5% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

G
Gilles Maréchal
Ik kocht een DNA-testkit en gaf er veel geld aan uit, maar na drie weken wachten vertelden ze me dat de test mislukt was. Ze stuurden me een nieuwe, maar die mislukte ook. En dan boden ze me alleen...Lees verder
C
Clara
En ik hou geen abonnement meer bij een bedrijf dat zich zo slecht gedraagt. Het is gewoon niet oké. Ik voel me echt belazerd en teleurgesteld door hun gedrag. Het lijkt alsof ze alleen maar bezig z...Lees verder
M
Michiels
Nadat ik de DNA-testkit had ontvangen en probeerde te registreren op de website, kreeg ik een foutmelding dat de kit niet geregistreerd was, hoewel ik een bevestigingsmail had ontvangen. Na verschi...Lees verder
G
G. Thys
Ik heb een DNA-test gekocht om meer te weten te komen over mijn afkomst en gezondheid. Spijtig genoeg is het updaten van mijn contactgegevens niet vlot verlopen. Sinds januari 7 zit ik te wachten o...Lees verder
L
L. De Smedt
Ik heb hun DNA-test gedaan, maar ik was teleurgesteld door de resultaten. Er was slechts één match aan één kant van mijn familie. De gezondheidsinformatie was niet echt accuraat (net zoals bij Ance...Lees verder

Alle reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DNA-testkit

  Ik kocht een DNA-testkit en gaf er veel geld aan uit, maar na drie weken wachten vertelden ze me dat de test mislukt was. Ze stuurden me een nieuwe, maar die mislukte ook. En dan boden ze me alleen een gedeeltelijke terugbetaling aan, en ze hielden zelfs verzend- en verwerkingskosten in! Dus uiteindelijk hebben we €14 betaald voor niks!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betalen voor een terugkerende abonnement zonder een beleefde e-mail is gewoon slechte service.

  En ik hou geen abonnement meer bij een bedrijf dat zich zo slecht gedraagt. Het is gewoon niet oké. Ik voel me echt belazerd en teleurgesteld door hun gedrag. Het lijkt alsof ze alleen maar bezig zijn met geld verdienen in plaats van hun klanten echt te helpen. Ik ga zeker mijn vrienden en familie waarschuwen om hier niet in te trappen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van DNA-testkit

  Nadat ik de DNA-testkit had ontvangen en probeerde te registreren op de website, kreeg ik een foutmelding dat de kit niet geregistreerd was, hoewel ik een bevestigingsmail had ontvangen. Na verschillende pogingen kreeg ik telkens dezelfde foutmelding en kon ik de klantendienst niet bereiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van DNA-test

  Ik heb een DNA-test gekocht om meer te weten te komen over mijn afkomst en gezondheid. Spijtig genoeg is het updaten van mijn contactgegevens niet vlot verlopen. Sinds januari 7 zit ik te wachten op een antwoord om mijn e-mailadres te wijzigen. Ze zeiden dat ze me in februari zouden antwoorden, maar dat is nog niet gebeurd. Ik heb hen al verschillende keren gecontacteerd en telkens zeggen ze dat ze het probleem zullen oplossen. Na meer dan 11 weken, terwijl ze zeiden dat het maar 4 weken zou duren, zit ik nog steeds te wachten. Ze hebben het e-mailadres van mijn zoon wel binnen een week veranderd, dus ik begrijp niet waarom het zo lang duurt voor mijn gegevens. Ik heb persoonlijke informatie verstrekt om mijn identiteit te bevestigen, maar ze blijven vaag en zijn tot op heden de minst behulpzame firma waarmee ik ooit te maken heb gehad. Ze zeiden me dat het door de drukte 2-4 weken zou duren, prima, maar 11 weken later heb ik nog steeds geen toegang tot mijn eigen informatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DNA-test

  Ik heb hun DNA-test gedaan, maar ik was teleurgesteld door de resultaten. Er was slechts één match aan één kant van mijn familie. De gezondheidsinformatie was niet echt accuraat (net zoals bij Ancestry DNA, die ik heb uitgetest na deze). Ik had hogere verwachtingen van hen, maar met de beveiligingsinbreuk en hun slechte reactie, zou ik ze niet aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Genetische test

