ErvaringenSite

  Ervaringen Exante

  Wil jij graag een paar kilo afvallen, op gewicht blijven of lekker genieten van een voedzame maaltijd en/of snack? Dan is Exante wellicht wel iets voor jou! Exante is een online aanbieder van diverse dieetplannen, maaltijdvervangers en gezonde snacks. Maar hoe kom je er nou achter of de producten van Exante ook daadwerkelijk werken? Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de producten van Exante? En hoe lang duurt het voordat je jouw bestelling van Exante in huis hebt? Op deze pagina vind je o.a. de antwoorden op deze vragen. ErvaringenSite heeft beoordelingen en reviews van voorgaande klanten van Exante verzameld en hier voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij je verdiepen in het bedrijf en wat het jou te bieden heeft. Bovendien kun je op ErvaringenSite ook reviews en beoordelingen over andere bedrijven in deze en andere sectoren vinden.

  Over Exante

  Exante is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende dieetplannen. Daarnaast bieden ze op hun webshop ook een breed assortiment aan eiwitrijke, koolhydraatarme maaltijdvervangende shakes, repen, soepen, desserts en zelfs complete maaltijden en seizoensgebonden producten aan. Tevens kun je bij het bedrijf ook terecht voor voedingssupplementen, gezonde snacks, suikervrije siropen en waterversterkers.

  Exante focust zich als het ware op twee doelgroepen: de mensen die graag willen afvallen en de mensen die op gewicht willen blijven of simpelweg onderweg van voedzame maaltijden willen genieten. Tevens werkt het bedrijf samen met verschillende gezondheidsexperts.

  Wil jij graag updates ontvangen van het bedrijf? Dan kun je je op de webshop inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Twitter, Facebook, Youtube, Instagram en Pinterest volgen. Heb je vragen over de producten van het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door gebruik te maken van de live chatfunctie of een bericht te sturen op de website of op Facebook Messenger of Twitter.

  Hoe ik 35 KILO AFVIEL in 9 MAANDEN met behulp van DIEET PRO!

  De producten en diensten van Exante

  Exante biedt verschillende dieetplannen aan: exante 800, exante 1200, exante 5:2 en exante Maintain. Exante 800 en exante 1200 zijn dieetplannen met maaltijdvervangende producten die in totaal 800 en 1200 calorieën bevatten. Exante 5:2 is een intermittent fasting plan met maaltijdvervangers voor 2 dagen in de week en exante Maintain is een dieetplan speciaal voor de mensen die op gewicht willen blijven. Daarnaast biedt Exante ook een special dieetplan voor mensen met Diabetes Type 2.

  Naast deze dieetplannen, verkoopt het bedrijf ook een 2- en 4 weken plan en een maandelijks abonnement. Bovendien kun je je op de website aanmelden voor een gratis eBook met daarin informatie over de dieetplannen, diverse recepten en tips en advies voor jouw afvalreis. Je kunt ook de Exante app downloaden.

  Tevens vind je in de categorie maaltijdvervangers bij Exante shakes, repen, soepen en maaltijden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Exante

  Heb jij wel eens een dieetplan en/of maaltijdvervangers van Exante uitgeprobeerd? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening over het bedrijf en de producten? Hoe tevreden was jij met de producten van Exante? En hoe heb jij het contact met de klantenservice ervaren? Laat jouw review over Exante achter op deze pagina en help hiermee andere mensen om hun afvalreis te beginnen!

  Exante
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Exante

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Exante een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Exante. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Exante actief?

  Exante is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Exante gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.