Bulk Powders

Alle reviews

Bulk Powders

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Bulk Powders

Tegenwoordig ziet u ze wel overal denk ik op het internet of op de televisie. Afgetrainde modellen met grote armen en een platte buik waar u alleen maar van kunt dromen. Eigenlijk is het niet zo moeilijk meer tegenwoordig om een mooie lichaam te krijgen, met alle informatie die we hebben. 

Een gezonde dieet bestaat uit natuurlijke producten die efficiënt zijn voor het lichaam. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over de website waar u producten besteld. Zo weet u zeker wat u in uw lichaam stopt elke dag. 

Het woord dieet komt vanuit het griekse woord ‘Diaita’. Het woord betekent eigenlijk een specifieke lifestyle waarbij de grieken letten op welke manier het eten onze lichaam beinvloedt. Tegenwoordig zijn er zoveel voedingspatronen en programma’s die het u makkelijker maken om een strakke buik te krijgen.
 
Over Bulk Powders
Bulk Powders is sinds 2006 al bezig met het creëren van voedingssupplementen voor sporters en niet-sporters. Zij hebben een unieke productiefaciliteit waar al hun producten worden geproduceerd. 

De visie van Bulk Powders is om iedereen te inspireren en iedereen de mogelijkheid te geven om te transformeren in een betere versie. Zij gebruiken duurzame verpakkingen en de beste producten om u lifestyle te verbeteren. Kijk ook hier voor reviews over soortgelijke bedrijven 

Bulk Powders begon met een lening van 3000 pond op een credit card van hun ouders. Momenteel beweren zij bijna 10 miljoen producten te gaan leveren in 2021. Zij hebben een website waar u uit een breed assortiment kunt kiezen.

Producten en diensten Bulk Powders
Op de website van Bulk Powders kunt u kiezen uit veel producten die u kunnen transformeren. Zij hebben verschillende categorieën op de website beschikbaar. Met een unieke verpakking kunt u kiezen per assortiment wat u wilt bestellen. Zo hoeft u nooit meer ongezond te eten! 

Er zijn 7 categorieën waar u uit kunt kiezen momenteel en iedere categorie heeft subcategorieën. Zij bieden voedingssupplementen aan zoals natuurlijke pindakaas, vitamines, whey proteine, ei proteïne, creatine, hydratatie, libido support en nog veel meer. Zij hebben een aanbod van maar liefst meer dan 1200 producten. U kunt ook verschillende aanbiedingen vinden op de website. 

Bulk Powders levert gratis als u bestelling meer dan 50 euro waard is. Ook kunt u 10% korting krijgen als u vrienden aanbeveelt. U kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal, Creditcard en nog veel meer.  

Complimenten, klachten of tips voor Bulk Powders
Heeft u toevallig recent een Bulk product gekocht bij Bulk Powders? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van Bulk producten en kunnen zij beginnen aan nieuwe transformatie. 

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Bulk Powders, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, had u bijvoorbeeld een product gekocht en deed het niet wat u wilde? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust bestellen op de website van Bulk Powders.