  Meer dan 10 jaar geleden heb ik meer dan $500 betaald voor dat ding toen het voor het eerst uitkwam. Ik kreeg het als cadeau van mijn man voor mijn verjaardag. Maar daarna begonnen de prijzen voor die kits te dalen. Ik heb een specifieke testkit gekocht met drie opties voor $79 en nu kan ik zelfs niet eens inloggen om iets te checken. Alles wat ik zie is KOOP DEZE KIT! Ik heb jarenlang bijgedragen aan gezondheidsinformatie voor mijn familie en zo. Nu heb ik besloten om mijn gegevens over te zetten naar Ancestry of een andere vergelijkbare site. Ik denk er zelfs niet aan om nog mee te doen. Dit is pure oplichterij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop DNA-test

  Ik was echt teleurgesteld dat de resultaten van mijn DNA-test geen ouders, broers of andere familieleden toonden, alleen maar derde neven. En over mijn gezondheid, waar ik echt nieuwsgierig naar was, vertelde mijn DNA me alleen maar dat ik gelukkig geen oogproblemen had die ik al kende. Geen andere informatie over mijn gezondheid. Ik voel me echt bedrogen en toen ik klaagde, wilden ze me geen uitleg geven of mijn geld teruggeven. Ik zou het afraden om hun diensten te gebruiken. Ik wou dat ik eerst reviews had gecheckt voordat ik bestelde.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop genetische test

  Ik heb dus een genetische test gekocht voor mijn zoon en het heeft maanden geduurd voordat ik eindelijk toegang kreeg tot zijn gegevens. De klantenservice is echt vreselijk en ik heb het gevoel dat er iets niet helemaal pluis is na de hack. Ik maak me zorgen over wat er allemaal gebeurt met onze gegevens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DNA-test

  Mijn ervaring met de DNA-test was niet helemaal perfect. Het duurde lang voordat mijn monster eindelijk in het laboratorium belandde, ongeveer een maand voor mij, maar daarna ging het allemaal vrij vlot en was het wachten zeker de moeite waard. In totaal duurde het 7 weken. Het resultaat en de website bevielen me wel, maar de klantendienst was niet altijd even behulpzaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A waste of money on genetic testing

  Ik was echt teleurgesteld toen ik mijn genetische testresultaten ontving. Ik had echt hoge verwachtingen en was zo enthousiast om meer te weten te komen over mijn roots en gezondheidsrisico's. Maar jammer genoeg waren de resultaten nogal oppervlakkig en algemeen. Het leek alsof ze gewoon standaardinformatie gaven die voor iedereen zou kunnen gelden, zonder echt in te zoomen op mijn specifieke DNA. Ik voelde me echt bekocht en had mijn geld liever besteed aan een consultatie bij een echte geneticus.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop DNA-test

  Mijn vrouw kreeg een melding om een betaalmethode toe te voegen om haar resultaten te bekijken nadat ik $119 had betaald voor het basispakket als cadeau en zij monsters had ingediend. Waarom zouden we een betaalmethode moeten toevoegen als ze geen abonnement wil? Dus uit bezorgdheid heb ik ingelogd op mijn account om te controleren of ze me niet zouden belasten voor een abonnement, maar ik kan mijn betaalmethode niet openen om verdere kosten te annuleren. Het is moeilijk om toegang te krijgen, heel erg verwarrend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Genetisch testen

  Het is mij niet gelukt om de klantenservice te bereiken om mijn e-mailadres te wijzigen na een verandering. Ik heb alle nodige documenten verstrekt, maar sindsdien heb ik niets meer gehoord en heb meerdere keren geprobeerd om contact op te nemen. Ik heb zelfs een nieuwe aanvraag ingediend in hun systeem met alle gevraagde gegevens, maar nog steeds geen reactie. Dit probleem sleept nu al 3 maanden aan en ik kan nog steeds niet bij mijn eigen gegevens. Echt slechte behandeling van klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van DNA-testkits

  Ik heb DNA-testkits gekocht voor mijn vrouw en mezelf. De resultaten duurden lang en stonden vol met onzin. De details over onze Afrikaanse afkomst en migratie waren heel oppervlakkig. De recente locaties (500 jaar) waren helemaal verkeerd en in tegenstelling tot een ander merk, waarvan de resultaten in begrijpbaar Engels waren. Ze gaven aan dat de oorsprong van mijn vader Ierland was - wat niet juist is - het was Noorwegen/Zweden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van DNA-test kit

