ErvaringenSite

  Ervaringen VitaZita

  Wie heeft er nog zin om voor al zijn verzorgingsproducten de deur uit te gaan? Je kunt het bij VitaZita eenvoudig allemaal online te bestellen. Je hoeft nooit meer snel naar de winkel te rennen om je nieuwe shampoo of vitamines te halen. Je krijgt bij VitaZita ook nog vaak kortingen. Wat vinden hun klanten echter van de producten in de webshop? Is de online drogisterij betrouwbaar? En worden de producten snel geleverd? Je leest het hier in de reviews en beoordelingen van klanten van Vita Zita. Je ontdekt hier alles over hun ervaringen met de webshop en de producten.

  Over VitaZita
  Onze verzorgingsproducten gebruiken we dagelijks en zijn regelmatig aan vervangen toe. Het wordt al snel vervelend om elke keer weer naar de winkel te moeten voor dezelfde producten. Er lijkt soms geen einde aan te komen. VitaZita heeft het daarom een stuk makkelijker gemaakt. Je bestelt nu al je producten voor hygiëne en zelfzorg gewoon online in de webshop. Het wordt daarna gewoon thuis bij je afgeleverd. Dit is voor iedereen met een drukke baan natuurlijk een geweldige uitkomst. Je hebt in het assortiment van VitaZita altijd een ruime keuze.

  Categorieën VitaZita
  • Zelfzorg
  • Afslanken
  • Natuurlijk Gezond
  • Supplementen
  • Huidverzorging
  • Mama & Baby
  • Hygiëne
  • Accessoires
  EHBO
  • Dieren
  • Thuiszorg
  • 45+
  • Mannen


  De reclame is misschien in het Frans, maar dit kun je allemaal bij VitaZita vinden.

  Diensten VitaZita
  De webshop biedt klanten vaak kortingen op hun producten en heeft daarom de laagste prijsgarantie. Verder heeft VitaZita een ruim assortiment met producten van meer dan 100 verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar producten van Eucerin, La Roche-Posay, Ureadin, inneov of Nestlé, je kunt het bij VitaZita vinden. De levering van je bestelling is ook altijd binnen 24 uur. Meestal worden de producten de volgende dag al bij je geleverd. De verzending is vanaf 100,- ook gratis en je kunt altijd veilig betalen met iDeal, sofort, MasterCard, visa, bankgiro, PayPal, Maestro en MasterPass. 

  Klachten VitaZita
  Voor al je vragen, opmerken en klachten is de klantenservice bereikbaar. Heb je echter een hezelfde product voor een lagere prijs gevonden bij een andere winkel? Maak ook dan gebruik van de klantenservice om het verschil in prijs terug te krijgen. De website heeft een uitgebreid contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Probeer altijd al je gegevens in te vullen, zodat je het beste geholpen kunt worden. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Vertel dan over jouw ervaringen met de klantenservice en geef jouw beoordeling. Werd je namelijk goed geholpen?

  Wat vind jij van VitaZita?
  Hoef jij nooit meer de deur uit voor je verzorgingsproducten, omdat je alles bestelt bij VitaZita? Of heb jij na je bevalling alle Mama & Baby producten uitgeprobeerd? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Geef jouw mening en laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Ga jij vaker bestellen bij VitaZita?

  Is de online drogisterij betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Wat vinden andere klanten van VitaZita? Lees het hier in hun reviews en ervaringen.

  VitaZita
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  3

  Prijs

  5,6

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Levertijden

  Jos Lieben21-01-2019

  Op 9/01/2019 bestelling geplaatst.
  Op 17/01/2019 heb ik een mail verstuurd om te vragen wat ervan was, de volgende dag is leveringsproces opgestart en op 21/01/2019 is het geleverd.
  Het kan een samenloop zijn maar feit is dat er pas na contact actie kwam.
  Toch bedankt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Niks ontvangen

  Nancy Meert11-01-2019

  Al van 31dec besteld niks ontvangen en geen reacties op mail,een schande en geld kwijt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Defect product - geen antwoord

  Mattheeuws D10-09-2018

  Na mijn aankoop had ik een defect met een elektronisch product. Op geen enkele manier is er antwoord gekomen op het ingevulde formulier en op mails. Dit is ook de enige manier om hen te kunnen contacteren (geen telefoonnummer of chat). Na 1 maand nog steeds geen antwoord en is er dus geen mogelijkheid om beroep te doen op de garantie.

  Geen aanrader dus om hier te kopen. Gelukkig zijn er alternatieve websites die wel klantgericht te werk gaan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  defecte verstuiver

  jan demeyere20-12-2017

  BE02717353Phytosun Verstuiver Fuji 1 stuk 1 € 63,04 € 0,00 21 % € 63,04 aangekocht op 11.12.2017. Enkele dagen later ontvangen, helaas met defecte elektrische snoer: slecht contact dat eventueel kan kortsluiting tot gevolg hebben.
  Reeds 3 maal gemaild naar hen, telefoon nummer nergens te vinden. Doen de moeite niet om te antwoorden hoewel ze beloven binnen de 24 u te reageren.
  Af te raden dus.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Schrijf zelf een review over VitaZita

  Uw beoordeling