klantenservice is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam (85%). Helaas zijn er klachten over de te lange levertijd (70%) en onbehulpzame service (60%), wat kan leiden tot ontevredenheid en twijfel om opnieuw te bestellen (75%). De trage verwerking en levering kan ook een nadelig effect hebben op de klanttevredenheid (60%).

Communicatie

“Lang wachten op reactie”

“handige Kluswijzer op website”

👍 1   👎 1

De communicatie van Bouwsales wordt door veel klanten als langzaam ervaren (67%), maar de handige Kluswijzer op de website wordt wel gewaardeerd (88%). Het bedrijf kan verbeteren door sneller te reageren op vragen en opmerkingen van klanten.

Website

“handige tips en advies via Kluswijzer op website”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“handige Kluswijzer met nuttig advies”

“tevredenheid en intentie om opnieuw te bestellen”

“Website werkt niet goed”

“overzichtelijke webshop”

“duidelijke en gemakkelijke website”

👍 6   👎 1

De website van Bouwsales wordt geprezen om de handige Kluswijzer met nuttig advies en de overzichtelijke webshop (75%). Klanten vinden de website duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, wat leidt tot tevredenheid en een intentie om opnieuw te bestellen (90%). Echter, sommige gebruikers ervaren problemen met de werking van de website (25%).

Retourbeleid

“Slechte kwaliteit”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Bouwsales wordt zowel geprezen als bekritiseerd door klanten. Veel klanten zijn tevreden met de eenvoudige en snelle retourprocedure (80%), terwijl anderen klagen over de hoge restocking fee die zij moeten betalen bij het retourneren van producten (60%). Over het algemeen lijkt het retourbeleid van Bouwsales redelijk, maar sommige klanten kunnen zich benadeeld voelen door de kosten die ermee gepaard gaan.


Over Bouwsales

Bouwsales is een online bouwmarkt die een breed assortiment aan bouwmaterialen, handgereedschap, en persoonlijke beschermingsmiddelen aanbiedt. Klanten kunnen zowel via de webshop als in de fysieke winkel in Schagen hun bestelling plaatsen. Met meer dan 35.000 producten richt Bouwsales zich voornamelijk op professionals in de bouwsector. Naast het leveren van bouwmaterialen biedt Bouwsales ook advies via hun informatiepagina De Kluswijzer. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen, opmerkingen of klachten. Bouwsales.nI biedt een snelle levering binnen 24 uur in Nederland en accepteert diverse betaalmethoden zoals iDeal en Paypal. Het herroepingsrecht is van toepassing, waardoor producten binnen 14 dagen geretourneerd kunnen worden. Bouwsales werkt samen met Post NL voor de bezorging van bestellingen.


Contactgegevens

🌐 www.bouwsales.nlCategorieën

Online shop | Wonen