ErvaringenSite

  Ervaringen Flinndal


  Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden van mensen die al een bestelling bij Flinndal hebben gedaan. Hiermee kunt u de keuze maken of u ook een bestelling doet of toch opzoek gaat naar een ander bedrijf.

  Over Flinndal

  Flinndal is een webwinkel dat is opgericht in 2005 en richt zich voornamelijk op producten ter bevordering van de gezondheid. Het heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen, zodat u zelf kan bepalen welk supplement u nodig heeft. Daarnaast kan Flinndal u ook erg goed helpen met afvallen door middel van dieet pillen, shakes en energierepen. U kunt ook kiezen voor verschillende pakketten, waardoor u nog goedkoper kunt afslanken.

  Flinndal heeft ook verschillende pillen en tabletten die ervoor zorgen dat ouderen langer gezond en fit blijven, door de juiste vitamines en mineralen.


  Bekijk dit filmpje voor als u meer informatie wilt over Flinndal:

  Diensten Flinndal

  Flinndal zegt dat ze service erg belangrijk vinden. Persoonlijk contact met de klant vinden ze erg belangrijk en de klantenservice luistert dan ook naar uw vraag of probleem en probeert daar een antwoord op te geven. De medewerkers van de klantenservice zitten naast de overige werknemers. Dit zou er dus voor moeten zorgen dat er altijd iemand aanwezig is die u te woord kan staan en weet waar hij/zij het over heeft.

  Verder zorgt Flinndal ervoor dat als u iets voor 17:30 besteld heeft, u het de volgende dag in huis heeft. Hier hoeft u geen verzendkosten voor te betalen. Flinndal verpakt hun producten niet in potjes, maar in zakjes. Dit zorgt ervoor dat het pakketje door de brievenbus past, zodat u niet thuis hoeft te wachten op uw pakketje.

  Naast de producten heeft Flinndal ook een speciale pagina voor testen en adviezen. Doormiddel van de testen kunt u snel te weten komen welk supplement bij u past, of u een goede nachtrust heeft of dat u niet teveel voedingsstoffen binnen krijgt doordat u bepaalde producten tegelijkertijd gebruikt.

  Flinndal geeft ook advies wanneer u bepaalde producten kunt gebruiken. Deze zijn onderverdeeld in: energie & weerstand, afvallen, geheugen & rust, hart en bloedvaten, kinderen, sporten en bewegen, ouder worden, vrouw en gezondheid en tenslotte vegetariërs. Bij elk kopje staat ook een tip, waardoor u nog beter op uw gezondheid kunt letten.

  Klachten Flinndal

  Flinndal beweert een uitstekende service te hebben en dat de klant koning is en dat klinkt natuurlijk veelbelovend. Echter blijkt vaak dat bedrijven dit wel beweren, maar dat het tegenovergestelde waar is. Heeft u ervaring met Flinndal en klopt het wat ze beweren? Deel dan nu uw positieve, maar ook uw eventuele negatieve ervaringen op ErvaringenSite

  Lees beoordelingen van consumenten die reeds ervaringen hebben met Flinndal, met dieet, vitamine pillen en glucosamine

  Flinndal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  veilig?

  hallo allemaal ik vind het altijd een beetje eng klinken, die tabletten waar je van afvalt en met voedingssupplementen enzo, maar ik zou het wel willen proberen. flinndal vond ik er op zich wel goed uitzien, maar ik wil graag weten wat jullie vinden. is het veilig? en werkt het? alvast bedankt groetjes yvette

  Door: yvette04-08-2015
  steffie29-09-2015

  Volgens mij mag het niet op de markt komen als het niet veilig is, toch? Dus ik denk dat het gewoon kan (heb het zelf niet gedaan).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  weer leuk naar buiten in de zomer

  voor mij heeft het echt gewerkt ik ben best wat kilos kwijt geraakt en gelukkig net op tijd voor de zomer want met het mooie weer nu kan ik gewoon weer met leuke kleren naar buiten

  blij mee!!

  Door: me20-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Energierepen ok

  Ik heb de energierepen van flinndal geprobeerd. Niet goedkoop, wel goed. Had een hoop energie wat me hielp met het sporten en afvallen.

  Door: Giedo H.23-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Lange levertijd

  Omega-3 Forte besteld bij Flinndal. Zou volgende dag in huis zijn maar was niet het geval. Na een week was het er nog steeds niet. Moest iets in de post fout zijn gegaan. Ja, daar heb ik dus niks aan. Gelukkig hebben ze het nogmaals verstuurd en kwam het de volgende dag aan. Nouja..ok dan.

  Door: Mare van B29-07-2015
  Steffie29-09-2015

  Wat een lage cijfers! Ze hebben het toch alsnog geleverd?

  debby 17-10-2020

  bij mij was een zending er ook niet door gekomen , maar na melding heb ik een nieuwe kosteloos ontvangen. Dat vind ik SERVICE !!! Het kan ook de bezorgdienst hun fout geweest zijn. Door hun rechtzetting hebben ze er een vaste klant bij

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Flinndal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Flinndal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Flinndal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Flinndal actief?

  Flinndal is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Flinndal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.