54% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Julie
Dynadot heeft echt bewezen een geweldige registrar en domeinmarktplaats te zijn. Ik ben het afgelopen jaar naar hen overgestapt vanwege hun goede reputatie en betaalbare prijzen voor domeintransfer...Lees verder
T
tuur
Ik ben al jarenlang klant bij deze dienstverlener en heb meerdere domeinnamen bij hen geregistreerd. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik altijd tevreden ben geweest met hun service. Ik heb bijna noo...Lees verder
J
Julia
Ik gebruik Dynadot al een paar jaar om mijn domeinnamen te registreren en ik ben echt blij met hun service. Het proces om een domein te bestellen is super makkelijk en snel. De klantenservice is oo...Lees verder
J
Janne Mahieu
Ik ben toevallig op dit bedrijf gestoten terwijl ik zocht om een domeinnaam te verkopen en had nog nooit van hen gehoord. De klantendienst medewerker, Matt, was buitengewoon behulpzaam en gaf me ui...Lees verder
B
Bah
Alles gaat vlot bij Dynadot, geen gedoe met extra verkooppogingen, verrassende annuleringen of andere marketingtrucjes. Echt handig om mee te werken. Dynadot is gewoon de perfecte servicepartner vo...Lees verder

Reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domeinregistratie en transfer

  Dynadot heeft echt bewezen een geweldige registrar en domeinmarktplaats te zijn. Ik ben het afgelopen jaar naar hen overgestapt vanwege hun goede reputatie en betaalbare prijzen voor domeintransfers. Ze hebben een handig en intuïtief C-panel voor je domeinportfolio, en de klantenservice is geweldig, 24/7 beschikbaar. Als extraatje voor domeininvesteerders op een groot webforum hebben ze een vertegenwoordiger die net dat beetje meer doet. De recente functie die het mogelijk maakt om ongeautoriseerde domeinvermeldingen op een groot handelsplatform te detecteren, heeft me echt enthousiast gemaakt. Dankzij Dynadot kan ik nu snel controleren of iemand probeert mijn domein elders te verkopen zonder mijn toestemming, tenminste op dat ene grote concurrentieplatform. Dynadot heeft echt een zegen gebracht voor dat vervelende probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domeinnaamregistratie

  Ik ben al jarenlang klant bij deze dienstverlener en heb meerdere domeinnamen bij hen geregistreerd. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik altijd tevreden ben geweest met hun service. Ik heb bijna nooit contact moeten opnemen met de klantendienst, wat aangeeft dat hun technologie en interface echt top zijn. Ze blijven maar verbeteren, wat hen nog betrouwbaarder en efficiënter maakt. Als je toch hulp nodig hebt, zijn de mensen bij de klantendienst echt geweldig en helpen ze je snel en goed. En eerlijk gezegd, de prijzen zijn ook nog eens erg voordelig. Kortom, ik raad hen zeker aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinregistratie

  Ik gebruik Dynadot al een paar jaar om mijn domeinnamen te registreren en ik ben echt blij met hun service. Het proces om een domein te bestellen is super makkelijk en snel. De klantenservice is ook top, ze antwoorden snel op vragen en geven altijd goed advies. Wat betreft de prijs vind ik dat Dynadot redelijke tarieven heeft in vergelijking met andere bedrijven in de sector. Wat betreft de levering, ik heb nog nooit problemen gehad met het ontvangen van mijn domeinnamen na aankoop. Al bij al ben ik echt tevreden met mijn ervaring bij Dynadot.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A pleasant surprise

  Ik ben toevallig op dit bedrijf gestoten terwijl ik zocht om een domeinnaam te verkopen en had nog nooit van hen gehoord. De klantendienst medewerker, Matt, was buitengewoon behulpzaam en gaf me uitstekend advies. Ondanks dat ik wat lage beoordelingen had gezien, moet ik toegeven dat in mijn uitgebreide ervaring van meer dan 20 jaar met domeinbureaus, deze jongens echt top zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinnaam

