MyVitamins

Alle reviews

MyVitamins

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

MyVitamins

Wil je graag weten waar je online vitamines, zoals vitamine C, D of E, kunt kopen? Dan kan het misschien wel de moeite waard zijn om het aanbod van MyVitamins eens van naderbij te bekijken. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met MyVitamins te schrijven. Op die manier kun je andere mensen voorzien van waardevolle informatie en hen helpen een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

Over MyVitamins
Deze onderneming is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en zegt ervan te houden om alles eenvoudig te houden. Hun filosofie hiervoor is dat geluk en gezondheid niet moeilijk zou mogen zijn. Dit bedrijf zou zowel dagelijkse vitamines als andere must haves voor je innerlijke schoonheid verkopen. Hierbij zou de nadruk liggen op pure, kwalitatieve en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, waarbij voedingsdeskundigen en experts uit de sector innovatie toevoegen. Volgens MyVitamins transformeren ze op die manier de wellness- en gezondheidsmarkt. Bij dit bedrijf zou het dus allemaal draaien om eenvoud brengen in de tegenwoordig complexe wereld van vitamines, wellness en gezondheid. Het team van MyVitamins zou zich elke dag opnieuw inzetten om jou te kunnen voorzien van optimale producten, en dus ook een optimale gezondheid.

Producten en diensten van MyVitamins
Bovenaan op de website van MyVitamins kun je in het zoekvenster een bepaald product of merk invoeren. Dit is vooral handig als je min of meer een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Your Needs, Our Range, Summer Vitamins, Vegan, Health Zone, Offers, Goal Selector, Beauty Description Box en Care Packages. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het aanbod zou kunnen navigeren. Via de homepage van de site kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het bedrijf. Zo hoef je nooit meer een aanbieding van MyVitamins te missen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan zijn er talrijke mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, zoals live chat, Facebook, Twitter en een online contactformulier.

Complimenten, klachten en tips voor MyVitamins
Heb je in een ver of recent verleden al een bestelling bij dit bedrijf geplaatst? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring met MyVitamins te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, hoelang het duurde voordat je je bestelling in ontvangst mocht nemen en of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.