Go Daddy

Alle reviews

Go Daddy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
0 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Combell merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Combell
0 reviews

Je eigen website opzetten is helemaal niet moeilijk meer de dag van vandaag, iedereen kan het. Ook een e-commercewinkeltje valt binnen de mogelijkh...

Go Daddy

Het opzetten van een website met een eigen domeinnaam kan simpel door de juiste instructies te volgen. Echter, het bespaart u veel kostbare tijd als u een specialist inhuurt om het geheel proces van het bouwen van uw website, het opzetten van uw webwinkel en het instellen van de nodige marketing strategieën ter hand te nemen. En natuurlijk ook de opzet van de websitebeveiliging. Niets is zo verschrikkelijk als na opzet van u website blijkt dat hackers vrij spel hebben en u binnen een mum van tijd uw dure investering kwijt bent. Bent u op zoek naar een betrouwbare websitebouwer? ErvaringenSite kan u assisteren en u helpen in uw zoektocht naar een specialist in het opzetten van websites. Bovendien krijgt u met de ervaringen op de reviewpagina een beeld van de service die klanten hebben gehad met de diverse websitebouwers.

Over Go Daddy
Go Daddy Inc. is een Amerikaans beursgenoteerd internet domein registrator en webhosting bedrijf. GoDaddy is het cloudplatform voor kleine, onafhankelijke ondernemingen. Het is een bedrijf waar mensen hun idee benoemen, een website bouwen, klanten aantrekken en hun werk beheren. De oprichter van Go Daddy is Bob Parsons en het bedrijf is opgericht in het jaar 1997 te Phoenix, Arizona in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tempe, Arizona.

Producten en diensten van Go Daddy
De producten en diensten van Go Daddy omvatten onder meer het creëren van domeinnamen, het bouwen van websites, het opzetten van webwinkels, het instellen van websitebeveiliging en de inzet van marketingstrategieën. Met website beveiliging wordt u de diverse opties aangeboden voor het beschermen van hun website tegen malware en aanvallen, het instellen van een SSL-beveiliging en het veilig bewaren van hun website gegevens. Bij de rubriek domeinnamen kunt u terecht voor het zoeken, overdragen, beschermen van domeinnamen, het doorzoeken van nieuwe domeinnaam opties, veilingen voor domeinnamen en investeren in domeinnaam mazen. Alle (gast)gebruik opties, website bouwen, WordPress hosting, beheer van het klantenbestand en hun sites worden ook aangeboden door Go Daddy. Met de productcatalogus, die beschikbaar is op hun website, kunnen personen terecht voor alle nodige informatie of ze nu een beginner zijn of meer weet hebben van internet.

Verzending, garantie & betaling bijGo Daddy
Bij Go Daddy is het aanmaken van een account vereist wilt u gebruik maken van de diensten. Het verlengen van abonnementen en facturering doet u door in te loggen in uw account op de webpagina van Go Daddy. Voor vragen, opmerkingen of klachten over hun privacybeleid of over de manier waarop ze met persoonsgegevens omgaan, kan per email contact worden genomen op privacy@godaddy.com of telefonisch op: 085 888 3143 (gratis: 1-866-GODADDY). Voor klachten kan (gratis) contact worden gemaakt met de externe instantie voor de beslechting van conflicten in de Verenigde Staten via https://feedbackform.truste.com/watchdog/request. 

Complimenten, klachten en tips voor Go Daddy
GoDaddy klantondersteuning is gratis en ze bieden een wereldwijde dienstverlening. Go Daddy maakt met trots melding van de miljoenen klanten die hun vertrouwen hebben gezet op de aangeboden domeinen en webhosting om hun ideeën online te delen. Bent u klant van Go Daddy? Wat is uw mening over hun aangeboden producten? Heeft u complimenten of juist klachten? Kunt u hen uw persoonsgegevens zonder enige twijfel toevertrouwen? Deel uw ervaring met ons! De reviews van klanten kunnen personen richting geven over de te kiezen provider.

Als u meer wilt weten over dit bedrijf en andere dan mag u gerust reviews lezen op ErvaringeSite.