Dokteronline Reviews

: 7
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
Ferre
Mijn ervaring met de online consult was echt top. De dokter nam me serieus en zorgde goed voor me. Hij stelde slimme vragen om te begrijpen hoe het met me ging en stuurde me snel door naar de spoed...Lees verder
A
A. Dethier
Dankzij Google heb ik deze dienst ontdekt en ik was aangenaam verrast. Normaal gesproken haal ik mijn medicijnen bij mijn huisarts, maar deze keer koos ik voor gemak en snelheid. De aanvraag, het r...Lees verder
L
lola
Ik ben echt blij met de service van dit bedrijf. De dokter met wie ik contact had, was heel duidelijk en professioneel. Ik koos voor een papieren recept en hoewel het normaal gezien 14 dagen duurt ...Lees verder
S
S. Gérard
Mijn ervaring met Dokteronline was over het algemeen positief. Ik vond het fijn hoe professioneel en betrouwbaar ze waren in hun benadering en behandeling naar mij toe. De medicijnen die ze leverde...Lees verder
A
A. Verhoeven
Het hele traject is vlot en professioneel verlopen. De medicatie werd snel bezorgd en ook de nazorg was echt top. De arts die me behandelde was heel behulpzaam en gaf duidelijke uitleg wanneer ik v...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn consultatie online

  Mijn ervaring met de online consult was echt top. De dokter nam me serieus en zorgde goed voor me. Hij stelde slimme vragen om te begrijpen hoe het met me ging en stuurde me snel door naar de spoedafdeling als dat nodig was. Dat gaf me een geruststellend gevoel. Na het gesprek hield hij ook nog eens contact om te checken hoe het met me ging en of ik nog vragen had. Ik denk echt dat deze online doktersinterventie heeft voorkomen dat ik opgenomen moest worden, net zoals vroeger, toen andere zorgverleners me niet serieus namen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudig medicijnen bestellen

  Dankzij Google heb ik deze dienst ontdekt en ik was aangenaam verrast. Normaal gesproken haal ik mijn medicijnen bij mijn huisarts, maar deze keer koos ik voor gemak en snelheid. De aanvraag, het recept en de verzending werden allemaal op dezelfde dag geregeld. Ook al was het iets duurder dan normaal en werd het niet gedekt door mijn zorgverzekering, vond ik het de moeite waard voor het gemak dat het bood. Ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een makkelijke en snelle manier om medicijnen te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Medische consultatie

  Ik ben echt blij met de service van dit bedrijf. De dokter met wie ik contact had, was heel duidelijk en professioneel. Ik koos voor een papieren recept en hoewel het normaal gezien 14 dagen duurt na goedkeuring, kon ik het recept meteen bij mijn eigen apotheek bestellen en kreeg ik alles terugbetaald door mijn zorgverzekering. Alles verliep vlot en snel, dus ik ben echt tevreden met mijn ervaring bij dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betrouwbaar en professioneel

  Mijn ervaring met Dokteronline was over het algemeen positief. Ik vond het fijn hoe professioneel en betrouwbaar ze waren in hun benadering en behandeling naar mij toe. De medicijnen die ze leverden waren effectief en pasten bij mijn behoeften. Daarnaast was de levering ook nog eens op tijd, wat voor mij super belangrijk is. Ik denk echt dat Dokteronline een goede optie is die perfect past bij deze tijd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Consultatie en bestelling

  Het hele traject is vlot en professioneel verlopen. De medicatie werd snel bezorgd en ook de nazorg was echt top. De arts die me behandelde was heel behulpzaam en gaf duidelijke uitleg wanneer ik vragen had.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online consult voor medicatie

  Het online consult bij Dokteronline liep echt goed en makkelijk. De vragen die gesteld werden, waren nuttig en pasten goed bij mijn situatie. Alles verliep snel en efficiënt, van de aanvraag tot het ontvangen van het recept. De medicatie werd ook snel geleverd, dus ik ben echt blij met de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Medicatie online bestellen

  Mijn ervaring met het online bestellen van medicatie was echt goed. De vragenlijst was heel gedetailleerd en goed doordacht, en ze hebben echt aandacht besteed aan mijn klachten en mogelijke bijwerkingen. Ik vond het fijn dat ik behandeld werd als een volwassene en serieus werd genomen met mijn gezondheidszorgen. Het hele proces verliep vlot en de levering door de apotheek verliep zonder problemen.


Anderen bekeken ook