Myprotein

Alle reviews

Myprotein

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Myprotein

Ben je op zoek naar een webshop waar je proteïnepoeder en andere relevante producten kunt kopen? Dan zouden de producten en diensten van Myprotein iets voor jou kunnen zijn. Of heb je ooit al eiwitten of andere items bij deze onderneming besteld? Grijp in dat geval de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Myprotein te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Zo kun je in jouw verslag bijvoorbeeld vermelden wat goed of minder goed ging of enkele nuttige tips geven. 

Over Myprotein
Myprotein zou een toonaangevend merk voor sportvoeding zijn en een breed scala aan kwalitatieve producten leveren, zoals eiwitpoeder, vitamines en mineralen, eiwitrijk voedsel, snacks en hoogwaardige kleding. Dit bedrijf werd in 2004 opgericht in de Britse stad Manchesteren is tegenwoordig de nr. 1 in zijn categorie in Europa. Myprotein is actief in meer dan 70 landen via een groot team van sporters, medewerkers en actieve influencers, en zou elke dag opnieuw mensen van alle leeftijden en geslachten willen inspireren om in hun fitnessmogelijkheden te blijven geloven en hun doelen te bereiken. Bij deze onderneming zou alles in het teken staan van het leveren van kwalitatieve producten. Hiervoor zou Myprotein een beroep kunnen doen op productiefaciliteiten van wereldklasse en gespecialiseerde toestellen. 

Producten en diensten van Myprotein
Als je ooit al van de producten van dit bedrijf hebt gehoord en min of meer weet naar wat je op zoek bent, kun je bovenaan een algemene of specifieke term in het zoekvenster ingeven. Uiteraard is het ook een optie om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Sportvoeding, Kleding & Accessoires, Bars & Snacks, Vitamines en Vegan. Deze algemene categorieën zijn opgedeeld in kleinere subcategorieën, waardoor je sneller en eenvoudiger door het aanbod van Myprotein kunt navigeren. Verder kun je ook meer lezen over de bestsellers in de verschillende categorieën en jezelf via de nieuwsbrief aanmelden voor exclusieve aanbiedingen. Volgens de informatie op deze website kun je bij deze onderneming rekenen op gratis verzending vanaf € 40 en de kennis en ervaring van het nummer 1 online sports nutrition merk. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice van Myprotein via live chat, Facebook, Twitter of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Myprotein
Heb je in een ver of recent verleden al een eiwitreep, T-shirt, notenboter of iets anders bij deze onderneming besteld? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring met Myprotein te schrijven. Hoe heb jij het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten? En hoe verliep de eventuele communicatie met de klantendienst? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Alvast veel leesplezier toegewenst!