  Alles gaat vlot bij Dynadot, geen gedoe met extra verkooppogingen, verrassende annuleringen of andere marketingtrucjes. Echt handig om mee te werken. Dynadot is gewoon de perfecte servicepartner voor elk bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinnaamregistratie

  Als langdurige klant van Dynadot had ik onlangs gedoe met het herstellen van mijn account nadat ik mijn geheime antwoord was vergeten. Ondanks dat ik documenten heb geüpload om mijn identiteit te bevestigen, kon ik mijn actieve domeinen nog steeds niet herstellen. Mijn account was geblokkeerd en ik kon zelfs mijn domeinabonnement niet verlengen. Het is teleurstellend dat hun klantenservice in deze 21e eeuw nog steeds niet in staat is om klanten met geheugenverlies te helpen. Daarom zou ik hen niet aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastische klantenservice

  Ik ben dol op hun klantenservice. Al meer dan 10 jaar ben ik klant bij hen en ik ben altijd tevreden geweest met de hulp die ze bieden. Het feit dat ik met hun medewerkers kan chatten om mijn problemen op te lossen, vind ik geweldig. Bovendien ben ik blij dat ik domeinen kan registreren die andere providers niet hebben. Kortom, ik ben heel blij met hun diensten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop website domein

  Ik heb pas geleden een website domein gekocht bij deze service en ik ben echt tevreden met mijn ervaring. De website is super makkelijk te gebruiken en ik ben blij dat er vaak aanbiedingen zijn waar ik van kan genieten. Ik heb nog nooit problemen gehad met de service, altijd heel efficiënt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinnaam

  Ik maak al meer dan 10 jaar gebruik van deze service en ik heb nooit problemen gehad. Maar de laatste tijd zijn ze echt vervelend geworden. Ze bieden gratis diensten aan die moeilijk te verwijderen zijn en uiteindelijk veel geld kosten. Ik denk dat het tijd is om ergens anders te gaan zoeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van domeinnamen

  Zelfs nadat ik geld op mijn account had gezet en het niet had gebruikt, wilden ze het niet terugbetalen. De klantenservice is echt slecht en de medewerkers zijn totaal niet behulpzaam en onprofessioneel. Ik heb echt een hele slechte ervaring gehad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop website bouwer

  Het wordt echt lastig als ik tekst plak in het tekstvak, het blijft altijd gecentreerd in plaats van links uitgelijnd. En als ik tekst met paragraafopmaak plak, verdwijnen alle paragrafen en lege regels, waardoor ik alles handmatig moet aanpassen, wat echt irritant is. Bovendien verandert het systeem soms zomaar de titel die ik voor de blogpagina heb getypt. En wanneer ik een voltooide blogpost wil opslaan, krijg ik vaak een foutmelding die zegt: "Fout versie komt niet overeen", waardoor ik de post niet kan opslaan. Zelfs de laatste blogpost die ik heb gemaakt, met dezelfde instellingen als de vorige 9 berichten, is niet correct gepubliceerd. Eerlijk gezegd, de Website Bouwer zelf is nogal instabiel en onbetrouwbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement aangeboden prijs

  In het begin lijkt het alsof je een goede deal te pakken hebt, maar al snel besef je dat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn. Je raakt vast in een cyclus van telkens opnieuw instellen en vastlopen. Het lijkt haast onmogelijk om je pincode te resetten en wanneer je account dan ook nog eens wordt geblokkeerd, slaat de frustratie helemaal toe. De klantendienst laat lang op zich wachten en uiteindelijk beland je weer op het punt waar je begonnen was. Het enige lichtpuntje in dit alles is dat het je veerkracht en geduld serieus op de proef stelt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinnaam

  Mijn ervaring met deze website is echt waardeloos. De service is gewoon bijna niet aanwezig en het ontwerp van de website is zo onhandig en verre van intuïtief. Het lijkt wel alsof er totaal geen inspanning wordt geleverd om te verbeteren.


Anderen bekeken ook