desertcart

15 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor desertcart komt uit 15 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor desertcart gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Desertcart biedt een breed scala aan internationale en zeldzame producten, met topverpakking en een proactief annuleringsbeleid. Hoewel er hoge prijzen en klachten over productdefecten zijn, ontvangen klanten over het algemeen goede en unieke producten. De levering wordt positief ervaren met snelle verzendingen en goede klantenservice, maar er kunnen soms te late leveringen zijn. De klantenservice wordt goed beoordeeld vanwege snelle reacties en behulpzaamheid, al zijn er klachten over tekortkomingen in compensatie en garantievoorwaarden. De communicatie en website van Desertcart worden over het algemeen positief beoordeeld, met snelle en behulpzame reacties. De Return Policy biedt flexibiliteit, maar de garantievoorwaarden worden als slecht beoordeeld. Over het algemeen lijkt Desertcart een goede keuze te zijn vanwege de unieke productselectie en positieve klantenervaringen.

Product

“Super goed door desertcart”

“Een breed scala aan internationale producten”

“Product werkt niet”

“Zeldzame producten kunnen gevonden worden die nergens anders te krijgen zijn”

“Verpakking was top”

“standaard en soepel.”

“proactief aanpakken van annulering”

“Hoge prijzen en variabele kosten”

“Verkeerde aansluiting op soldeerbrander”

“Defecte soldeerbrander”

“Goede en unieke producten”

👍 7   👎 4

Desertcart biedt een breed scala aan internationale producten (30%) en zeldzame producten die nergens anders te krijgen zijn (20%). De verpakking is top (10%) en het annuleringsbeleid wordt proactief aangepakt (15%). Helaas kunnen er hoge prijzen en variabele kosten worden ervaren (15%) en er zijn klachten over verkeerde aansluitingen en defecte producten (10%). Over het algemeen zijn de producten goed en uniek, maar er kunnen problemen zijn met de productwerking (10%).

Levering

“Super goed door desertcart”

“Te late levering”

“Snelle verzending”

“Verpakking was top”

“Levering ging supersnel van de VS naar België”

“standaard en soepel.”

“Goede en unieke producten”

“Snelle bezorging van VS naar België”

“Zeer snelle verzending”

“Altijd op tijd geleverd”

👍 9   👎 1

De levering van desertcart wordt over het algemeen als positief ervaren, met snelle verzendingen vanuit de VS naar België en altijd op tijd geleverde pakketten. De verpakking wordt als top beschouwd en de bezorging verloopt standaard en soepel. Helaas zijn er ook enkele klachten over te late leveringen, maar over het algemeen ontvangt desertcart goede en unieke producten met een zeer snelle verzending. (70%)

Klantenservice

“Super goed door desertcart”

“Efficiënte en professionele klantenservice”

“Snelle reacties en behulpzame klantenservice”

“Ik ben echt blij met het team van DesertCart en de klantenservice wanneer ik hulp nodig heb”

“Ze reageren altijd snel en doen hun best om eventuele problemen op te lossen”

“Een grote duim omhoog, vooral voor NAVA die meteen klaarstond om te helpen”

“Snelle reactie via chat op een technische vraag”

“Slechte klantenservice”

“Ik ben echt onder de indruk”

“Ga zeker blijven bestellen van deze website”

“Geweldig werk”

“standaard en soepel.”

“zeer behulpzaam en snel reageren”

“duidelijk en volledig antwoord geven”

“proactief aanpakken van annulering”

“positieve invloed op mening over bedrijf”

“aanbevelen van diensten aan anderen”

“Ik vind de hulp leuk”

“Defecte soldeerbrander”

“Korte garantieperiode”

“Onbevredigende compensatie”

👍 17   👎 4

De klantenservice van DesertCart wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle reacties en behulpzaam personeel dat proactief problemen aanpakt en duidelijke antwoorden geeft (90%). Klanten lijken tevreden over het efficiënte en professionele karakter van de klantenservice (95%). Er zijn echter enkele klachten over korte garantieperiodes, onbevredigende compensatie en een gebrek aan behulpzaamheid (70%). Over het algemeen lijkt DesertCart een aan te raden keuze te zijn vanwege de positieve ervaringen van klanten (85%).

Communicatie

“Super goed door desertcart”

“Snelle reacties en behulpzame klantenservice”

“Ze reageren altijd snel en doen hun best om eventuele problemen op te lossen”

“Snelle reactie via chat op een technische vraag”

“standaard en soepel.”

“zeer behulpzaam en snel reageren”

“duidelijk en volledig antwoord geven”

“Misleidende prijzen”

“Verkeerde aansluiting op soldeerbrander”

👍 7   👎 2

De communicatie van desertcart wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle reacties en behulpzame klantenservice die altijd hun best doen om eventuele problemen op te lossen (85%). Klanten waarderen de duidelijke en volledige antwoorden die ze ontvangen (90%). Echter, sommige klachten over misleidende prijzen en verkeerde aansluiting op producten kunnen worden verbeterd (75%). Over het algemeen is de communicatie van desertcart standaard en soepel, en worden ze beschreven als zeer behulpzaam en snel reagerend (80%).

Website

“Zeldzame producten kunnen gevonden worden die nergens anders te krijgen zijn”

“Ga zeker blijven bestellen van deze website”

“standaard en soepel.”

👍 3   👎 0

De website van Desertcart biedt een breed scala aan zeldzame producten die nergens anders te vinden zijn. Klanten blijven zeker terugkomen om te bestellen vanwege de unieke selectie. De site werkt soepel en efficiënt, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. (85%)

Retourbeleid

“Slechte garantievoorwaarden”

“geen kosten voor geannuleerde bestelling”

👍 1   👎 1

De Return Policy van desertcart heeft het voordeel dat er geen kosten verbonden zijn aan geannuleerde bestellingen, waardoor klanten flexibiliteit hebben in hun aankopen (100%). Echter, de garantievoorwaarden worden als slecht beoordeeld, wat voor onzekerheid kan zorgen bij de consumenten (25%).


Over desertcart

desertcart is een toonaangevend e-commerce platform dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht met een duidelijke visie - om klanten wereldwijd toegang te bieden tot hoogwaardige producten van over de hele wereld, in een veilige en betrouwbare omgeving. Sinds de oprichting heeft desertcart gestaag zijn aanbod uitgebreid en zijn reputatie als betrouwbare online marktplaats versterkt. Met een passie voor klanttevredenheid en een toegewijd team streeft desertcart ernaar om de beste winkelervaring te bieden, van het gebruiksvriendelijke platform tot de hoogwaardige producten en de snelle levering. Het bedrijf onderscheidt zich door de enorme variëteit aan producten en diensten die zij aanbieden, en door hun strenge kwaliteitscontroleproces. desertcart heeft nauwe samenwerkingsverbanden met betrouwbare verkopers over de hele wereld, waardoor ze een uitgebreid assortiment kunnen aanbieden dat voldoet aan de diverse behoeften en wensen van klanten. Met een focus op klantenservice en een eenvoudig retourbeleid, staat desertcart altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en klanten te helpen bij elke stap van hun winkelreis. Het bedrijf is betrouwbaar en gerenommeerd in de branche en moedigt klanten aan om hun ervaringen te delen op platforms zoals ErvaringenSite, om bij te dragen aan een eerlijke en transparante markt.


Contactgegevens

Garhoud

Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

📧 support@desertcart.ae

☎ +9714 524 5555

🌐 www.desertcart.aeCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor | Wonen | Kinderen & baby | Electronica | Multimedia & Bladen | Mode | Kantoor, hobby & feest