Pdf Expert Reviews

: 8
25% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
helena
Ik ben al jaren een Mac-gebruiker. Voor een tijdje was Voorbeeld okay voor wat ik nodig had. Maar naarmate ik meer nodig had, ging ik op zoek naar een software die alles kon bieden wat ik zocht, zo...Lees verder
A
adrien
De website en de gebruiksvriendelijke interface zijn echt top. Ze voldoen aan mijn basisbehoeften als het gaat om werken met PDF's. Maar helaas missen ze wel wat meer geavanceerde functies, zo...Lees verder
M
Manon
Deze software valt echt tegen, hoor. Eerst zeggen ze dat het gratis is, maar dan moet je toch betalen om een bestand op te slaan. En dan nog, het is super lastig om die software gewoon te verwijder...Lees verder
F
Ferre
Hun scansysteem is echt verschrikkelijk. Het loopt voortdurend vast en het is een bekend probleem, maar de ontwikkelaar lijkt niet in staat of bereid om het op te lossen. Niet kopen, tenzij je graa...Lees verder
A
Alyssa
Ik was echt ontzettend teleurgesteld in de softwarelicentie die ik onlangs gekocht heb. Het voelde gewoon helemaal verkeerd. Om te beginnen was er totaal geen duidelijkheid over de prijs, waardoor ...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cool PDF programma

  Ik ben al jaren een Mac-gebruiker. Voor een tijdje was Voorbeeld okay voor wat ik nodig had. Maar naarmate ik meer nodig had, ging ik op zoek naar een software die alles kon bieden wat ik zocht, zonder dat het te duur was. En dat vond ik bij het PDF-programma. Ze hebben zoveel tools en functies, maar het belangrijkste voor mij is dat ik handtekeningen en kleurstempels kan toevoegen, en ook snel grote PDF-bestanden kan verkleinen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  PDF-software

  De website en de gebruiksvriendelijke interface zijn echt top. Ze voldoen aan mijn basisbehoeften als het gaat om werken met PDF's. Maar helaas missen ze wel wat meer geavanceerde functies, zoals OCR.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  PDF-software

  Deze software valt echt tegen, hoor. Eerst zeggen ze dat het gratis is, maar dan moet je toch betalen om een bestand op te slaan. En dan nog, het is super lastig om die software gewoon te verwijderen. Ik zou echt niet aanbevelen om dit aan anderen te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop scanner programma

  Hun scansysteem is echt verschrikkelijk. Het loopt voortdurend vast en het is een bekend probleem, maar de ontwikkelaar lijkt niet in staat of bereid om het op te lossen. Niet kopen, tenzij je graag uren en dagen van je tijd verspilt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  softwarelicentie

  Ik was echt ontzettend teleurgesteld in de softwarelicentie die ik onlangs gekocht heb. Het voelde gewoon helemaal verkeerd. Om te beginnen was er totaal geen duidelijkheid over de prijs, waardoor ik me bedrogen voelde. En dan waren er ook nog eens belangrijke details over de aankoop die ontbraken, waardoor ik begon te twijfelen of het product wel zou voldoen aan mijn verwachtingen. Het hele proces leek gewoon zo misleidend en amateuristisch. Ik moest me zelfs registreren voordat ik wist wat de uiteindelijke kosten waren, dat vond ik echt niet kunnen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betaalde appversie van PDF Expert begon…

  Na de update moest ik plots inloggen in de betaalde appversie van PDF Expert. Zonder inloggen werkt de app niet, maar daar heb ik geen zin in. Ik vind dat het bedrijf vuile trucjes uithaalt met zijn betalende klanten, door hen te verplichten accounts te openen die eigenlijk niet nodig zijn, enkel om gebruikersdata te verzamelen. Nu werkt de app die ik gekocht had met een permanente licentie niet meer, wat mijn workflow verstoort en me dwingt om tijd te investeren in het zoeken naar een andere oplossing. En alsof dat nog niet genoeg is, laat het bedrijf ons zelfs de oude versie van de app niet downloaden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  PDF expert

  PDF Expert is echt weggesmeten geld. Je kan niet eens een simpel document ondertekenen en er is geen technische ondersteuning beschikbaar. Als ik jou was, zou ik hier zo snel mogelijk vandoor gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onverwachte jaarlijkse betaling

  Ik wist echt niet dat ik me had ingeschreven voor een jaarlijkse betaling van £39,99 voor PDF. Ik had gewoon een paar foto's verstuurd via PDF en nu halen ze zomaar geld van mijn rekening. Is dat hoe ze hier zaken doen?


Anderen bekeken ook