ErvaringenSite

  Ervaringen VitaZita

  Wie heeft er nog zin om voor al zijn verzorgingsproducten de deur uit te gaan? Je kunt het bij VitaZita eenvoudig allemaal online te bestellen. Je hoeft nooit meer snel naar de winkel te rennen om je nieuwe shampoo of vitamines te halen. Je krijgt bij VitaZita ook nog vaak kortingen. Wat vinden hun klanten echter van de producten in de webshop? Is de online drogisterij betrouwbaar? En worden de producten snel geleverd? Je leest het hier in de reviews en beoordelingen van klanten van Vita Zita. Je ontdekt hier alles over hun ervaringen met de webshop en de producten.

  Over VitaZita

  Onze verzorgingsproducten gebruiken we dagelijks en zijn regelmatig aan vervangen toe. Het wordt al snel vervelend om elke keer weer naar de winkel te moeten voor dezelfde producten. Er lijkt soms geen einde aan te komen. VitaZita heeft het daarom een stuk makkelijker gemaakt. Je bestelt nu al je producten voor hygiëne en zelfzorg gewoon online in de webshop. Het wordt daarna gewoon thuis bij je afgeleverd. Dit is voor iedereen met een drukke baan natuurlijk een geweldige uitkomst. Je hebt in het assortiment van VitaZita altijd een ruime keuze.

  De reclame is misschien in het Frans, maar dit kun je allemaal bij VitaZita vinden.

  Categorieën VitaZita

  • Zelfzorg
  • Afslanken
  • Natuurlijk Gezond
  • Supplementen
  • Huidverzorging
  • Mama & Baby
  • Hygiëne
  • Accessoires
  EHBO
  • Dieren
  • Thuiszorg
  • 45+
  • Mannen


  Diensten VitaZita

  De webshop biedt klanten vaak kortingen op hun producten en heeft daarom de laagste prijsgarantie. Verder heeft VitaZita een ruim assortiment met producten van meer dan 100 verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar producten van Eucerin, La Roche-Posay, Ureadin, inneov of Nestlé, je kunt het bij VitaZita vinden. De levering van je bestelling is ook altijd binnen 24 uur. Meestal worden de producten de volgende dag al bij je geleverd. De verzending is vanaf 100,- ook gratis en je kunt altijd veilig betalen met iDeal, sofort, MasterCard, visa, bankgiro, PayPal, Maestro en MasterPass.

  Klachten VitaZita

  Voor al je vragen, opmerken en klachten is de klantenservice bereikbaar. Heb je echter een hezelfde product voor een lagere prijs gevonden bij een andere winkel? Maak ook dan gebruik van de klantenservice om het verschil in prijs terug te krijgen. De website heeft een uitgebreid contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Probeer altijd al je gegevens in te vullen, zodat je het beste geholpen kunt worden. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Vertel dan over jouw ervaringen met de klantenservice en geef jouw beoordeling. Werd je namelijk goed geholpen?

  Wat vind jij van VitaZita?

  Hoef jij nooit meer de deur uit voor je verzorgingsproducten, omdat je alles bestelt bij VitaZita? Of heb jij na je bevalling alle Mama & Baby producten uitgeprobeerd? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Geef jouw mening en laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Ga jij vaker bestellen bij VitaZita?

  Is de online drogisterij betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Wat vinden andere klanten van VitaZita? Lees het hier in hun reviews en ervaringen.

  VitaZita
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  3.8
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vitazita zijn oplichters

  Ik heb maanden gewacht op mijn betaalde bestelling. Eerst zouden ze problemen hebben in het magazijn. Daarna reageerden ze niet meer op mijn emails en je kan ze niet bellen.
  Dan ontvang ik een email met een fake overschrijving die in de wacht staat: ik zou mijn geld terugkrijgen. Na weken heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Bovendien moest ik bij de apotheek voor de dure prijs het product weer kopen. Virazita is een oplichtersbende.

