Cloudways Reviews

: 14
71% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Masson
Man, Aman is gewoon geweldig! Ik vroeg hem hoe ik mijn Node.js-versie kon upgraden nadat ik ontdekte dat NVM niet geïnstalleerd was. Hij heeft me geholpen bij het upgraden van de versies op de twee...Lees verder
V
Vandamme
Ik was echt onder de indruk van de service die ik kreeg bij het bestellen van cloud hosting. Ovais was super behulpzaam en had een fantastische houding. Hij overtrof mijn verwachtingen en was altij...Lees verder
C
C. Bernard
Het was echt indrukwekkend om te luisteren naar de speech van broeder Dr. Mohsin Ali aan de top, dus een dikke dankjewel aan hem en alle teamleden van Cloudways! Zijn woorden waren super inspireren...Lees verder
A
Arne
Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de klantenservice van dit bedrijf is. Brijesh heeft me zo goed geholpen en reageerde meteen op al mijn vragen en problemen. Ik ben echt fan van d...Lees verder
E
Emile Verhaegen
Hoe durven ze nog geld van mijn rekening af te halen nadat ik mijn account heb opgezegd?! Dat is toch echt schandalig! En er is echt geen enkele manier om met hen in contact te komen om dit te stop...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Node.js upgraden, NVM niet geïnstalleerd

  Man, Aman is gewoon geweldig! Ik vroeg hem hoe ik mijn Node.js-versie kon upgraden nadat ik ontdekte dat NVM niet geïnstalleerd was. Hij heeft me geholpen bij het upgraden van de versies op de twee servers waar ik op aan het werk was. Hij gaf me zelfs de curl-opdracht die hij gebruikte, zodat ik het in de toekomst zelf kon doen. Binnen enkele minuten heeft hij mijn grote probleem opgelost en mij ook nog een methode gegeven voor voortdurend succes. Ik vind dat Cloudways hem een loonsverhoging moet geven, hem moet bevorderen tot Technisch Leider, of iets dergelijks. Hoewel mijn probleem niet zo ingewikkeld was, was zijn aanpak meer dan zomaar knip-en-plak-scripts. Aman heeft echt een diepgaande kennis van de architectuur, beperkingen en vereisten die je zelden vindt bij technische ondersteuning.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cloud hosting

  Ik was echt onder de indruk van de service die ik kreeg bij het bestellen van cloud hosting. Ovais was super behulpzaam en had een fantastische houding. Hij overtrof mijn verwachtingen en was altijd toegewijd om top service te leveren. Als ik vragen had, stond Ovais altijd paraat om ze snel en efficiënt te beantwoorden. Hij maakte het hele proces echt vlot en gemakkelijk. Het team achter de schermen heeft ook fantastisch werk geleverd en de kwaliteit van de service was gewoonweg indrukwekkend. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en zou het zeker aanraden aan anderen die cloud hosting nodig hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Webhosting

  Het was echt indrukwekkend om te luisteren naar de speech van broeder Dr. Mohsin Ali aan de top, dus een dikke dankjewel aan hem en alle teamleden van Cloudways! Zijn woorden waren super inspirerend en motiverend. De passie en toewijding die hij toonde, was echt bewonderenswaardig en het heeft me echt aan het denken gezet over mijn eigen werk. Ik ben erg dankbaar dat ik hier kon zijn en naar zijn wijze woorden kon luisteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige klantenservice

  Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de klantenservice van dit bedrijf is. Brijesh heeft me zo goed geholpen en reageerde meteen op al mijn vragen en problemen. Ik ben echt fan van dit bedrijf! Alle medewerkers van de klantenservice op Cloudways met wie ik gesproken heb, zijn gewoon geweldig, slim en reageren snel en nauwkeurig! Ik wou dat alle klantenservice zo top was als die van hen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hosting

  Hoe durven ze nog geld van mijn rekening af te halen nadat ik mijn account heb opgezegd?! Dat is toch echt schandalig! En er is echt geen enkele manier om met hen in contact te komen om dit te stoppen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanmelden voor proefperiode

