Profolan

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Profolan komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Profolan gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Profolan wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 80% van de klanten die aangeven dat ze snel resultaat hebben gezien na regelmatig gebruik. Er is echter ook 20% van de klanten die aangeeft dat ze geen enkele verandering in hun haar hebben opgemerkt na wekenlang gebruik. Over het algemeen lijkt de levering van Profolan dus effectief te zijn voor de meerderheid van de gebruikers.

“Snel resultaat na regelmatig gebruik”

“Geen enkele verandering in haar na wekenlang gebruik”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Maxim Bah - 4 maanden geleden

  • Echt geholpen om haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren
  • Snel resultaat na regelmatig gebruik

Lefebvre - 6 maanden geleden

  • Geen enkele verandering in haar na wekenlang gebruik
  • Teleurstelling dat het niet gewerkt heeft zoals beloofd