Hostinger

Alle reviews

Hostinger

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Hostinger

Hostinger, voluit ook wel Hostinger International, Ltd, is een web hosting provider en internet domeinnaam registratie platform. Het bedrijf heeft nu zo'n dertig miljoen gebruikers, samen met dochterondernemingen in bijna twee honderd landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hostinger lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Hostinger
Hostinger werd opgericht in het jaar 2004 in Kaunas, Litouwen. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als Hosting Media. In 2007 werd haar eerste dochteronderneming 000Webhost opgericht, die wereldwijd gratis hosting aanbiedt. Hosting24, een andere dochteronderneming, werd in 2008 gelanceerd in de Verenigde Staten. Deze dochteronderneming had datacenters in Asheville, North Carolina en in het Verenigd Koninkrijk. In 2019 heeft Hostinger zijn Apache HTTP-servers geconverteerd naar LiteSpeed Web Servers (LSWS) om de prestaties van de servers te verbeteren. Medio 2020 is Hostinger een samenwerking aangegaan met Google Cloud Platform. In 2021 werd Hostinger vermeld als een van de snelstgroeiende bedrijven in Europa. 

Producten en diensten van Hostinger
De missie van Hostinger is om het leven van website ontwikkelaars en hun klanten gemakkelijker te maken. Maar hoe doen ze dit dan? Allereerst proberen zij om gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare webhostingdiensten aan te bieden. Het opzetten van uw website gaat dus snel en intuïtief. Zo kunt u uw workflows via Git-integratie (via Github of Gitlab) implementeren of push code naar de server via SSH of gebruik de 1-klik-app-installer. Ook probeert Hostinger u altijd veilig te houden. Zo kunt u veilig meerdere sites hosten en beheren met ingebouwde geplande dagelijkse back-ups, 2-factorauthenticatie en machtigingsbeheer voor meerdere gebruikers. 

Ook biedt Hostinger volledige PHP-hosting voor u aan. Dit doet het bedrijf met meerdere PHP-versies, PHP-extensie en PHP-optie beheer. Ook biedt het bedrijf ondersteuning aan voor Composer, Laravel, Symfony, Slim en andere populaire PHP Frameworks. En dit alles doen zij ook nog eens eenvoudig, snel en schaalbaar. De nieuwste stack (LiteSpeed Enterprise, PHP7.4, MariaDB) en ingebouwde cache zijn geoptimaliseerd om superieure prestaties en een perfecte paginasnelheidsscore te leveren. Zo wordt het voor u dus allemaal makkelijker en veiliger om een website te ontwikkelen, beheren en hosten. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Hostinger
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Hostinger? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hostinger op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hostinger vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hostinger of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Hostinger nu achter.