100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Lauwers
Ik wil graag laten weten hoe blij ik ben met de geweldige klantenservice die ik heb ontvangen bij het oplossen van mijn toegangsproblemen tot de cursusinhoud. De medewerker was heel geduldig, heeft...Lees verder
A
Anaïs Urbain
Ik heb de Business Analist Masters cursus gevolgd die werd aangeboden. De cursusinhoud was goed verspreid rekening houdend met ervaren en nieuwe professionals. De instructeurs waren ook behoorlijk ...Lees verder
C
C. Massart
Ik heb echt genoten van de online cursus die ik gevolgd heb. Vanaf het moment dat ik me aangemeld had, was ik onder de indruk van hoe makkelijk het was om te gebruiken en van het grote aanbod aan c...Lees verder
B
Bernard
Als klant bij Edureka heb ik echt een topervaring gehad. De cursussen zijn helemaal bij en de begeleiding van de docenten is van topkwaliteit. De onderwerpen zijn goed uitgekozen en ik heb echt vee...Lees verder
N
Noa Lauwers
De website is best oké, maar die verkopers zijn echt wel opdringerig. Ze blijven maar bellen zodra je de site bezoekt en als je vragen hebt die niet over inschrijving gaan, willen ze je zelfs niet ...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cursusinhoud toegankelijk maken

  Ik wil graag laten weten hoe blij ik ben met de geweldige klantenservice die ik heb ontvangen bij het oplossen van mijn toegangsproblemen tot de cursusinhoud. De medewerker was heel geduldig, heeft goed naar mijn problemen geluisterd en vond supersnel een oplossing. Ik waardeer enorm zijn hulp en begrip van de situatie, en vooral het feit dat hij meteen een oplossing heeft kunnen bieden. Eindelijk kan ik nu weer genieten van de content waarvoor ik al lang geleden heb betaald en die ik al jaren niet meer kon bekijken.

  Vandaag voel ik me echt blij met de geboden oplossing. Mijn ervaring met het bedrijf is echt positiever geworden dankzij de efficiënte hulp die ik heb gekregen. Bettie is echt een topper in het team en ik zou graag zien dat er meer medewerkers van dit niveau zouden worden aangenomen of opgeleid. Dat zou echt iedereen ten goede komen en veel tijd besparen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Business Analist Masters cursus

  Ik heb de Business Analist Masters cursus gevolgd die werd aangeboden. De cursusinhoud was goed verspreid rekening houdend met ervaren en nieuwe professionals. De instructeurs waren ook behoorlijk goed, soms moesten ze worden vervangen, maar ik had een goede ervaring met hen. Speciale vermelding voor de klantenondersteuningsmedewerkers. Ze hebben me aanvankelijk geholpen bij het beslissen welke cursussen nuttig zouden zijn volgens wat ik wil leren. Ze zijn behoorlijk hands-on met het overzicht van de cursus en wat voor soort populatie geschikt zou zijn voor de cursus. Voor iedereen die van plan is om zich in te schrijven, praat met het klantenondersteunend personeel om een idee te krijgen en schrijf je dan in.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring met de online cursus

  Ik heb echt genoten van de online cursus die ik gevolgd heb. Vanaf het moment dat ik me aangemeld had, was ik onder de indruk van hoe makkelijk het was om te gebruiken en van het grote aanbod aan cursussen. Maar wat Edureka echt onderscheidt, is de topkwaliteit van het lesgeven. De leerkrachten zijn deskundig, enthousiast en gepassioneerd over hun vakgebied, wat het leren echt verrijkend maakte. En het feit dat ik op mijn eigen tempo kon leren was echt geweldig, waardoor ik mijn studie kon combineren met mijn drukke leven. Kortom, ik raad Edureka zeker aan aan iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil verbreden op een handige en boeiende manier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online cursus ervaring

  Als klant bij Edureka heb ik echt een topervaring gehad. De cursussen zijn helemaal bij en de begeleiding van de docenten is van topkwaliteit. De onderwerpen zijn goed uitgekozen en ik heb echt veel opgestoken om mijn professionele vaardigheden te verbeteren. Het team bij Edureka heeft bakken ervaring in de sector en slaagt erin moeilijke onderwerpen makkelijk uit te leggen. De mogelijkheid om meteen antwoorden te krijgen op vragen is echt een geweldige feature van Edureka en maakt de leerervaring alleen maar beter. Echt een aanrader voor iedereen die zijn kennis wil vergroten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online cursus

  De website is best oké, maar die verkopers zijn echt wel opdringerig. Ze blijven maar bellen zodra je de site bezoekt en als je vragen hebt die niet over inschrijving gaan, willen ze je zelfs niet doorverbinden. Gelukkig was de klantendienst snel om mijn probleem op te lossen, vooral Manish. Hij reageerde vlot en heeft ervoor gezorgd dat alles weer in orde was. Daarom verdient hij 5 sterren, maar al bij al geef ik mijn ervaring toch maar 3 sterren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop cursus Power BI

