ErvaringenSite

  Ervaringen iFax

  In het dagelijks kantoorleven van tegenwoordig wordt er steeds minder gebruik gemaakt van een faxapparaat. Door het internet en de digitalisering is het niet meer van zelf sprekend om een fax te versturen. Toch wanneer er nog gefaxt dien te worden kan het maar wat handig zijn als je die kan versturen vanaf je telefoon zonder fysiek een fax apparaat. Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders op de markt die apps aanbieden om dit voor elkaar te krijgen. Een daarvan is iFax. iFax stelt je in staat om online faxen te versturen vanaf ieder apparaat, net zo makkelijk als e-mailen, maar dan veiliger. Maar is dat wel zo? Werkt de iFax app ook daadwerkelijk zoals ze zeggen dat hij werkt? Kun je ook een eigen fax nummer krijgen? Voordat je deze app download is het goed om reviews te lezen van andere Belgen die de app al in gebruik hebben of dit in het verleden hebben gehad. Hier op onze site lees je hun ervaringen, tips en meningen en die kunnen van grote waarde zijn voor consumenten die opzoek zijn naar een app om faxen mee te versturen en te ontvangen. Hier op Ervaringensite.be kun je zowel positieve als negatieve reviews lezen en deze zullen er voor zorgen dat je wel overwogen een beslissing kan nemen als consument.

  Over iFax

  IFax is opgericht in 2008 en biedt een app aan die je als consument in staat stelt om een fax te versturen en / of te ontvangen met een van je digitale apparaten. Als eerste ontwikkelde ze deze mogelijkheid, vanwege dit feit kregen ze veel aandacht van investeerders en gebruikers. Aan markt terugkoppeling geen gebrek en iFax ontwikkelde door de jaren heen als een grote speler in deze markt waar inmiddels meerdere bedrijven een poging doen om zo veel mogelijk klanten aan zich te binden. Met meer dan 5 miljoen gebruikers heeft iFax ondertussen meer dan 20 miljoen faxen verstuurd.

  NEDERLANDS = ENGELS = Diensten van kinderarts of uroloog

  Producten en diensten iFax

  IFax levert haar diensten voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Het verschilt zit met name in de hoeveelheid faxen die men denkt te gaan versturen en de daarbij behorende prijs per stuk. Ze hebben drie verschillende abonnementsvormen die maandelijks afgeschreven wordt, te weten; Basic, Plus en Professional. Bij een Basic abonnement kun je tot 200 pagina’s per maand faxen. Bij het Plus abonnement kun je tot 500 pagina’s versturen, maar ook tot 500 pagina’s ontvangen en krijg je een eigen fax nummer. Bij het zakelijke abonnement kun je meer dan 1000 pagina’s ontvangen en versturen. Je krijgt naast een accountmanager toegewezen, ook de mogelijk voor 24 uur ondersteuning daar waar nodig en nog een aantal extra’s tenopzichte van de andere abonnementsvormen. Als het gaat om veiligheid dan voldoet iFax aan alle markteisen zoals GBLA en HIPAA. Hierdoor kunnen zelfs erg gevoelige documenten met de app verstuurd worden.

  Uw mening, ervaringen, tip met betrekking tot iFax

  Heeft u ooit gebruik gemaakt van iFax als app en haar diensten? Heeft u ooit een fax met iFax verstuurd of ontvangen? Misschien juist op het punt gestaan om de app te downloaden en toen besloten om dit toch niet te doen? Kortom als u ooit in aanraking bent geweest met iFax, dan willen we je vragen om hier je ervaringen achter te laten en een review te schrijven. Laat uw mede landgenoten lezen wat uw bevindingen en mening is van iFax. Is dit een app die u zou aanraden aan anderen of juist helemaal niet. Zowel positief als negatief, uw review zien we graag tegemoet.

  iFax
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iFax

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iFax een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iFax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iFax actief?

  iFax is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iFax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.