ErvaringenSite

  Ervaringen Myprotein

  Fit zijn en er goed uitzien, is voor steeds meer mensen een belangrijk doel. Om dat doel te bereiken kunt u producten aanschaffen bij Myprotein. Lees de ervaringen van andere consumenten met deze website bij ErvaringenSite. Uw lichaam is uw belangrijkste bezit, daar moet u nog even mee verder. Door de beoordelingen die uw mede-consumenten voor u achterlaten op ErvaringenSite kunt u lezen of de producten van deze website een goede koop zijn. Daarnaast krijgt u inzicht in het bedrijf. Hoe gaan zij met klanten en klachten om? Wat is de kwaliteit van de producten en worden deze op tijd geleverd? Lees het allemaal op ErvaringenSite. Heeft u zelf een goede, of juist slechte, ervaring met deze website? Deel uw kennis met de rest van België.

  Over Myprotein

  Deze organisatie is opgericht in 2004 en komt oorspronkelijk uit Engeland. Inmiddels is Myprotein sportvoedingsmerk nummer één in Europa. Ze hebben grootste plannen: in 2020 moet Myprotein hét grootste sportvoedingsmerk ter wereld zijn. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt door uit te breiden naar Amerika en andere continenten. De slogan luidt ‘Fuel your ambition’. Heeft u de ambitie om uw sportieve prestaties naar een hoger plan te tillen en uw lichaam meer in shape te brengen (zowel aankomen als afvallen)? Dan bent u bij Myprotein aan het goede adres. De website Myprotein levert uw ‘brandstof’. Het doel van Myprotein is om de hoogste kwaliteit producten aan te bieden voor de meest gunstige prijs.


  In welk voedsel zit veel proteïne?

  Diensten

  Via de site kunt u onder andere proteïnepoeders, repen en drankjes bestellen. De producten worden bezorgd in ruim 50 landen. Soms is het zelfs mogelijk om uw bestelling de volgende ochtend al in huis te hebben. Zo hoeft u uw trainingsschema niet te onderbreken omdat uw spullen nog niet binnen zijn. Het pakket is op ieder moment van de dag online te traceren.

  Binnen de proteïnepoeders kunt u kiezen uit whey, caseïne of zelfs veganistische eiwitten. Er is voor ieder wat wils. Elk poeder heeft andere eigenschappen. Daarnaast kunt u bij deze website terecht voor creatine en aminozuren. Ook koolhydraatpoeders kunnen natuurlijk niet ontbreken. Koolhydraten verbeteren sportprestaties, verminderen vermoeidheid en bevorderen herstel. Wat heeft u nog meer nodig ter ondersteuning van uw training?

  Myprotein claimt dat de producten voldoen aan de hoogste productspecificaties. Daarnaast worden er geen vulstoffen toegevoegd en zijn de formules ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. De producten voldoen aan de Europese standaard.

  Het assortiment van Myprotein stopt niet bij alleen voedingsmiddelen en -supplementen. U kunt niet aan uw training beginnen zonder de juiste gear, uw outfit en sportaccessoires. Op de websites kunt u naar hartenlust shoppen. Van compressiekleding tot yogaoutfits en van tanktops tot gewichten.

  In The zone leest u blogs over fit worden en fit blijven. Uw meest prangende vragen worden uitgebreid behandeld. Wat is creatine? Waar moet u op letten tijdens de feestdagen? Hoe begint u met krachttraining? Het is allemaal te lezen op deze blogpagina van Myprotein.

  Klachten

  Op Myprotein staan allerlei mogelijkheden om in contact te komen met deze organisatie. Zoals op veel sites wordt u eerst verwezen naar de FAQ. Deze is behoorlijk uitgebreid en er bestaat een grote kans dat uw antwoord hier tussen zal staan.

  Helaas kunt u de organisatie niet direct bereiken op een telefoonnummer. Wel kunt u een mail sturen, waarna Myprotein contact opneemt. Een beetje omslachtig? Men is wel 7 dagen per week beschikbaar.

  Myprotein wil graag verbeteren en vraagt daarom om feedback. Opmerkingen en ideeën zijn welkom op feedback@Myprotein. Overweegt u zelf om een mail met feedback te sturen naar deze organisatie? Laat dan ook zeker een beoordeling achter op ErvaringenSite.

  Lees hier de reviews van echte klanten van Myprotein. Werken de voedingssupplemten, proteïne en andere sportvoeding echt? Hoe zijn de ervaringen?

  Myprotein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  totaal geen service

  11 dagen geleden iets besteld, ik zou het binnen de 3 tot 5 dagen krijgen. na een eerste contact, belofte gekregen dat ik het product uiterlijk gisteren zou krijgen. we zijn 11 dagen verder nog altijd niets. het is zelf nog niet verstuurd. mail gestuurd en als reactie dat ze binnen 3 dagen gingen antwoorden, wanneer ik het product ooit zal te zien krijgen blijft een raadsel. dat is toch echt niet meer van deze tijd, sorry hoor.

  Door: Bruyninckx30-01-2018
  aFfhHAONUREWTtrb06-11-2019

  NreYOyxFTq

  abXZLmlIVH06-11-2019

  YVsqCpjQFiT

  zsbPFrAjQuwqhIU10-11-2019

  zhoAwOtSdrDKq

  NFyixWMJwS10-11-2019

  EvPaYSzB

  Annick Sleeckx05-02-2020

  Sinds 22/01 zit mijn zending vast in Polen :-( DPD kan mij niet helpen en bij die site krijg ik altijd een track en trace doorgestuurd..... Eerste en laatste keer dat ik daar bestel!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Myprotein

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Myprotein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Myprotein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Myprotein actief?

  Myprotein is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Myprotein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.