Pazzox

Alle reviews

Pazzox

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Patricia
Slechte service en misleidende advertenties Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fopspenen

  Slechte service en misleidende advertenties


Anderen bekeken ook

Superfoodstore merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Superfoodstore

0 reviews

Op het moment dat je graag gezond wilt eten dan is er een grote kans dat je weleens premium superfoods, natuurvoeding en andere producten voor pers...

SupMedi merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

SupMedi

0 reviews

Het vinden van de juiste CBD-producten kan lang duren en lastig zijn, omdat apotheken of andere medici specialisten niet altijd hebben wat u zoekt....

Loreto Gallo merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Loreto Gallo

0 reviews

Bij een drogisterij kunt u terecht voor uw medicatie, cosmetische, en chemische producten. Er zijn overal drogisterijen te vinden en hun assortimen...

PharmaMarket merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

PharmaMarket

0 reviews

Wanneer je geneesmiddelen nodig hebt, kun je langs de apotheek gaan om deze te kopen. Nu kan het echter zijn dat je een druk leven hebt: werk, stud...

Pazzox

Ben je op zoek naar een online apotheek? Dan zou het aanbod van Pazzox iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met Pazzox te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere potentiële klanten helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling via dit platform willen plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Pazzox
Pazzox is een initatief van apotheek Dessein NV in Beernem in de provincie West-Vlaanderen. Het team van deze apotheek merkte op dat hun klanten niet altijd tijdens de openingsuren naar de apotheek konden komen. Daarom hebben ze een online apotheek in het leven geroepen, waarbij ze dezelfde vertrouwde dienstverlening aan hun klanten bieden als in hun apotheek in Beernem. Pazzox staat op de lijst van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) die de wettelijkheid van alle apotheken in België moet controleren. Dit organisme is de beste garantie voor betrouwbaarheid. Omwille van wettelijke redenen, kun je online echter nooit geneesmiddelen op voorschrift en diergeneesmiddelen kopen. Het assortiment bestaat dus uitsluitend uit vrij verkrijgbare geneesmiddelen en 30.000 schoonheidsproducten, gezondheidsartikelen, voedingssupplementen, multivitaminen, medische hulpmiddelen en andere apotheekproducten.

Producten en diensten van Pazzox
Op de website van Pazzox kun je aan de linkerkant klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Apotheek, Natuurgeneeskunde, Thuiszorg en EHBO, Verzorging en Hygiëne en 50+. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het aanbod kunt navigeren. Natuurlijk kun je ook gewoon een term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Dit is vooral handig als je min of meer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van dit bedrijf, advies aanvragen of een breed scala aan relevante blogartikels lezen. Volgens de informatie op deze website kun je bij Pazzox rekenen op een veilige betaling en levering. Heb je een vraag of opmerking voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice op verschillende manieren bereiken, zoals telefonisch, per e-mail of via chat. 

Complimenten, klachten en tips voor Pazzox
Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming besteld? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Pazzox te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een onderbouwde beslissing nemen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Ben je tevreden over de bestel- en betaalprocedure? Hoe lang duurde het voordat je je bestelling in ontvangst mocht nemen? Of heb je nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast uit naar je review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen schrijven over gelijkaardige bedrijven.