Alamy

Alle reviews

Alamy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Alamy

Alamy, ook wel Alamy Limited, is een Brits particulier stockfotografiebureau. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Milton Park, in de buurt van Oxfordshire in het Verenigd Konrinkrijk. Het heeft een ontwikkelings- en operationeel centrum in Techno Park, India en verkoop kantoor in Brooklyn, New York in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Alamy lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Britse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Alamy
Het bedrijf Alamy werd opgericht in het jaar 1999. Het werd opgericht door James West en Mike Fischer. In 2002 won Alamy een EMMA-prijs (Electronic Multimedia Awards) voor technische uitmuntendheid. het doel van de prijs is om uitmuntendheid in het creëren van digitale media-inhoud te erkennen. Het bedrijf introduceerde ook een 24/7 downloadtool met hoge resolutie voor hun klanten. De technische innovatie ging verder met virtuele cd's die een vervanging werden voor RF-beeld cd's. In 2003 introduceerde het bedrijf een internationaal distributienetwerk. Op basis van de resulterende hogere verkoop, verhoogde het bedrijf de royaltybetalingen aan zijn medewerkers in 2006. Sinds 2002 heeft Alamy meer dan honderd miljoen uitbetaald aan zijn medewerkers. 

Producten en diensten van Alamy
Maar wat doet Alamy dan precies en hoe ziet hun bedrijfsvoering er uit? Alamy onderhoudt een online archief van bijna drie honderd miljoen stilstaande beelden (stock beelden). Naast stilstaande beelden heeft het bedrijf ook illustraties en honderdduizenden video's in hun archief die zijn bijgedragen door bureaus en onafhankelijke fotografen of verzameld uit nieuwsarchieven, musea en nationale collecties. Tot de leveranciers van het bedrijf behoren zowel professionele als amateurfotografen, stockbureaus, nieuwsarchieven, musea, nationale collecties en inhoud uit het publieke domein gekopeerd van Wikimedia Commons. De klanten van het bedrijf komen uit verschillende hoeken, de fotografie-, uitgeverij- en reclame-industrie en het grote publiek. 

In 2013 kondigde het Britse bedrijf aan dat ze gebruikers ook toestaan om foto's in te sturen die zijn gemaakt op mobiele telefoons, met de uitzondering dat ze geen filters in Instagram-stijl voor hun foto's. De resolutie van smartphone camera's werd genoemd als geschikte kwaliteit voor zowel online als offline persbureaus. Het is een erkenning van de voortdurende ontwikkelijk van smartphone camera's met de instant sharing-functies waarmee beelden live vanaf de scène verzonden kunnen worden. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Alamy
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Alamy? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Alamy op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Alamy vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Alamy of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Britse bedrijf Alamy nu achter.