Parallels

Alle reviews

Parallels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Parallels

Ben je op zoek naar een aanbieder van platformonafhankelijke oplossingen waarmee personen en bedrijven toegang kunnen krijgen tot en gebruik kunnen maken van benodigde toepassingen en bestanden, ongeacht het gebruikte apparaat of besturingssysteem? Dan zou het aanbod van Parallels wel eens iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Parallels te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol voor andere potentiële klanten zijn.

Over Parallels
Parallels is een internationaal gerenommeerde onderneming waarmee klanten over de best beschikbare technologie kunnen beschikken, ongeacht of het gaat om Mac, Windows, Android, iOS of de cloud. Om optimale werk- en leeromgevingen te creëren werkt dit bedrijf samen met andere bedrijven, organisaties in de publieke sector, docenten en individuen. Het zou ingewikkelde technische problemen en problemen met de gebruikerservaring oplossen en bedrijven en klanten helpen om eenvoudig, doeltreffend en rendabel te werken met toepassingen. Hierbij zou het niet uitmaken waar ter wereld ze zich bevinden. Eind 2018 werd Parallels als organisatie een onderdeel van Corel Corporation, waarmee het zich aansluit bij een grote verzameling grote merken, zoals CorelDRAW®, WinZip® en MindManager®. Parallels beschikt over kantoren in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika.

Producten en diensten van Parallels
Op de website van Parallels kun je rechts bovenaan een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is vooral handig als je ongeveer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Verder kun je er ook voor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Producten, Ondersteuning en Partners. De eerste en derde categorie zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het menu kunt navigeren. Als je al over een account bij Parallels beschikt, kun je natuurlijk ook gewoon inloggen met je eerder aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. Op de homepage kun je ook meer lezen over demanier waarop je je favoriete apparaten en technologie kunt gebruiken, Parallels Device Management en Parallels toolbox voor Mac en Windows. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Parallels? Dan moet je je via de website eerst aanmelden.

Complimenten, klachten en tips voor Parallels
Heb je in een ver of recent verleden al een beroep gedaan op de producten en diensten van deze organisatie? En ben je op zoek naar een platform om een bondige, informatieve review te schrijven? Dat is perfect mogelijk op deze pagina! Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het voor hen al dan niet de moeite is een aankoop bij dit bedrijf te doen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Parallels verkochte items? Hoe verloopt de communicatie met de klantendienst? Of heb je misschien nog andere nuttige tips die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven!