ErvaringenSite

  Ervaringen 24Pharma

  Bent u weleens ziek geweest en afgevraagd of het mogelijk was om medicijnen te laten bezorgen? Of bent u benieuwd of online drogisterijen wel betrouwbaar zijn? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres, hier kunt u namelijk alle belangrijke informatie vinden over online drogisterijen en het laten bezorgen van medicijnen. Deze pagina gaat over 24pharma, een online winkel waar u allerlei artikelen kunt bestellen, die u normaal gesproken ook kunt kopen bij de drogisterij. Bij de ErvaringenSite vinden wij het erg belangrijk dat u altijd voorgelicht bent als u op het punt staat, gebruik te willen maken van een dienst waar u nog niet bekend mee bent.

  Over 24pharma
  De naam 24pharma komt van het Engelse woord “pharma”, wat farmaceutisch bedrijf betekend, en 24 wat inhoudt dat de diensten 24 uur beschikbaar zijn. 24pharma is een officieel geregistreerd Belgisch apotheek en drogisterij. Alle producten die worden aangeboden op de website, voldoen aan de kwaliteitsnormen die zijn opgelegd door de Belgische en Nederlandse overheid. Bij 24pharma is er geen sprake van misleidende geneesmiddelen. Verder staat 24pharma ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. Een Belgisch overheidsinstelling die controle uitoefent op alle apotheken in België. Alle medicijnen die worden aangeboden op de website zijn vrijgesteld van de Nederlandse wetgeving om te kopen en verkopen. Het team van apothekers bij 24pharma heeft meer dan 45 jaar ervaring en kunnen u bijstaan in keuze en advies.

  Diensten van 24pharma 24pharma is een online winkel waar u alle artikelen kunt vinden die normaal gesproken ook bij de drogisterij beschikbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan producten voor: schoonheid, gezondheid, verzorging, voeding en enzovoorts. Op haar website heeft 24pharma meer dan 25.000 producten beschikbaar van niet alleen erkende A-merken, maar ook goedkopere huismerken. Alle producten zijn strikt gecontroleerd door een team van apothekers. Net als bij een gewone apotheek is het bij 24phama ook mogelijk om advies te krijgen via de klantenservice. Verder worden alle aankopen met een totaalprijs van €39 gratis geleverd. Alle bestellingen die zijn geplaatst voor 16:00 uur op een werkdag worden de volgende werkdag bezorgd. Op een vrijdag, zaterdag en zondag wordt het de eerstvolgende dinsdag bezorgd.

  Garantie
  Voor alle producten van 24pharma geldt de wettelijke garantie, wat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor de meeste producten geldt een 14 dagen garantie nadat het product is ontvangen. Maar het wordt verwacht, dat u zelf uitzoekt welke producten onder deze garantie vallen.

  Klantenservice
  Met uw klachten of vragen over de artikelen van 24pharma kunt u terecht bij de klantenservice, die elke werkdag beschikbaar is via e-mail en telefoon.

  Uw mening over 24pharma
  Heeft u recent iets gekocht op de webshop van 24pharma? Of heeft u weleens advies gekregen van een 24pharma-apotheker? Dan willen wij u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Hiermee kunt u onze andere bezoekers voorlichten met wat zij kunnen verwachten bij deze online drogisterij.

  Het Ketogeen Dieet - De Basis

  24Pharma
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 24Pharma

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 24Pharma een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 24Pharma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 24Pharma actief?

  24Pharma is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen, Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 24Pharma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.