Body & Fit

Alle reviews

Body & Fit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Fitnessmerken.nl
0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Fitnessapparaat.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Fitnessapparaat.nl
0 reviews

Zin om fit te worden? Dan ben je zeker niet alleen! Steeds meer Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar een fitte levensstijl. Dat begint meesta...

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
VitaePro
1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Flinndal
4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Body & Fit

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten dus in de fitness en/of welzijn branche. Steeds meer mensen willen hun leven omgooien naar een gezondere levensstijl waardoor de fitness en/of welzijn branche elk jaar weer meer groeit. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Body & Fit hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke webshops zoeken. 

Over Body & Fit
Body & Fit is in 1995 opgericht door twee Friezen uit Nederland, Ilco Bos en Laurenz Roelevink. Zij begonnen met twee fysieke winkels: één in Zwolle en één in Amersfoort. Die bestaan nog steeds, heten ook nog Body & Fit, maar hebben inmiddels al lange tijd andere eigenaren. CEO Ilco Bos en diens medebestuurder Laurenz Roelevink runnen al jaren een webshop. Body & Fit is inmiddels een van de grotere webshops die in sportvoeding handelen in de Benelux. Het bedrijf zit inmiddels ook in Duitsland en staat op het punt om webshops te openen in Frankrijk en Oostenrijk. Ze werken samen met het Ierse Glanbia die een leidende marktpositie heeft in sportvoeding, vitamines en mineralen. Body & Fit behaalt een omzet van ongeveer vijfenzestig miljoen euro met 190 medewerkers op jaarbasis. 

Producten en Diensten
Body & Fit biedt hun producten en diensten alleen online aan, via hun webshop. 


- Producten: Body & Fit biedt een breed assortiment aan producten aan. De producten die zij aanbieden zijn verdeeld in categorieën. De categorieën waar Body & Fit iets in aanbiedt zijn: vitamines en supplementen, voeding & repen, sportvoeding, beauty, accessoires, eiwitten (proteine), gewichtsverlies en beauty outlet. Het bedrijf biedt meer dan zestien honderd producten aan. 


Aanbevelingsprogramma Body & Fit: Wilt u graag korting? Body & Fit biedt ook een aanbevelingsprogramma aan waarbij u als u uw vrienden heeft verwezen naar de website van Body & Fit korting krijgt op uw eigen aankopen. Hiervoor moet u een eigen account aanmaken met een verwijzingslink die u daarna met uw vrienden of familie of bijvoorbeeld de buren kunt delen. Als zij uw link gebruiken levert u dat korting of soms zelfs gratis producten op. 


- Kleding en Accessoires: Body & Fit biedt ook een breed assortiment aan in (sport)kleding en accessoires. De kleding van Body & Fit is echt gefocust op sport, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld leggings of sport tops voor vrouwen maar ook trainingsbroeken en sport shirts voor mannen. Bij accessoires kunt u denken aan bijvoorbeeld opbergdozen of shakebekers maar ook aan bijvoorbeeld diverse soorten sporttassen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Body & Fit
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Body & Fit op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Body & Fit vinden. Lees hier de ervaringen van anderen over Body & Fit.