Profolan

Alle reviews

Profolan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Profolan

Veel mannen hebben het er liever niet over: haaruitval. Toch krijgt maar liefst 70 procent van de mannen hiermee te maken. Het is daarom niet gek dat er allerlei producten en middelen bestaan die haaruitval zouden moeten tegengaan of zelfs ongedaan maken. Zo is er ook Profolan op de markt, een product dat haargroei moet stimuleren.

Voordat je het product aanschaft en een kuur start, is het echter wel verstandig om even onderzoek te doen. Er dient onderzocht te worden of de gezondheidsclaims van het product wel waar zijn. Daarvoor ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres: anderen geven Profolan reviews welke jouw helpen te bepalen of het product waardevol is en aangeschaft moet worden. Wacht daarom niet langer en lees snel verder!

Over Profolan
Profolan is een product dat haarverlies tegen moet gaan en zelfs om zou moeten kunnen keren. Als voedingssupplement kun je Profolan in per dag in capsulevorm innemen. Je kunt Profolan kopen via de eigen website van het product, het lijkt ook op andere plekken te koop te zijn. We kunnen de echtheid van deze andere producten echter niet verifiëren.

In de gebruiksvoorwaarden van het product lezen we dat het product wordt gefabriceerd door Key Player Limited, een producent van health- en beautyproducten in de Verenigde Arabische Emiraten. Belangrijk aan de gebruiksvoorwaarden is ook het punt waarin wordt vermeld dat dit bedrijf onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten valt en dat hierdoor de Europese wetgeving niet van toepassing is.

Het product Profolan
Hierboven hebben we al kort benoemd dat Profolan haarverlies zou moeten tegengaan. Op de website lezen we dat dit voedingssupplement samengesteld is volgens de ‘Grow3 formule’, hetgeen een combinatie is van een aantal ingrediënten zoals brandnetel, L-cysteïne en heermoesextract. Deze samenstelling zou ervoor moeten zorgen dat de DHT productie gestopt wordt en dat haar terugkomt in de eigen haarkleur en daarmee zelfs ook het vergrijzingsproces stopt.

Op de website wordt genoemd dat de werking van het product bewezen is in klinische tests. Profolan heeft echter geen directe link of andere informatie over deze tests verschaft via haar website, dus dit hebben we niet kunnen verifiëren.

Is Profolan Veilig?
Er zouden geen verboden ingrediënten aan dit voedingssupplement toegevoegd moeten zijn, lezen we op de website. Daarnaast lezen we dat omdat er enkel natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, het middel veilig voor gebruik zou moeten zijn.

Is er ook Profolan voor vrouwen?
Op de website lezen we dat Profolan bedoeld is voor mannen boven de 18 jaar oud. De bestanddelen van het middel zouden de productie van het DHT-hormoon moeten stoppen. Het product lijkt daarom niet geschikt voor vrouwen met haaruitval.

Klachten, complimenten of tips voor Profolan
Heb jij last van haaruitval en Profolan al eens geprobeerd? Dan horen we graag jouw mening over dit middel. Kun je beoordelen of de claims die gemaakt werden ook waar zijn? Zorgde de formule voor vernieuwde haargroei? Alle details over het gebruik van dit middel zijn welkom. Hierdoor krijgen we een beter inzicht in welke middelen wel of niet kunnen werken in het geval van haaruitval.