  Wat een teleurstelling zeg! Ik had gehoopt wat meer te weten te komen over mijn nationaliteitpercentages met die DNA-test kit, maar het enige wat ik kreeg was een percentage voor een bedrag van $100. Als je belangrijke medische informatie en echt relevante gegevens wilt, moet je nog eens extra betalen voor een abonnement, en dat vind ik belachelijk. Ik voel me echt in de maling genomen, want ik heb al meer dan $100 betaald voor de kit, gewoon om mijn genealogiepercentages te kunnen kennen. Ze maken echt misbruik van mensen die gewoon wat meer willen weten over hun afkomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop DNA-test

  Na maanden van wachten en gebrek aan goede klantenservice, heb ik nog steeds geen resultaten ontvangen van mijn DNA-test aankoop. Ik heb meer dan £370 uitgegeven en het lijkt erop dat ik mijn geld verspild heb. De klantenservice was moeilijk te bereiken en bood geen nuttige hulp toen ik eindelijk antwoord kreeg. Het is echt frustrerend en ik wou dat ik de reviews eerder had gelezen voordat ik deze aankoop deed. Het voelt echt als bedrog en ik ben teleurgesteld in de hele ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DNA-testkits

  Stuur dit alsjeblieft door naar de hoogste manager. Ik ben echt teleurgesteld in jullie "beleid". Ik ben al lange tijd klant en heb altijd genoten van jullie diensten. Ik heb zelfs cadeaus gekocht voor familieleden en jullie aanbevolen aan anderen. Mijn vader is ook op mijn account aangesloten. Ik heb de Premier-service voor mezelf gekocht en kreeg toen twee $99-kosten in rekening gebracht op mijn creditcardafschrift. Nadat ik had uitgezocht waarvoor deze kosten waren - bleek dat zowel het profiel van mijn vader als mijn eigen profiel de Premier-service hadden. Mijn vader is echter 85 jaar oud en heeft hier totaal geen interesse in. Ik dacht dat het geen probleem zou zijn en heb contact met jullie opgenomen om het uit te leggen. Na meerdere e-mails, een telefoongesprek en verschillende wachttijden, kreeg ik te horen dat er geen restitutie mogelijk was, ongeacht wiens fout het was. Of het nu bij jullie of bij mij lag, ik vroeg alleen om de vergoeding voor het lidmaatschap van mijn vader terug te betalen. Ik heb dit lidmaatschap zelfs nog niet eens gebruikt, dus dat kunnen jullie controleren van jullie kant. Dus ik ben nu $99 kwijt door jullie beleid en helaas hebben jullie een goede klant verloren. Ik zal deze ervaring delen op alle beoordelingsplatforms die ik kan vinden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van genetische test

  De genetische test was interessant, ik vind het leuk om alle informatie te bekijken. Ze hadden een jaarabonnement voor 29,99, dus ik heb me aangemeld. Na een jaar werd mijn abonnement verlengd voor 69,99 zonder enige kennisgeving van de prijsverhoging. Ik belde de dag nadat het vernieuwd was en de klantenservicemedewerker was erg onbeleefd en wilde mijn lidmaatschap niet annuleren en mijn betaling niet terugstorten. Ik zou hun abonnement niet aanbevelen, het is geldverspilling en ik heb geen nuttige genetische informatie ontvangen door het abonnement te hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Genetische test

  Ik heb nog nooit zo'n trage service meegemaakt! Voor het geld dat ze vragen, zou je toch betere en snellere logistiek verwachten, niet? Mijn bestelling duurde echt veel te lang en ik was echt mega gefrustreerd door de vertraging. Ik hoop echt dat ze hun logistieke proces een boost geven, want dit kan écht niet door de beugel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop DNA-test

  Ik kreeg een mailtje dat mijn resultaten klaar waren, dus ik ging meteen naar de site. Maar nu zijn de functies waar ik me voor had aangemeld plots allemaal tijdelijk uitgeschakeld. Geen idee wanneer het opgelost zal zijn of waarom dit is gebeurd. En natuurlijk ook geen restitutie, omdat ik nu zit met nutteloze info waar ik niet om gevraagd had.


Anderen bekeken ook