Network Solutions Reviews

: 11
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Stan Toussaint
Ik ben altijd superparanoïde over identiteitsdiefstal omdat ik dat vorig jaar volledig heb meegemaakt. Telefoontjes zoals deze maken me echt superparanoïde (en ik blijf het ook, hoe vriendelijk de ...Lees verder
L
Lina
Mijn ervaring met de klantenservice was eigenlijk niet zo goed. Ik kreeg vaak niet de juiste hulp en de mensen aan de telefoon leken er niet echt veel zin in te hebben om iets te doen, ze wilden ge...Lees verder
Z
zoë
Ik belde met een factureringsprobleem en een probleem bij het voltooien van een online vernieuwing. Chelsea M. was echt super behulpzaam en begripvol voor mijn probleem. Ze heeft mijn problemen uit...Lees verder
H
Helena Ceulemans
Mijn laatste ervaring met de klantendienst was echt top. In het verleden had ik al twee minder goeie ervaringen gehad, maar de laatste persoon met wie ik sprak was echt super behulpzaam en professi...Lees verder
C
clément
Ik moest echt mijn oude website updaten en het team heeft fantastisch werk geleverd! Mijn klantenservicemedewerker gaf me nuttige tips om mijn boodschap en de lay-out van mijn pagina te verbeteren....Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van beveiligingsdiensten

  Ik ben altijd superparanoïde over identiteitsdiefstal omdat ik dat vorig jaar volledig heb meegemaakt. Telefoontjes zoals deze maken me echt superparanoïde (en ik blijf het ook, hoe vriendelijk de agent aan de telefoon ook is), maar Chelsea M was echt superbeleefd en professioneel en ook geruststellend. Fraude is echt overal wijdverspreid en ik heb gelezen over Newfold Digital en er zijn verschrikkelijke opmerkingen over hen, want we hebben wat testmails gedaan via Newfold. Hoe dan ook, Chelsea zelf was echt superbeleefd en laten we hopen dat ik niet opnieuw opgelicht word door een bedrijf zoals vorig jaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een nieuwe website

  Mijn ervaring met de klantenservice was eigenlijk niet zo goed. Ik kreeg vaak niet de juiste hulp en de mensen aan de telefoon leken er niet echt veel zin in te hebben om iets te doen, ze wilden gewoon dat ik een ticket aanmaakte, zelfs voor kleine dingen. Maar toen ik Kaitlynn D belde, veranderde alles. Ze luisterde echt naar me, deed alle nodige aanpassingen en zette fouten recht die anderen hadden gemaakt. Ze maakte mijn website veel sneller en voegde unieke designs toe. Haar professionaliteit en bereidheid om te helpen waren echt bewonderenswaardig. Dus bedankt, Kaitlynn D!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vernieuwingsprobleem opgelost

  Ik belde met een factureringsprobleem en een probleem bij het voltooien van een online vernieuwing. Chelsea M. was echt super behulpzaam en begripvol voor mijn probleem. Ze heeft mijn problemen uitgezocht en heeft valse e-mails van een bedrieger onderschept die niet van ons bedrijf afkomstig waren. Chelsea was echt heel bekwaam en vriendelijk bij het oplossen van mijn problemen. Ondanks wat achtergrondgeluid kon ze helder communiceren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinnaam

  Mijn laatste ervaring met de klantendienst was echt top. In het verleden had ik al twee minder goeie ervaringen gehad, maar de laatste persoon met wie ik sprak was echt super behulpzaam en professioneel. Hij luisterde naar mijn probleem en bood meteen een goeie oplossing aan. Zijn kennis en vriendelijkheid maakten echt indruk op me. Ik voelde me echt serieus genomen en mijn probleem werd meteen aangepakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Website update en verbetering

  Ik moest echt mijn oude website updaten en het team heeft fantastisch werk geleverd! Mijn klantenservicemedewerker gaf me nuttige tips om mijn boodschap en de lay-out van mijn pagina te verbeteren. Hij nam zelfs de tijd om live wijzigingen aan te brengen aan mijn website terwijl we aan de telefoon waren. Geweldige kennis en ondersteuning.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DNS en SSL probleemoplossing

  Mijn ervaring met de klantenservice was echt top! De medewerker was vriendelijk en wist precies hoe hij mijn DNS en SSL probleem kon oplossen. Dankzij zijn hulp was mijn website snel terug operationeel. Echt super service van de medewerker en dat nog eens in zo'n korte tijd. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van SSL-diensten

  Ik was echt onder de indruk van hoe goed ze me geholpen hebben met het uitleggen van mijn SSL-problemen en ervoor zorgen dat mijn website alles had wat ze nodig had om deftig te werken. Ik dacht dat ik meer moest betalen dan nodig was, maar ze hebben ervoor gezorgd dat ik een terugbetaling kreeg en ik begreep ook alle moeilijke termen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinregistratie

  Ik ben al jaren klant bij dat bedrijf en ik vind dat ze elk jaar beter worden. Het is gewoon fijn dat ik altijd met een echte persoon kan praten, dat maakt de service nog beter. Vandaag heeft Lea A. me geholpen met het vernieuwen van mijn domeinregistratie en het toevoegen van privéregistratie. Dankjewel team!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige service

  Vandaag heeft iemand van het personeel me gebeld om de veranderingen in onze e-mail uit te leggen. Ze waren erg behulpzaam en geduldig terwijl ik de aanpassingen aan het doorvoeren was. Echt top service! De medewerker was vriendelijk en deskundig. Ik ben blij dat ik deze service gebruik voor mijn behoeften.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van domeinnaam en webhosting

  Michika D heeft ons echt geholpen bij het bouwen van onze website, elke stap van de weg. Ze was zo efficiënt en vriendelijk! Heel geduldig en super deskundig. Network Solutions is gewoon top! En Jamie S. van de webhosting was ook echt fantastisch, altijd bereid om te helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  SSL renewal

  De hulp die ik kreeg bij het vernieuwen van mijn SSL-certificaat was super goed! Ze hebben me snel geholpen en gaven goed advies om mijn probleem op te lossen. Ik ben echt dankbaar voor de hulp die ik kreeg en geef hen zeker 5 sterren!


Anderen bekeken ook