ErvaringenSite

  Ervaringen SmartVibes

  Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hun. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van ErvaringenSite.be wordt het allemaal mogelijk. 

  Over SmartVibes
  Je mag op alle oren gaan slapen. SmartVibes is meer dan alleen een website. Het is een onderdeel van SmartFlash bvba welke in Lokeren, Belgie is gevestigd. Het is een bedrijf waar Fredric de Schryver de zaakvoerder is. 


  SmartParty van SmartVibes

  Het bedrijf organiseert activiteiten voor singles in heel Vlaanderen. Feestjes, speeddates en nog veel meer. Er is van alles mogelijk bij dit bedrijf. Er zijn vaak unieke actie som volop van te genieten. Het bedrijf is in 2009 op de markt gekomen met een sterke visie. De speeddates zijn nog steeds erg populair. Het is een manier om jezelf te overtuigen van een geweldige manier van leven en het ontdekken en leren kennen van andere mensen.

  Diensten van SmartVibes
  Ze doen nog veel meer bij dit bedrijf. Denk hierbij aan de partner sites waarop onze kalender ook wordt vermeld: speeddate-injebuurt.be, speeddatingvlaanderen.be, speeddatingingent.be, speeddatinginantwerpen.be, speeddatingleuven.be., speeddatinghasselt.be, ready2date.be, speeddatingbelgique.be. 

  Klachten, complimenten en tips voor jou over SmartVibes
  Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten en kun je van een ontevreden klant een happy klant maken. 

  Wat zijn jouw ervaringen met SmartVibes?
  Wat vind jij van hun? Ben jij een klant bij dit bedrijf? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site ErvaringenSite.be te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp. 

  Hoe is het om te speeddaten met SmartVibes? Lees beoordelingen van mensen die op speeddate gingen! Hoe was de organisatie en: vonden ze ware liefde?

  SmartVibes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  6,6

  Prijs

  7

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Blind date

  Elysia21-03-2018

  Ik kwam de service ‘Partner à la carte’ tegen en was hier erg enthousiast over. Op de website stond dat je een locatie en datum zou kunnen opgeven, en ook elders staat dat ze rekening houden met locatie. Ik wilde echter geen blind date op de locatie die ze standaard zouden opgeven en stelde hierover dan ook een vraag per mail. Ik kreeg heel snel reactie. Er zou door de computer gekozen worden voor een locatie het dichtste bij mij, ook als ik die niet zou willen. Ik moet dan maar zelf 24u op voorhand aan die blind date vragen om het ergens anders te doen: dan kom je al meteen sympathiek over natuurlijk. Één van de andere tientallen locaties die ze hebben gebruiken om de blind date te regelen konden ze niet. Heel jammer, ik heb de service dan ook afgezegd. De snelheid van de service is goed, en ook de vragenlijst die je moet invullen en de prijs die je betaalt zijn heel goed. Bij een vorige gelegenheid heb ik deelgenomen aan een speeddate. Alle vrijgezellen daagden op, het was goed geregeld en we kregen duidelijke uitleg en begeleiding. Die speeddate heeft naderhand geleid tot een aantal matches. Erg gezellig en zeker aanbevolen. De blind date... enkel als de locatie je niet uitmaakt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Bende oplichters

  Patrick Franssen03-02-2018

  Smartvibes, citydate, een andere speeddate-site, zitten allemaal onder dezelfde eigenaar i
  LET OP:
  Met citydate in Mechelen.
  8 mannen en 8 vrouwen,
  3 v/d 8 vrouwen maar komen opdagen,
  De date-moderator liet ons de keus om te vertrekken met latere compensatie,
  nieuwe deelname of geld terug, uitdrukkelijk gezegd.
  Nu dikke week verder en helemaal NIETS en ze beweren dat je toch hebt deelgenomen.
  LAAT U DUS NIET AFZETTEN DOOR DEZE ORGANISATOREN !!!

  Patrick Franssen06-02-2018

  Geachte lezer, Qua bovenstaande review: Ondertussen heeft de speeddate-site Citydate het inschrijvingsgeld teruggestort en dus uiteindelijk woord gehouden aan zijn belofte . Gelieve dus bovenstaande review te negeren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Leuke speeddates

  Marieke vanV10-08-2017

  De speeddatss zijn erg aan te bevelen hier, veel leuke mensen en goed georganiseerd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  speeddaten

  Lize02-03-2017

  Vond het speeddaten zeker goed georganiseerd en het was ook wel gezellig, maar voor mij ook een beetje druk omdat het in een paar minuten 'moet' gebeuren. dus ik denk dat daten voor mi persoonlijkj beter werkt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over SmartVibes

  Uw beoordeling