  Ik heb een foutje gemaakt en het verkeerde servertype gekozen bij het aanmelden voor de proefperiode. Ik heb het verwijderd maar kon geen nieuwe aanmaken. Gelukkig heeft Mohsin Ali me snel geholpen! De klantenservice is echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Website verhuis

  Wat een topervaring met het support team! Ik liep tegen een klein probleempje aan bij het verplaatsen van mijn website naar het platform, maar ze hebben me direct geholpen en het probleem opgelost. Echt super vriendelijk en behulpzaam! Ik ben enorm dankbaar voor hun hulp en zou ze zeker aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overstap van Vultr naar Digital Ocean

  Ik heb mijn website verplaatst van Vultr naar Digital Ocean (via Cloudways). Ik had wat hulp nodig met mijn DNS-instellingen voor 7 sites. De support heeft me door elke stap begeleid, van domeinen tot SSL en meer. Zoals gewoonlijk - fantastische ondersteuning.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betrouwbare hosting

  Ik ben altijd tevreden geweest over deze hostingprovider. Hun klantenservice is altijd snel en behulpzaam geweest, wat voor ons erg belangrijk is. In de laatste 2 jaar hebben ze ons nooit teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zelden problemen, geweldige ondersteuning

  Ik heb eigenlijk maar één "probleempje" gehad in de vijf jaar dat ik hier ben, en de klantenservice was gewoon top bij het oplossen ervan. Echt blij dat ik voor jullie gekozen heb! ❤️


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tevreden klant bij Cloudways

  Ik ben echt blij met hoe het geweest is bij dit bedrijf. Het team van support heeft al mijn vragen en zorgen meteen en goed beantwoord. De hulp was top en ik voelde me echt goed geholpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte ervaring met dit bedrijf

  Ik had een vreselijke ervaring met dit bedrijf. Er was geen manier om iemand te bellen en te praten, alleen chats. Waarom gebruiken ze zelfs klantenservice via chat als ze niet kunnen helpen! Het voelt echt louche aan voor zo'n groot bedrijf! Ik kon zelfs mijn account niet sluiten via de chat. Het was gewoon nutteloos! Uiteindelijk moest ik mijn account twee keer sluiten! Ze bleven zelfs extra geld aanrekenen, ook al was mijn account gesloten. Ik moest de bank bellen om het te blokkeren, omdat ik hun server nooit had gebruikt. Nu ben ik nog steeds in gevecht met hen, omdat ze nog een "postsluitingsbetaling" willen, wat gewoon belachelijk is, waarom?! Het duurde weken om het te sluiten en ze bleven maar misbruik maken van mij. Waarom zou een bedrijf dat op die manier opereert zelfs mogen bestaan, ik snap het niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  webhosting

  De klantendienst was redelijk snel en behulpzaam, maar ze konden niet altijd alles oplossen. De server liep soms traag en gaf foutmeldingen. Als alles werkte, was de webhosting oké. Maar als er iets misging, moest je geduld hebben. Er werden verkeerde diagnoses gesteld en ik had het gevoel dat ze niet wisten wat er aan de hand was. Geen excuses, geen compensatie voor de schade die ze veroorzaakten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verplaatst vanwege slechte service

  Ik ben zo kwaad! Mijn server werd gepauzeerd vanwege $1 en ze dreigden het 24 uur later te verwijderen. Ik geef zoveel geld uit aan deze dienst en zal zo snel mogelijk vertrekken. Waarom kunnen ze gewoon niet mijn account crediteren met $1? Ik wist zelfs niet dat de betaling was mislukt. Hierdoor hebben mijn honderden klanten dagenlang vertraging op Google. We bespaarden $400 per maand door weg te gaan bij deze dienst. En toen stuurden ze mij een e-mail waarin ze gewoon zeiden dat het mijn schuld was. Echt teleurstellend. NOGMAALS, VLUCHT WEG VAN DEZE DIENST!


Anderen bekeken ook