Campspace

5 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.6 voor Campspace komt uit 5 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Campspace gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Campspace is een gemakkelijk te gebruiken platform (85%) dat een uniek kleinschalig alternatief biedt om Nederland te (her)ontdekken (90%). Het is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar nieuwe en originele verblijfservaringen. Echter kan het aanbod soms beperkt zijn (75%) en zou meer diversiteit in accommodaties wenselijk zijn (80%).

“Makkelijk te gebruiken platform”

“Uniek kleinschalig alternatief om Nederland te (her)ontdekken”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ella - 9 weken geleden

  • Makkelijk te gebruiken platform
  • Unieke en kleinschalige opties
  • Veel verschillende locaties beschikbaar
  • Eenvoudig boekingsproces

Sjirk Thibaudier - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Positieve ervaring met platform
  • Uniek kleinschalig alternatief om Nederland te (her)ontdekken