100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Manon
Ik was vergeten mijn abonnement te annuleren voor de gratis proefperiode afliep, maar dat was helemaal mijn fout. Ik moest een herinnering instellen om het tegen het einde van het jaar te annuleren...Lees verder
O
océane
De fitnessapp is super handig voor audio workouts en het feit dat je met andere apps kan samenwerken is echt een meerwaarde. Ik gebruik de app nu al twee jaar, vooral wanneer ik onderweg ben of wan...Lees verder
Y
Y. De Winter
De app was in het begin geweldig, maar nu hebben ze een "coach"-functie toegevoegd. Die gaat ervan uit dat je elke week op bepaalde dagen hetzelfde soort training zal doen. Stel je voor d...Lees verder
M
Mathis
De afspeellijsten kunnen wat moderner zijn of een tracklist weergeven, zodat je tijdens het rennen niet teleurgesteld raakt of gedemotiveerd wordt. Het zou handig zijn om te zien welke trainingen i...Lees verder
R
R. Lacroix
Ik vind Aaptiv echt leuk, maar ik heb wat ideeën om het nog beter te maken! Allereerst denk ik dat het tof zou zijn als we onze gegevens zoals lengte en gewicht kunnen invullen voor een betere scha...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Free trial subscription

  Ik was vergeten mijn abonnement te annuleren voor de gratis proefperiode afliep, maar dat was helemaal mijn fout. Ik moest een herinnering instellen om het tegen het einde van het jaar te annuleren, maar ik vond geen manier om het vanuit mijn account te doen, dus moest ik hen een e-mail sturen. Ik heb de hardlooptrainingen uitgeprobeerd en, jongens toch, ze waren zo Amerikaans met de super enthousiaste coaches. De app zelf was vrij eenvoudig te gebruiken en je kon het personaliseren door je favoriete coaches, muziek en soorten trainingen te kiezen. Sommige muziek was echter zo hard dat ik niet kon horen wat de coach zei (weet niet of er een manier is om deze instelling te wijzigen). Het zou leuk zijn als ze buitenfiets trainingen hadden om naar te luisteren tijdens het fietsen. Ook zou het geweldig zijn als je tegelijkertijd naar je eigen muziek zou kunnen luisteren, maar helaas was dat geen optie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fitness app review

  De fitnessapp is super handig voor audio workouts en het feit dat je met andere apps kan samenwerken is echt een meerwaarde. Ik gebruik de app nu al twee jaar, vooral wanneer ik onderweg ben of wanneer ik niet kan slapen en nood heb aan meditatie. Het zou tof zijn moesten er regelmatig nieuwe soorten workouts toegevoegd worden, want ik verveel mij snel. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van de 'coach' functie, dus ik ga meestal meteen naar een categorie of collectie. Maar de motivatie die ik krijg van het '# dagen op rij' is echt wel aanstekelijk. De fitness trainers zijn gewoon top en super motiverend, dus ik raad deze app zeker aan voor wie op zoek is naar een fitnessoptie. En de prijs van ongeveer $100 voor een abonnement is zeker redelijk en concurrentieel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fitness app.

  De app was in het begin geweldig, maar nu hebben ze een "coach"-functie toegevoegd. Die gaat ervan uit dat je elke week op bepaalde dagen hetzelfde soort training zal doen. Stel je voor dat je op dinsdag krachttraining doet, maar de coach zegt dat je cardio moet doen, dan telt je training niet mee. Misschien loop je de ene week op een maandag en de volgende week op een dinsdag. Er is gewoon geen flexibiliteit meer. En die herinneringsberichten blijven maar komen, met de boodschap dat je nog tijd hebt om vandaag je "workout" te doen. Ze zouden deze functie optioneel moeten maken, maar helaas kan je ze niet uitschakelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sporttraining applicatie

  De afspeellijsten kunnen wat moderner zijn of een tracklist weergeven, zodat je tijdens het rennen niet teleurgesteld raakt of gedemotiveerd wordt. Het zou handig zijn om te zien welke trainingen ik niet zo goed vond, zodat ik ze kan vermijden bij het kiezen of een trainer kan vermijden wiens stijl niet bij me past. Ik zou graag meer trainingen van Caeser, Ben en John zien - zij zijn zo positief en maken de trainingen geweldig! Zou het mogelijk zijn om calorieën en kilometers toe te voegen voor wandelen of actieve meditaties? Het zou handig zijn om die in de app te kunnen opvolgen in plaats van ergens anders.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aaptiv purchase

  Ik vind Aaptiv echt leuk, maar ik heb wat ideeën om het nog beter te maken! Allereerst denk ik dat het tof zou zijn als we onze gegevens zoals lengte en gewicht kunnen invullen voor een betere schatting van de calorieën tijdens de workouts. Dan zouden we een link kunnen hebben naar de Spotify-afspeellijst voor elke workout. Dat zou alles veel leuker maken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verborgen abonnementen

  Ze hebben gewoon mijn abonnement verlengd zonder me een herinneringsmail te sturen. Vind het een beetje shady van hen, maar blijkbaar is dat hoe ze hun centen binnenhalen, want de app is niet echt top. Gelukkig waren ze wel vriendelijk en behulpzaam toen ik contact opnam met het bedrijf, en ze volgden goed op! Echt tevreden over hun klantenservice en product, mag gezegd worden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  levensveranderend

  Deze aankoop heeft echt mijn leven veranderd, het is als een game changer. Mijn houding tegenover training is totaal anders geworden. Het is geweldig hoe ze motivatie, training en echte persoonlijke coaches combineren die gewoon geweldig zijn. De manier waarop ze sociale media en persoonlijk contact gebruiken, is echt top, niet als robots. Ik voel me alsof deze coaches mijn persoonlijke begeleiders zijn met een echte band, helemaal in real-time. Ik hoop alleen maar dat ze dit geweldige aspect behouden naarmate de dienst groeit. Bedsankt!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met redelijke terugbetalingsbeleid

  In het eerste jaar heb ik deze dienst eigenlijk niet zo vaak gebruikt als ik dacht. Ik was het vergeten te annuleren tot bijna een maand nadat mijn creditcard was aangerekend. Ik nam contact op met de klantenservice via de chat en zij hebben niet de volledige jaarlijkse vergoeding terugbetaald, maar het grootste deel ervan ($85 van de $100 totaal) om mij te compenseren voor de maand dat ik de dienst nog had kunnen gebruiken. Ik vond dit redelijk, want ik had verwacht dat het een strijd zou zijn om mijn geld terug te krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lidmaatschap vanaf 2017

  Ik ben lid sinds 2017 en ik gebruik de app elke dag. Het was echt handig tijdens de covid-lockdowns en isolatie toen de sportscholen dicht waren. De app vernieuwt automatisch, dus als je het niet leuk vindt, kan je een e-mail sturen naar de klantenservice om te annuleren. Of je kan inloggen op hun website om te annuleren.


Anderen bekeken ook