SuperSmart

Alle reviews

SuperSmart

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Fitnessmerken.nl
0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Yummygums merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Yummygums
0 reviews

Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben ...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Body & Fit
0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Vitaminesperpost.nl
0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

SuperSmart

Bent u nieuw in de voedingssupplementen wereld en weet u niet waar en hoe u precies iets te vinden? Zit u met de vraag: pillen of drankjes? Of gewoon een poedersoort? Geen vuiltje aan de lucht. ErvaringenSite heeft wat handige reviews op een rijtje voor u staan, die u wat meer informatie kunnen verschaffen over verschillende bedrijven die voedingssupplementen aanbieden. Heeft u wel eens van Supersmart gehoord? Nee? ErvaringenSite biedt u de nodige informatie die u kunnen helpen.

 

Over Supersmart
Supersmart is een voedingssupplementen bedrijf dat nu al 29 jaar producten op de Europese voedingssupplementen markt brengt. Sinds 1992 kon men producten van het bedrijf Supersmart bestellen. De producten van Supersmart werden vervolgens in apotheken verkocht, dus ging het bedrijf van start met een onlinewebsite namelijk Supersmart.com die in 1996 van start ging. Het bedrijf Supersmart levert producten voor klanten in verscheidene Europese landen als België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Denemarken, Italië, Spanje, Zwitserland en Portugal.

 

Producten en diensten van Supersmart
Het bedrijf Supersmart biedt producten aan, diezelf worden samengesteld onder begeleiding van een farmaceutische arts en een voedingsdeskundige. Bij Supersmart bent u terecht voor producten die kunnen helpen tegen klachten zoals ontstekingen, infecties, slaapproblemen en vermoeidheid. Verder zijn er voedingssupplementen die kunnen helpen om de botten en speren te onderhouden, vertering in de maag en darmen soepel te houden en ondersteuning van de hormonale gezondheid. Zit u met het idee om af te vallen, maar u kunt zich niet lang aan een dieet houden? Het bedrijf Supersmart biedt u voedingssupplementen, zoals Advanced Fat, Burner, CSAT en Weight Loss Formula die kunnen helpen om de honger te verminderen, vocht af te voeren en de vetverbranding te ondersteunen. Ook heeft het bedrijf de volgende producten die handig zijn zoals: DNA Repair, Cran-Max, Xanthohumol, Prosexual Booster Formula. Antibioticum, pijnstillers, diabetes type II en vitamine C. De producten van het bedrijf kunt u in de apotheken vinden, maar u kunt ook uw bestelling online plaatsen op de website van het bedrijf en uw bestelling afwachten. Bij gedachteverandering van uw bestelling, heeft u de gelegenheid om binnen 14 dagen, nadat u uw bestelling heeft ontvangen terug te sturen.

 

Complimenten, klachten en tips voor SuperSmart
Klanttevredenheid wordt zeer op prijs gesteld. Het bedrijf biedt bij ontevredenheid de mogelijkheid om het product terug te sturen. Producten die zijn besteld worden tot aan huis bezorgd. Verder kan betalen met uw VISA of Mastercard creditcard. U kunt voor vragen of andere benodigdheden het bedrijf Supersmart contacten op het nummer +352 283 831 29 of een mail verzenden via contact@supersmart.com tussen 9.00 u tot 18.00 u. Het bedrijf kunt u volgen via Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube.

 

Heeft u al eerder inkopen gedaan bij het bedrijf Supersmart? Deel uw ervaring met het bedrijf op ErvaringenSite, door het schrijven van een review met daarin de complimenten, klachten en de band met de klantenservice kunnen nieuwe klanten lering trekken.

 

Wilt u nog meer te weten komen over het voedingssupplementenbedrijf Supersmart? Neem een wandeling door de website van ErvaringenSite.