ErvaringenSite

  Ervaringen namecheap

  Het hebben van een website vergroot de bereikbaarheid van een bedrijf. U zult er vast en zeker een domeinnaam voor moeten hebben. Op zich kan dat al een uitdaging zijn. Aangezien er in de online wereld veel keuzes zijn, biedt ErvaringenSite u de mogelijkheid om na te gaan welke domeinnaam u het beste zou kunnen kiezen en welk pakket hieraan kan worden gekoppeld. Heeft u vragen en meer uitleg nodig bij de keuze voor een juiste domeinnaam? Bekijk onze reviews, die u meer inzicht zullen geven bij de aankoop van uw product. In de reviews doen klanten melding van hun ervaring met de diverse aanbieders die er online aanwezig zijn.

  Namecheap
  Namecheap staat als een ICANN-domeinnaam geregistreerd dat diensten aanbiedt voor domeinregistratie en gastgebruik. Het bedrijf is gevestigd in Phoenix, Arizona in de Verenigde Staten van Amerika (VSA). Namecheap werd in het jaar 2000 opgericht door Richard Kirkendall en biedt, in zowel Europa als de VSA, mogelijkheden om van haar servers gebruik te maken.

  Producten en diensten van Namecheap
  Deproducten en diensten vanNamecheap betreffen het verruimen van de opslag en verbruikscapaciteit op desktops, laptops en computers. De ruimte die u soms nodig heeft, is niet altijd aanwezig op uw apparaat. Dit vanwege het aantal megabytes dat uw apparaat heeft. Vooral voor grote ondernemingen, die grote hoeveelheden informatie opslaan, is het nodig om meer schijfruimte te hebben. Namecheap biedt webservers aan, die de mogelijkheid bieden om die webpagina’s op te slaan. Ook zijn er connecties om servers met het internet te verbinden. Hierdoor kunnen tegelijk meerdere internetgebruikers uw website bezoeken. Naast het gastgebruik, zoals e-mail service, domeinregistratie e.a. zijn er ook mogelijkheden om van andere technische ondersteuning gebruik te maken. Namecheap biedt verschillende producten en diensten aan en die staan ook vermeld op de website.

  Garantie, betaling & klachten voor Namecheap
  Registratie bijNamecheap kan op hun website. Namecheap beschikt over een webpagina voor de aankoop en verkoop van domeinnamen. Ook op de speciale hosting pagina zijn er diverse prijzen vermeld. De betaling voor de dienstverlening kan met Bancontact, Mastercard, PayPal en American Express. Bitcoin werd in 2013 eveneens door Namecheap als betaalmethode geaccepteerd. De inkopen worden bijNamecheap online gedaan en als er sprake is van misbruik of andere ongeregeldheden kan ook terugkoppeling plaatsvinden naar het bedrijf met een online formulier.

  Complimenten en tips voor Namecheap
  “Breng uw ideeën tot leven”, is het direct in het oog springende slagzin op de webpagina van Namecheap. Maakt u al gebruik van de aangeboden producten en diensten van Namecheap? Komt uw idee echt tot leven met Namecheap? Wordt u snel geassisteerd bij problemen met de provider en bij eventuele storingen? Hoe snel is de klantenservice te bereiken? Laat het ons weten! Deel uw ervaring met ons en met anderen die er ook over nadenken om een domeinnaam te zoeken. U mag hiervoor gebruik maken van de mogelijkheden van ErvaringenSite.

  Bent u nog niet bekend met de dienstverlening van Namecheap. Neem dan een kijkje in de reviews van ervaringensite.be en bepaal of dit het bedrijf is waar u zaken mee wilt doen.

  Jan Palfijn Werkt - Aflevering 1: Kritieke Diensten

  namecheap
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over namecheap

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is namecheap een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over namecheap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is namecheap actief?

  namecheap is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van namecheap gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.