ErvaringenSite

  Ervaringen Pazzox

  Ben je op zoek naar een online apotheek? Dan zou het aanbod van Pazzox iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met Pazzox te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere potentiële klanten helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling via dit platform willen plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Pazzox

  Pazzox is een initatief van apotheek Dessein NV in Beernem in de provincie West-Vlaanderen. Het team van deze apotheek merkte op dat hun klanten niet altijd tijdens de openingsuren naar de apotheek konden komen. Daarom hebben ze een online apotheek in het leven geroepen, waarbij ze dezelfde vertrouwde dienstverlening aan hun klanten bieden als in hun apotheek in Beernem. Pazzox staat op de lijst van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) die de wettelijkheid van alle apotheken in België moet controleren. Dit organisme is de beste garantie voor betrouwbaarheid. Omwille van wettelijke redenen, kun je online echter nooit geneesmiddelen op voorschrift en diergeneesmiddelen kopen. Het assortiment bestaat dus uitsluitend uit vrij verkrijgbare geneesmiddelen en 30.000 schoonheidsproducten, gezondheidsartikelen, voedingssupplementen, multivitaminen, medische hulpmiddelen en andere apotheekproducten.

  The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

  Producten en diensten van Pazzox

  Op de website van Pazzox kun je aan de linkerkant klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Apotheek, Natuurgeneeskunde, Thuiszorg en EHBO, Verzorging en Hygiëne en 50+. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het aanbod kunt navigeren. Natuurlijk kun je ook gewoon een term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Dit is vooral handig als je min of meer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van dit bedrijf, advies aanvragen of een breed scala aan relevante blogartikels lezen. Volgens de informatie op deze website kun je bij Pazzox rekenen op een veilige betaling en levering. Heb je een vraag of opmerking voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice op verschillende manieren bereiken, zoals telefonisch, per e-mail of via chat.

  Complimenten, klachten en tips voor Pazzox

  Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming besteld? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Pazzox te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een onderbouwde beslissing nemen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Ben je tevreden over de bestel- en betaalprocedure? Hoe lang duurde het voordat je je bestelling in ontvangst mocht nemen? Of heb je nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast uit naar je review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen schrijven over gelijkaardige bedrijven.

  Pazzox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fopspenen

  Slechte service en misleidende advertenties

  Door: Patricia12-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Pazzox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pazzox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Pazzox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pazzox actief?

  Pazzox is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pazzox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.