Optifast

Alle reviews

Optifast

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrDetoxBox merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

DrDetoxBox

0 reviews

Voel je je de laatste tijd niet zo energiek of heb je last van je stoelgang? Dan is een detox misschien juist net wat je nodig hebt! Aan de hand va...

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Optifast

Zou je graag wat gewicht verliezen en ben je hiervoor op zoek naar een programma? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Optifast. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze methode? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Optifast te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Optifast
Het OPTIFAST programma, een onderdeel van Nestlé Health Science, is een uitgebreid, medisch ondersteund programma voor gewichtsbeheersing. Het zou medische ondersteuning, voedzame maaltijdvervangende producten, gedragsmatige elementen en lichaamsbeweging met elkaar combineren om patiënten te helpen blijvend gewicht te verliezen. Dit programma zou gebruikmaken van een volledig maaltijdvervangingsplan dat overgaat in zelfbereide "alledaagse" maaltijden, in combinatie met uitgebreide voorlichting en ondersteuning van de patiënt. Optifast-producten omvatten shakes, soepen en repen die tussen 160 en 230 kcal per portie leveren. Ze zouden nutritioneel compleet zijn met alle vereiste macro- en micronutriënten. De producten van Optifast zijn verkrijgbaar in Australië, Oostenrijk, Brazilië, Canada, Duitsland, Italië, het Midden-Oosten, Singapore, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Producten en diensten van Optifast
Op de site van Optifast heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals The Optifast Difference, Success Stories, Optifast & Weight Loss Surgery en Our Products. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een verdeler van de producten van dit bedrijf te worden, of om meteen aan de slag te gaan. Verder vind je meer informatie over de exacte manier waarop dit programma voor gewichtsbeheersing werkt. Volgens de informatie op de site van Optifast zou je bij gebruik van de producten van dit bedrijf kunnen rekenen op ongeveer 15 kg gemiddeld gewichtsverlies, een daling van 10 tot 15% wat betreft daling van de bloeddruk, een daling van 15% wat betreft totale cholesterolen lagere glucoseniveaus, wat interessant is voor diabetespatiënten. Ook de resultaten op lange termijn worden op de homepage besproken. Heb je een vraag voor het team van Optifast? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Optifast
Heb je in een ver of recent verleden een bestelling geplaatst bij deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review te schrijven. Dit geeft andere mensen de kans om voor zichzelf te beslissen of Optifast iets voor hen zou kunnen zijn. Ben je tevreden over de efficiënte van de methode en de producten? Hoe verloopt het contact met de klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt? Of heb je misschien nog andere nuttige tips die je maar al te graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.