100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Anaïs
Het Full Stack Web Developer Nanodegree Program biedt een breed scala aan referenties en lezingen die nuttig zijn voor professionals uit de industrie die hun vaardigheden en kennis willen verbetere...Lees verder
C
C. Verstraete
Ik was echt onder de indruk van de flexibiliteit van Udacity; de leraren legden alles heel duidelijk uit en de video's bij elke les waren goed en informatief. Ook de feedback die we kregen na ...Lees verder
J
julie
Ik heb al verschillende e-learning platformen uitgeprobeerd, maar deze is echt super goed. Er zijn zoveel cursussen om uit te kiezen en het lesmateriaal is echt top. De video's en opdrachten z...Lees verder
R
roos
Als front-end developer en begeleider op deze school kan ik zeggen dat het echt een fantastische ervaring is geweest. De leermaterialen zijn super handig en ik vind het geweldig om met mijn student...Lees verder
G
G. Martin
Mijn ervaring was over het algemeen goed, maar ik denk dat het nog beter kan. Ik vond de projecten wel leuk en het was interessant om te zien hoe ze zich ontwikkelden met nieuwe ideeën. Toch vond i...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nanodegree Program review

  Het Full Stack Web Developer Nanodegree Program biedt een breed scala aan referenties en lezingen die nuttig zijn voor professionals uit de industrie die hun vaardigheden en kennis willen verbeteren. Ik raad dit programma ten zeerste aan aan senioren die bereid zijn tijd te investeren in hun verdere opleiding. Ook het Intel® Edge AI for IoT Developers Nanodegree Program biedt een schat aan hulpmiddelen en lezingen die mij hebben geholpen waardevolle bijdragen te leveren aan mijn bedrijf, resulterend in het winnen van de 2020 Taipei Go Smart Conference Award. Kortom, het Udacity Nanodegree Program heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn professionele groei en ontwikkeling door de jaren heen. Ik ben dankbaar voor Udacity dat ze mij hebben geholpen mijn vaardigheden, kennis en algemene persoonlijkheid te verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een online cursus

  Ik was echt onder de indruk van de flexibiliteit van Udacity; de leraren legden alles heel duidelijk uit en de video's bij elke les waren goed en informatief. Ook de feedback die we kregen na elke opdracht was echt nuttig, nauwkeurig en makkelijk te begrijpen. Het was fijn dat we meerdere keren konden indienen als we de eerste keer niet slaagden, zo zie je dat Udacity echt wil dat de studenten hun fouten kunnen verbeteren en ervan kunnen leren. Bedankt voor deze cursus, het was een fantastische ervaring en ik zou het aan iedereen aanraden die online wil leren. Als er in de toekomst nog een cursus is die mijn interesse wekt, kom ik zeker terug!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  e-learning platform

  Ik heb al verschillende e-learning platformen uitgeprobeerd, maar deze is echt super goed. Er zijn zoveel cursussen om uit te kiezen en het lesmateriaal is echt top. De video's en opdrachten zijn goed gestructureerd en gemakkelijk te volgen. Het feit dat je op je eigen tempo kan studeren is echt handig. Ook de interactie met de docenten en medestudenten via de online community is heel waardevol. Kortom, ik ben echt blij met dit platform en zou het zeker aanraden aan anderen die hun kennis willen uitbreiden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A great learning experience

  Als front-end developer en begeleider op deze school kan ik zeggen dat het echt een fantastische ervaring is geweest. De leermaterialen zijn super handig en ik vind het geweldig om met mijn studenten te werken. De community op deze online school is gewoon top en het personeel werkt goed samen. En laten we eerlijk zijn, de salarissen die op tijd worden betaald, maken het hele plaatje gewoon compleet. Echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online cursus voor technische vaardigheden

  Mijn ervaring was over het algemeen goed, maar ik denk dat het nog beter kan. Ik vond de projecten wel leuk en het was interessant om te zien hoe ze zich ontwikkelden met nieuwe ideeën. Toch vond ik het laatste deel over Airflow niet zo sterk. Ik vond dat de concepten te voorgekauwd waren en meer ruimte mochten geven voor eigen inbreng en creativiteit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van de cursus "AWS Machine Learning"

  Ik heb meegedaan aan de "AWS Machine Learning" cursus en na afloop kreeg ik van Udacity te horen dat ik niet genoeg punten had behaald voor het "Nanodegree Programma". Toen ik vroeg welke score ik had behaald, wilden ze me dat niet vertellen. Daarom heb ik besloten geen cursussen meer te volgen bij Udacity. Het is jammer, want tot dan toe was ik wel tevreden over Udacity. Ze lijken niet te beseffen hoe belangrijk het is voor studenten om hun eigen score te kennen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Informatieve cursussen

  De cursussen zijn echt interessant en de uitleg is heel duidelijk, maar ik zou het leuk vinden als we tijdens de lessen meer praktische oefeningen zouden doen. Dat zou de ervaring nog beter maken en zorgen voor een interactievere en boeiendere cursus. Als we meer hands-on labs zouden hebben, dan kunnen we de theorie beter in de praktijk leren en onze vaardigheden verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  MLE nanodegree

  Ik heb me echt goed gevoeld in MLE. De inhoud was super goed, de projecten waren super uitdagend en het algemene programma was goed opgezet. Echt een aanrader.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online cursus

  De cursus was goed, maar de gebruikersinterface kon beter en sommige codes werkten niet helemaal goed. Er zijn verbeteringen nodig op dat gebied.


Anderen bekeken ook