ErvaringenSite

  Ervaringen Setapp

  Maak jij gebruik van diverse applicaties om je werk efficiënter te doen? Zoek je telkens nieuwe apps die je daarbij kunnen helpen? Weet je al dat er websites en platforms zijn die je daarbij kunnen helpen? We raden je aan om reviews van klanten te lezen zodat je duidelijk te weten komt wat er momenteel op de markt verkrijgbaar is. In deze reviews beschrijven zij namelijk in detail wat hun ervaring is met platforms die app oplossingen te bieden hebben. We bieden je deze reviews geheel vrijblijvend op onze website aan, zodat je de tijd kunt nemen om te lezen wat consumenten te melden hebben. Op die manier kom je vanzelf terecht bij een aanbieder die je kan bieden wat je zoekt en die dat op een betrouwbare manier zal doen.

  Over Setapp

  Setapp is een online platform dat zich met haar aanbod richt op Mac en iOS-gebruikers. De website wordt beheerd door het gelijknamige bedrijf dat in Ierland geregistreerd staat. Omdat Setapp veel internationale gebruikers heeft wordt de website in veel verschillende talen waaronder het Engels, Portugees, Duits en Russisch aangeboden. Wil je meer weten over Setapp? Bekijk dan de supportpagina van de site of neem contact op met klantenservice.

  Alle service en diensten die je van een makelaar verwacht, maar dan meer.

  De producten van Setapp

  Deze website biedt je als Mac gebruiker de mogelijkheid om diverse apps gelijktijdig te gebruiken voor een vast bedrag per maand. Door je deze mogelijkheid te bieden hoopt het bedrijf haar klanten tijd en geld te besparen. Wat kost een abonnement bij Setapp? De eerste week betaal je niets, daarna betaal je een vast bedrag per maand of je betaalt eenmalig voor een heel jaar. Je krijgt daarmee toegang tot meer dan 220 verschillende apps die je op elk gewenst moment kunt installeren of verwijderen. Bovendien worden alle apps automatisch gesynchroniseerd tussen je iPhone en Mac. Daarnaast kun je het platform gebruiken als je met je hele familie of bedrijf gebruik wilt maken van de apps die er beschikbaar zijn. Voor een extra bedrag per maand kun je een Mac met je account verbinden. Zakelijke klanten kunnen op die manier tijd besparen omdat ze niet bezig hoeven te zijn met het telkens installeren en updaten van apps die dagelijks gebruikt worden.

  Reviews over Setapp

  Hoe kun jij als klant andere klanten behulpzaam zijn als het om deze website gaat? Dat kan heel eenvoudig door jouw ervaring met hen te delen. En dat doe je door een review over het platform op onze website te delen. Welk nut heeft jouw review? Je helpt andere consumenten door ze inzicht te geven in de werkwijze, de kwaliteit en de service die Setapp te bieden heeft. Met jouw beoordeling kun je duidelijk de plus- en minpunten van deze aanbieder laten zien. Zo weten anderen precies wat hen te wachten staat en waar zij op moeten letten als ze gebruik gaan maken van deze site. Door jouw review zijn wij bovendien in staat om nog duidelijker te kunnen laten zien hoe het zit met de algemene waardering die alle klanten samen voor Setapp hebben.

  Setapp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Setapp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Setapp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Setapp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Setapp actief?

  Setapp is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Setapp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.