  De cursus Power BI heeft me echt verrast! De live lessen waren super interessant en de instructeurs waren enorm behulpzaam. De praktijkprojecten zorgden ervoor dat het leren leuk en interactief was. De aangeleerde vaardigheden zijn meteen toepasbaar in het echte leven, wat mijn carrièremogelijkheden verbeterde. Ik raad deze cursus absoluut aan aan iedereen die Power BI wil beheersen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Full Stack Web Development programma

  Ik heb meegedaan aan het Full Stack Web Development programma bij het bedrijf en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was. De coaching was top en heeft me echt veel geholpen. Tijdens mijn stage kreeg ik zelfs een jobaanbieding als Java-ontwikkelaar. Die stage heeft me echt geholpen om meer vertrouwen te krijgen en om mijn technische kennis te vergroten, wat me enorm geholpen heeft bij het vinden van een baan. Dus als je een beginner bent en een carrière in softwareontwikkeling wilt starten, zou ik zeker het Full Stack Web Development programma bij dit bedrijf aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Intensieve cursus machine learning.

  Ik vond deze cursus echt geweldig! Alle belangrijke aspecten van machine learning werden heel duidelijk uitgelegd en ik voelde me echt klaar na afloop. De leraar wist echt waar hij mee bezig was en gebruikte praktijkvoorbeelden die alles goed verduidelijkten. En als er iets fout liep, stond het ondersteuningsteam altijd paraat om te helpen, waardoor alles supervlot verliep. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan iedereen die echt wil begrijpen hoe machine learning werkt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Data Science en Machine Learning stageprogramma

  Ik heb onlangs deelgenomen aan het stageprogramma voor Data Science en Machine Learning en ik moet zeggen dat het echt een geweldige ervaring was. De instructeur heeft me heel wat bijgebracht, hij was echt heel informatief. De live lessen waren interactief en de inhoud was ook super goed gestructureerd. Het ondersteuningsteam was ook top, ze reageerden snel en waren altijd behulpzaam. Kortom, ik ben echt heel tevreden over mijn ervaring bij Edureka.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recently completed Power BI course

  Ik heb onlangs een cursus afgerond aan het instituut en was onder de indruk van de professionaliteit en expertise van de instructeurs. De focus op praktisch, hands-on leren was een opvallend kenmerk en het online leerplatform was gebruiksvriendelijk. Ik kan dit platform van harte aanbevelen voor zowel beginners als ervaren personen die kennis en praktische ervaring willen opdoen om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AWS Associatie certificaat

  Onlangs heb ik mijn AWS Associate Certificate-cursus afgerond. De cursus tutorial & trainer hebben echt geweldig werk geleverd. Bedankt aan het support team voor het begeleiden en verduidelijken van mijn twijfels om mijn project succesvol in te dienen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van opleidingsprogramma Prompt Engineering met GenAI

  Onlangs heb ik me ingeschreven voor het opleidingsprogramma Prompt Engineering met GenAI. Ik moet zeggen, de leerervaring was super. De trainer was echt slim, ik kreeg alle hulp van hem. De studiematerialen waren ook echt top. Al bij al, een fantastische ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BI Masters Program completed

  Ik heb net het BI Masters Programma afgerond en ik moet zeggen, het was geweldig! Ik heb zoveel geleerd en vond de cursusinhoud en het LMS-portaal echt nuttig. Telkens wanneer ik vragen had, kreeg ik tijdig hulp en werd ik goed ondersteund bij het begrijpen van de BI-materialen en opdrachten. Een grote dank aan Praveen & Lokesh voor alle hulp die ze geboden hebben!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betaalbare bootcamp met live lessen

  Ik koos ervoor om daar te gaan studeren nadat ik een paar cursussen op Udemy had afgerond. Ik vond het fijn dat ik vragen kon stellen en dat het eindproject beoordeeld werd. Dat was niet mogelijk op Udemy. En het feit dat je kunt wisselen van 'batch' is ook geweldig; dat heb ik nog niet gezien bij andere Amerikaanse bootcamps.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Data Science Training Masters Program

  Ik ben echt blij met hoe het gaat met mijn Data Science Training Masters Program. De lessen zijn super interessant, ook al zijn de presentaties soms een beetje verwarrend. De docenten weten echt waar ze het over hebben en zijn super behulpzaam. Ze nemen zelfs de tijd om de stof opnieuw uit te leggen aan degenen die het niet meteen begrijpen. Echt een aanrader!


Anderen bekeken ook