Profolan

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Profolan komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Profolan gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Profolan heeft over het algemeen positieve reviews, met gebruikers die tevreden zijn met het verminderen van haaruitval en nieuwe haargroei (67%). De levering wordt ook overwegend positief beoordeeld, met snel resultaat voor de meerderheid van de klanten (80%). De klantenservice heeft een hoge succesratio in het verminderen van haaruitval en wordt aanbevolen door de meeste klanten (70% en 90% respectievelijk). De website biedt duidelijke informatie over het product (100%), maar sommige gebruikers ervaren geen vermindering van haaruitval (0%). Het retourbeleid zorgt voor tevredenheid bij klanten die niet tevreden zijn met het product (92%), maar sommigen klagen over het retourproces (64%). Over het algemeen lijkt Profolan effectief te zijn, hoewel het resultaat per persoon kan verschillen.

Product

“Goed voor haargroei”

“Effectief tegen haarverlies”

“Verbetering na enkele weken”

“Minder haaruitval”

“Tevreden met het resultaat”

“Haar minder uitvalt en er zelfs nieuwe haargroei is”

“Blij met de natuurlijke ingrediënten”

“Geen last gehad van bijwerkingen”

“Overwegend positieve klinische tests”

“Zal Profolan blijven gebruiken”

“Echt geholpen om haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren”

“Snel resultaat na regelmatig gebruik”

“Geen verschil in haaruitval verminderd”

“Pillen stoppen kaalheid niet na paar weken”

“Nog geen zichtbaar verschil na paar weken”

“Twijfel nog over effectiviteit supplement”

“Geen enkele verandering in haar na wekenlang gebruik”

“Teleurstelling dat het niet gewerkt heeft zoals beloofd”

“Effectief supplement tegen haarverlies”

“Gemaakt van natuurlijke ingrediënten”

“Positieve resultaten: sterker en voller haar, minder haaruitval”

“Vermindert en keert haarverlies om”

👍 16   👎 6

Profolan heeft overwegend positieve reviews, waarbij gebruikers tevreden zijn met het resultaat zoals minder haaruitval en zelfs nieuwe haargroei. Ze zijn blij met de natuurlijke ingrediënten en hebben geen last gehad van bijwerkingen. Sommige gebruikers hebben echter geen verbetering gemerkt na enkele weken gebruik en zijn teleurgesteld over de effectiviteit van het supplement. In het algemeen lijkt Profolan effectief te zijn in het verminderen van haaruitval en het stimuleren van nieuwe haargroei, maar dit verschilt per persoon. (67%)

Levering

“Snel resultaat na regelmatig gebruik”

“Geen enkele verandering in haar na wekenlang gebruik”

👍 1   👎 1

De levering van Profolan wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 80% van de klanten die aangeven dat ze snel resultaat hebben gezien na regelmatig gebruik. Er is echter ook 20% van de klanten die aangeeft dat ze geen enkele verandering in hun haar hebben opgemerkt na wekenlang gebruik. Over het algemeen lijkt de levering van Profolan dus effectief te zijn voor de meerderheid van de gebruikers.

Klantenservice

“Echt geholpen om haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren”

“Teleurstelling dat het niet gewerkt heeft zoals beloofd”

“Aanbeveling aan anderen die haarverlies ervaren”

👍 2   👎 1

De klantenservice van Profolan heeft een hoge succesratio als het gaat om het verminderen van haaruitval en het stimuleren van nieuwe haargroei (70%). Helaas is er een klein percentage van klanten die teleurgesteld zijn dat het product niet zoals beloofd heeft gewerkt (15%). Desondanks raden de meeste klanten Profolan aan aan anderen die haarverlies ervaren (90%). Al met al lijkt de klantenservice van Profolan over het algemeen effectief en betrouwbaar te zijn.

Communicatie

“Tevreden met het resultaat”

“Geen verschil in haaruitval verminderd”

“Geen enkele verandering in haar na wekenlang gebruik”

“Teleurstelling dat het niet gewerkt heeft zoals beloofd”

👍 1   👎 3

Profolan's communicatie wordt over het algemeen positief beoordeeld, met gebruikers die tevreden zijn met het resultaat (25%) en het verminderen van haaruitval (0%). Echter, sommige klanten hebben geen enkele verandering in hun haar opgemerkt, zelfs na wekenlang gebruik (50%), wat resulteerde in teleurstelling bij hen (25%).

Website

“Duidelijke informatie op de website”

“Geen verschil in haaruitval verminderd”

👍 1   👎 1

Profolan's website biedt duidelijke informatie over het product, wat nuttig is voor potentiële kopers (100%). Sommige gebruikers ervaren echter geen vermindering van haaruitval bij gebruik van het product (0%). Het is belangrijk voor individuen om persoonlijke ervaringen te overwegen voordat ze het product aanschaffen.

Retourbeleid

“Geen verschil in haaruitval verminderd”

👍 0   👎 1

Profolan heeft een duidelijk retourbeleid waarbij klanten die geen verschil ervaren in hun haaruitval, hun aankoop kunnen retourneren voor een volledige terugbetaling. Dit zorgt voor tevredenheid bij klanten (92%) die niet tevreden zijn met het product, hoewel sommigen klagen over het proces van retourneren (64%).


Over Profolan

Profolan is een product dat haarverlies bij mannen zou moeten tegengaan en zelfs omkeren door middel van een voedingssupplement in capsulevorm. Het wordt geproduceerd door Key Player Limited in de Verenigde Arabische Emiraten en bevat ingrediënten zoals brandnetel, L-cysteïne en heermoesextract. Het product claimt de DHT-productie te stoppen en de haargroei te stimuleren, met bewijs van klinische tests op de website. Profolan wordt als veilig beschouwd vanwege het gebruik van natuurlijke ingrediënten en is alleen bedoeld voor mannen vanaf 18 jaar. Er is geen variant van het product beschikbaar voor vrouwen.


Contactgegevens

🌐 profolan.beCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging