Fotogeschenk Reviews

: 8
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Linde Bodart
De klantendienst was super attent en meelevend toen er iets misging met mijn bestelling. Ze namen snel persoonlijk contact met me op ondanks mijn eigen fouten, om te zoeken naar mogelijke oplossing...Lees verder
A
Alessio
Nadat ik mijn mooie foto's had ontvangen, moet ik zeggen dat ze er echt geweldig uitzien. Wel jammer dat de levering zo lang op zich liet wachten, waarschijnlijk door de postdienst die ze gebr...Lees verder
A
Ayoub Léonard
Dit bedrijf is echt geweldig! De service is top en de mensen bij de klantendienst zijn super aardig. Ik bestel hier vaak mijn fotoprints en meestal zijn ze helemaal perfect. Soms gebeurt het wel ee...Lees verder
S
S. Vervoort
Mijn eerste bestelling was een drieluik op canvas, maar helaas werd het niet goed verstuurd en kwamen er plooien in het doek. Gelukkig dacht Wilfried met me mee en mocht ik het opnieuw laten afdruk...Lees verder
B
Boulanger
Mijn eerste afdruk op een acrylblok was niet helemaal zoals ik gehoopt had. Het zag er slordig uit omdat er te weinig ruimte aan de randen was. Gelukkig heb ik de klantendienst gecontacteerd en zij...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoprint bestellen

  De klantendienst was super attent en meelevend toen er iets misging met mijn bestelling. Ze namen snel persoonlijk contact met me op ondanks mijn eigen fouten, om te zoeken naar mogelijke oplossingen. Spijtig genoeg kon het probleem niet worden opgelost, maar de eigenaar bood me toch een compensatie aan. Ik mocht de kosten declaren bij een lokale printshop en kreeg ook nog eens een kortingscode aangeboden. De klantendienst was echt top en ik voelde me als klant echt gewaardeerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aangeschafte foto's

  Nadat ik mijn mooie foto's had ontvangen, moet ik zeggen dat ze er echt geweldig uitzien. Wel jammer dat de levering zo lang op zich liet wachten, waarschijnlijk door de postdienst die ze gebruikten. Gelukkig was het bedrijf wel goed bereikbaar en hebben ze zelf de extra kosten op zich genomen. Ik had het gevoel dat ze even teleurgesteld waren als ik over de vertraging. Daarom geef ik ze toch 4 sterren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fotoprints

  Dit bedrijf is echt geweldig! De service is top en de mensen bij de klantendienst zijn super aardig. Ik bestel hier vaak mijn fotoprints en meestal zijn ze helemaal perfect. Soms gebeurt het wel eens dat een print beschadigd raakt tijdens de levering, maar dan wordt er meteen een nieuwe print gestuurd, helemaal gratis. Echt super goed geregeld allemaal!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Drieluik op canvas

  Mijn eerste bestelling was een drieluik op canvas, maar helaas werd het niet goed verstuurd en kwamen er plooien in het doek. Gelukkig dacht Wilfried met me mee en mocht ik het opnieuw laten afdrukken, maar deze keer op aluminium. Het eindresultaat was fantastisch en het schilderij ziet er nu nog mooier uit. Geweldige service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Acrylblok afdruk

  Mijn eerste afdruk op een acrylblok was niet helemaal zoals ik gehoopt had. Het zag er slordig uit omdat er te weinig ruimte aan de randen was. Gelukkig heb ik de klantendienst gecontacteerd en zij hebben beloofd om me een nieuwe afdruk toe te sturen. Het duurde echter even voordat die werd geleverd en toen ik opnieuw contact opnam, bleek dat de vervanging al onderweg was. Jammer genoeg had ik geen track en trace ontvangen, dus moest ik de hele dag thuis blijven wachten. Uiteindelijk heb ik toch een nieuwe, correcte afdruk ontvangen. Ondanks enkele moeilijkheden, ben ik tevreden met de manier waarop het is opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snelle levering van mooie foto's

  Ik ben echt fan van Fotogeschenk! Ze leveren super snel en houden me goed op de hoogte. Alles wordt mooi ingepakt en ik ben altijd blij met hoe de foto's eruit zien. Je moet wel een scherpe foto aanleveren, maar dat spreekt voor zich. Ik heb al een paar keer besteld en het is altijd geweldig! Echt een aanrader.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie afdruk

  De foto die ik gekregen heb was wel mooi, maar ik vind dat het bedrijf wat duidelijker had mogen communiceren over de kwaliteit ervan voor een nog beter resultaat. Misschien konden ze ook tips geven over de achtergrond als er geen andere optie was. Maar al bij al was het wel oké voor wat ik ermee wou doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afdruk op groot formaat

  Nirgens anders vond ik die formaten, Fotogeschenk heeft echt een groot assortiment. De service was geweldig, ze dachten met mij mee over de beste manier en het juiste moment voor de levering. De foto was zorgvuldig verpakt en de kwaliteit overtrof mijn verwachtingen.


Anderen bekeken ook