Closed

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor Closed komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Closed gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Closed heeft een gemengde ontvangst gekregen op basis van de reviews. Positieve punten zijn onder andere goede kwaliteit jeans die perfect passen (50%), een grote selectie beschikbare jeans (25%), vlotte bestelprocedure met duidelijke website (25%) en goede kwaliteit van producten met goede verpakking (85%). Echter zijn er klachten over de lage kwaliteit van kleding (33%), teleurstelling over de pasvorm (33%), problemen met beschadigde producten en slechte verpakking (33%), en gemengde beoordelingen over de klantenservice (30%). De communicatie laat te wensen over (0%) en levering kan soms langer duren dan verwacht (60%). Over het algemeen lijkt de kwaliteit van de producten goed, maar er kunnen problemen zijn met de verpakking, pasvorm, communicatie en klantenservice. (70%)

Product

“jeans van goede kwaliteit en passen perfect”

“lage kwaliteit kleding”

“teleurgesteld in pasvorm”

“grote selectie jeans”

“jeans zitten perfect en trendy”

“Slechte verpakking”

“Beschadigd product ontvangen”

“Bestellen ging vlot en duidelijke website”

“Kwaliteit van kleding was goed”

“goede kwaliteit jeans en T-shirt, vlotte bestelling en snelle levering”

“Producten van goede kwaliteit en precies zoals beschreven”

“Levering op tijd en goed verpakt”

“Geld al ontvangen”

“Goede kwaliteit van producten”

👍 10   👎 4

Het product van Closed heeft een gemengde ontvangst gekregen. Positieve punten zijn dat de jeans van goede kwaliteit zijn en perfect passen (50%), er is een grote selectie aan jeans beschikbaar (25%), en de bestelling verloopt vlot met een duidelijke website (25%). Aan de andere kant zijn er klachten over de lage kwaliteit van de kleding (33%), teleurstelling over de pasvorm (33%), en problemen met beschadigde producten en slechte verpakking (33%). Over het algemeen lijkt de kwaliteit van de producten goed, maar er kunnen problemen zijn met de verpakking en pasvorm.

Levering

“bestellen verliep verwarrend en moeilijk om juiste maat te kiezen”

“levering verliep vlot en op tijd”

“langzame levering”

“levering duurde langer dan verwacht maar blij met pakket”

“Langzame levering”

“Slechte verpakking”

“Beschadigd product ontvangen”

“Levering duurde langer dan verwacht”

“goede kwaliteit jeans en T-shirt, vlotte bestelling en snelle levering”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Levering op tijd en goed verpakt”

“Geen bericht over verzending”

“Vlotte bestelprocedure en regelmatige updates”

“Snelle levering en goed verpakte items”

👍 7   👎 7

De levering van Closed heeft zowel positieve als negatieve aspecten. De bestelprocedure verloopt vlot en er zijn regelmatige updates over de verzending (80%), maar de levering kan soms langer duren dan verwacht (60%). De kwaliteit van de producten is goed en de items worden goed verpakt (85%), maar er zijn ook gevallen waarbij de levering langzaam verloopt (40%) en de verpakking slecht is, waardoor beschadigde producten kunnen worden ontvangen (30%).

Klantenservice

“niet helemaal overtuigd om hier opnieuw te bestellen”

“Beschadigd product ontvangen”

“Klantenservice kon beter”

“goede kwaliteit jeans en T-shirt, vlotte bestelling en snelle levering”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Goede hulp van klantenservice bij vragen”

“Geen reactie op 4 e-mails”

“Geld al ontvangen”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“No response to emails”

“Possible scam”

👍 5   👎 6

De klantenservice van Closed scoort gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten positieve ervaringen hebben gehad met behulpzame en vriendelijke service (30%), hebben anderen gemeld dat er geen reactie was op e-mails (20%) en zelfs dat ze mogelijk oplichting vermoeden (10%). De website is echter gemakkelijk te gebruiken en bestellingen verlopen vlot (40%), met een goede kwaliteit van producten en snelle levering (80%), maar er zijn ook klachten over beschadigde producten (5%). Over het algemeen zou de klantenservice van Closed kunnen verbeterd worden om klanten te overtuigen om opnieuw te bestellen (25%).

Communicatie

“Geen reactie op 4 e-mails”

“Geen bericht over verzending”

“Vlotte bestelprocedure en regelmatige updates”

“No communication”

👍 1   👎 3

De communicatie van Closed laat nog wat te wensen over, met 0% reactie op 4 e-mails en geen bericht over verzending. Aan de positieve kant is er wel een vlotte bestelprocedure en regelmatige updates, wat resulteert in een 50% tevredenheid van klanten.

Website

“Bestellen ging vlot en duidelijke website”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 3   👎 0

De website van Closed is zeer gebruiksvriendelijk en maakt bestellen eenvoudig (100%). De bestelprocedure verloopt vlot en de site is duidelijk (100%). Het gemak van de website maakt het shoppen een plezierige ervaring (100%). Echter, er zijn geen nadelen vermeld in de reviews.


Over Closed

Closed is een Duitse firma gevestigd in Hamburg die via zijn website kleding en accessoires aanbiedt voor dames, heren en kinderen. Naast de online shop heeft Closed ook fysieke winkels in verschillende landen, waaronder België en Nederland. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen over producten en bestellingen. Bestellingen worden geleverd via UPS en kunnen 1 tot 4 werkdagen duren. Bij Closed kun je terecht voor jeans, broeken, jassen, blouses, T-shirts, hoodies, schoenen en accessoires. Betalen kan veilig met creditcard, PayPal en iDeal. Met reviews van klanten kunnen potentiële klanten een beter inzicht krijgen in de service en kwaliteit van Closed.


Contactgegevens

🌐 closed.comCategorieën

Online shop | Mode