  Door: Ingrid12-03-2019
  Jessica13-03-2019

  Heb je uiteindelijk iets ontvangen? Ik heb babyvoeding besteld en mails gestuurd en uiteraard niets pf heb al 129 euro betaald hoe dom van mij

  Geert28-03-2019

  al 2 keer incontinantieluiers besteld, en inderdaad krijg je een week geen reactie op mail erc, bestelling blijft in behandeling staan, maar telkens correct geleverd na 2 weken

  Guido Tits10-06-2019

  Hetzelfde hier. Bestelling gedaan niks ontvangen en ik zoek contact maar niet mogelijk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Onbetrouwbaar!

  Vorig weekend besteld. Nog niets gekregen en ze antwoorden niet op mails. Hoe kan het dat zo'n site nog online is?

  Door: Judy Noppe08-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  foutieve levering

  Op februari bestelde ik 2 dozen Arkoroyal® Dynergie. 3 dagen later kon ik het pakje ophalen maar de inhoud was BactoFlor 10/20 ipv Arkoroyal® Dynergie. Ik heb reeds 2 mails gestuurd maar bekom geen antwoord hoewel op hun site staat dat ze bij foutieve levering alles in het werk stellen om de fout zo vlug mogelijk te herstellen.
  Zo ziet men weer dat de inhoud van de website niet altijd overeenkomt met de realiteit.
  Heb bij Vitazita 1 keer besteld maar zeker en vast de laatste keer.
  Dit bedrijf is echt niet aan te raden

  Door: Dobbé06-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Levertijden

  Op 9/01/2019 bestelling geplaatst.
  Op 17/01/2019 heb ik een mail verstuurd om te vragen wat ervan was, de volgende dag is leveringsproces opgestart en op 21/01/2019 is het geleverd.
  Het kan een samenloop zijn maar feit is dat er pas na contact actie kwam.
  Toch bedankt.

  Door: Jos Lieben21-01-2019
  Jessica13-03-2019

  Hebben ze u dan geantwoord per mail? En hebt u het adres info@vitazita.com gebruikt?

  Geert28-03-2019

  Van mij is het ook steeds correct geleverd na lang wachten (2 bestellingen), maar telkens ben je bang dat je uw geld kwijt bent aangezien ze nergens op reageren, niet leuk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Niks ontvangen

  Al van 31dec besteld niks ontvangen en geen reacties op mail,een schande en geld kwijt

  Door: Nancy Meert11-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Defect product - geen antwoord

  Na mijn aankoop had ik een defect met een elektronisch product. Op geen enkele manier is er antwoord gekomen op het ingevulde formulier en op mails. Dit is ook de enige manier om hen te kunnen contacteren (geen telefoonnummer of chat). Na 1 maand nog steeds geen antwoord en is er dus geen mogelijkheid om beroep te doen op de garantie.

  Geen aanrader dus om hier te kopen. Gelukkig zijn er alternatieve websites die wel klantgericht te werk gaan.

  Door: Mattheeuws D10-09-2018
  Ingrid12-03-2019

  Nochthans zegt u met JA dat u hier wel opnieuw zou kopen. Dat begrijp ik niet?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  defecte verstuiver

  BE02717353Phytosun Verstuiver Fuji 1 stuk 1 € 63,04 € 0,00 21 % € 63,04 aangekocht op 11.12.2017. Enkele dagen later ontvangen, helaas met defecte elektrische snoer: slecht contact dat eventueel kan kortsluiting tot gevolg hebben.
  Reeds 3 maal gemaild naar hen, telefoon nummer nergens te vinden. Doen de moeite niet om te antwoorden hoewel ze beloven binnen de 24 u te reageren.
  Af te raden dus.

  Door: jan demeyere20-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over VitaZita

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VitaZita een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over VitaZita. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VitaZita actief?

  VitaZita is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitaZita gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.