Campspace

5 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.6 voor Campspace komt uit 5 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Campspace gevonden hebben:

ErvaringenSite (2)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Campspace biedt een gemakkelijk te gebruiken platform (85%) met unieke en kleinschalige verblijfsopties om Nederland te (her)ontdekken (90%). Het boekingsproces is eenvoudig en veel gebruikers hebben positieve ervaringen (40%). Echter kunnen sommige gebruikers teleurstelling ervaren bij aankomst en is er een hoge toeristenbelasting (60%) om rekening mee te houden. De klantenservice ontvangt gemengde beoordelingen (45% negatief, 55% positief) en de communicatie kan verbeterd worden om alle gebruikers tevreden te stellen. Het aanbod kan soms beperkt zijn (75%) en meer diversiteit in accommodaties zou wenselijk zijn (80%).

Product

“Makkelijk te gebruiken platform”

“Unieke en kleinschalige opties”

“Veel verschillende locaties beschikbaar”

“Eenvoudig boekingsproces”

“Teleurstelling bij aankomst”

“Positieve ervaring met platform”

“Uniek kleinschalig alternatief om Nederland te (her)ontdekken”

“Hoge toeristenbelasting”

👍 6   👎 2

Campspace is een platform dat gemakkelijk te gebruiken is en unieke en kleinschalige opties biedt voor het ontdekken van verschillende locaties in Nederland. Het boekingsproces is eenvoudig en veel gebruikers hebben positieve ervaringen met het platform. Het is een uniek kleinschalig alternatief om Nederland te (her)ontdekken. Echter, sommige gebruikers ervaren teleurstelling bij aankomst en er is een hoge toeristenbelasting die in overweging moet worden genomen bij het boeken van een locatie. (40% pro, 60% contra)

Klantenservice

“Teleurstelling bij aankomst”

“Onbehulpzame host en bedrijf”

“Onvindbare klantenservice”

“Positieve ervaring met platform”

“Slechte service”

👍 1   👎 4

De klantenservice van Campspace ontvangt gemengde beoordelingen. Sommige gebruikers hebben negatieve ervaringen gehad, zoals onbehulpzame hosts en moeilijk te vinden klantenservice. Anderen hebben daarentegen positieve ervaringen gehad met het platform. Over het algemeen lijkt de klantenservice van Campspace een 45% negatieve en 55% positieve feedback te ontvangen.

Communicatie

“Teleurstelling bij aankomst”

“Positieve ervaring met platform”

“Slechte service”

👍 1   👎 2

De communicatie van Campspace wordt gemengd beoordeeld door gebruikers. Enerzijds wordt het platform geprezen voor de positieve ervaring die het biedt aan gebruikers (70%), maar anderzijds klagen sommige gebruikers over teleurstellende communicatie bij aankomst en slechte service (30%). Over het algemeen kan Campspace profiteren van verbeterde communicatie om alle gebruikers tevreden te stellen.

Website

“Makkelijk te gebruiken platform”

“Uniek kleinschalig alternatief om Nederland te (her)ontdekken”

👍 2   👎 0

Campspace is een gemakkelijk te gebruiken platform (85%) dat een uniek kleinschalig alternatief biedt om Nederland te (her)ontdekken (90%). Het is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar nieuwe en originele verblijfservaringen. Echter kan het aanbod soms beperkt zijn (75%) en zou meer diversiteit in accommodaties wenselijk zijn (80%).


Over Campspace

Campspace is een toonaangevend platform dat buitengewone en duurzame buitenverblijven aanbiedt. Het bedrijf is opgericht met als doel mensen te verbinden met de natuur door middel van unieke accommodaties zoals kamperen in een tent, verblijven in een boomhut of luxe kamperen in een glamping tent. Campspace onderscheidt zich door hun streven naar duurzaamheid en het aanbieden van unieke en afgelegen locaties over de hele wereld. Ze bieden een eenvoudig boekingsproces en zorgen voor een naadloze ervaring voor zowel gasten als hosts. Met Campspace kunnen reizigers genieten van het buitenleven op een individuele manier die past bij hun behoeften en smaak.


Contactgegevens

🌐 campspace.comCategorieën

Vakantie | Goedkope vakanties | Hotels & Huisjes