Credafin

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Credafin komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Credafin gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Credafin biedt een waardevolle klantenservice en heeft een minimalistische aanwezigheid op het internet. Dit kan zowel positief (80%) als negatief (20%) zijn, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Het is echter belangrijk op te merken dat er ruimte is voor verbetering in de online zichtbaarheid van het bedrijf.

“Précieux service client”

“Schaarse aanwezigheid op het net”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

louise - 7 maanden geleden

  • Précieux service client

Waltzing - 8 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Studie je situatie
  • Biedt verschillende oplossingen aan
  • Vecht voor het beste rentetarief
  • Regelmatige herinnering
  • Schaarse aanwezigheid op het net