ErvaringenSite

  Ervaringen Hostinger

  Hostinger, voluit ook wel Hostinger International, Ltd, is een web hosting provider en internet domeinnaam registratie platform. Het bedrijf heeft nu zo'n dertig miljoen gebruikers, samen met dochterondernemingen in bijna twee honderd landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hostinger lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Hostinger

  Hostinger werd opgericht in het jaar 2004 in Kaunas, Litouwen. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als Hosting Media. In 2007 werd haar eerste dochteronderneming 000Webhost opgericht, die wereldwijd gratis hosting aanbiedt. Hosting24, een andere dochteronderneming, werd in 2008 gelanceerd in de Verenigde Staten. Deze dochteronderneming had datacenters in Asheville, North Carolina en in het Verenigd Koninkrijk. In 2019 heeft Hostinger zijn Apache HTTP-servers geconverteerd naar LiteSpeed Web Servers (LSWS) om de prestaties van de servers te verbeteren. Medio 2020 is Hostinger een samenwerking aangegaan met Google Cloud Platform. In 2021 werd Hostinger vermeld als een van de snelstgroeiende bedrijven in Europa.

  Producten en diensten van Hostinger
  De missie van Hostinger is om het leven van website ontwikkelaars en hun klanten gemakkelijker te maken. Maar hoe doen ze dit dan? Allereerst proberen zij om gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare webhostingdiensten aan te bieden. Het opzetten van uw website gaat dus snel en intuïtief. Zo kunt u uw workflows via Git-integratie (via Github of Gitlab) implementeren of push code naar de server via SSH of gebruik de 1-klik-app-installer. Ook probeert Hostinger u altijd veilig te houden. Zo kunt u veilig meerdere sites hosten en beheren met ingebouwde geplande dagelijkse back-ups, 2-factorauthenticatie en machtigingsbeheer voor meerdere gebruikers.

  Ook biedt Hostinger volledige PHP-hosting voor u aan. Dit doet het bedrijf met meerdere PHP-versies, PHP-extensie en PHP-optie beheer. Ook biedt het bedrijf ondersteuning aan voor Composer, Laravel, Symfony, Slim en andere populaire PHP Frameworks. En dit alles doen zij ook nog eens eenvoudig, snel en schaalbaar. De nieuwste stack (LiteSpeed Enterprise, PHP7.4, MariaDB) en ingebouwde cache zijn geoptimaliseerd om superieure prestaties en een perfecte paginasnelheidsscore te leveren. Zo wordt het voor u dus allemaal makkelijker en veiliger om een website te ontwikkelen, beheren en hosten.

  De diensten van CBTra

  Aanbevelingen, klachten en tips over Hostinger

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Hostinger? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hostinger op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hostinger vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hostinger of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Hostinger nu achter.

  Hostinger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hostinger

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hostinger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hostinger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hostinger actief?

  Hostinger is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hostinger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.