Over ons

De nationale ervaringswebsite in BE!

 

 

ErvaringenSite is dé ideale plek om eerlijke recensies en authentieke ervaringen met bedrijven te delen en te ontdekken. Wij bieden onpartijdige en betrouwbare beoordelingen van over de hele wereld om te helpen bij het nemen van weloverwogen aankoopbeslissingen. Ontdek het ware gezicht van een bedrijf voordat je een aankoop doet en voorkom ongewenste verrassingen.

Als trotse leden van het ReviewsInternational® netwerk, dat transparantie bevordert in meer dan 30 landen, geloven wij dat eerlijkheid de sleutel is in een markt waar mensen steeds beter door valse verkooppraatjes heen kijken. Deel je positieve ervaringen en laat betrouwbare bedrijven in de schijnwerpers staan.

Verken bedrijven grondig met ons platform. Een aantrekkelijk telefoonabonnement kan in jouw regio misschien slecht bereik hebben. Of een voordelig sportschoollidmaatschap kan overvol blijken wanneer je wilt gaan sporten. Wil je shoppen bij een nieuwe modewinkel, maar twijfel je aan de betrouwbaarheid? Op ons beoordelingsplatform vind je alle informatie die je nodig hebt voordat je een besluit neemt.

Geverifieerde Bedrijven op Ons Platform

Bij ErvaringenSite verzekeren we ons ervan dat de bedrijven op onze website echt en oprecht zijn. We verifiëren hun gegevens om hun geloofwaardigheid te waarborgen. Deze verificatie beïnvloedt de beoordelingen niet, aangezien deze uitsluitend gebaseerd zijn op klantervaringen. Bedrijven die profiteren van verificatie tonen hun transparantie en betrouwbaarheid. Betrouwbare bedrijven krijgen een verificatie-label. Elk bedrijf kan zich aanmelden voor verificatie, wat bijdraagt aan een veiligere en aangenamere online winkelervaring voor iedereen via ons platform.

ErvaringenSite Verbetert Jouw Winkelervaring

Ons platform biedt informatie over een breed scala aan bedrijven, van online winkels tot financiële diensten en autoverhuur. Elke categorie is verder opgesplitst in subcategorieën, zodat je eenvoudig recensies kunt vinden over de dienst die je zoekt. Of het nu gaat om gezondheid, financiën of je volgende vakantie, wij hebben een passend hoekje voor elke interesse. Het nemen van beslissingen is net een stukje makkelijker geworden!

ErvaringenSite Staat Voor Jou Klaar, Waardevolle Klant!

  • Een van de grootste beoordelingsplatformen

  • Onze gemeenschap is onze kracht: actieve gebruikers delen hier graag hun beoordelingen

  • Ontdek een breed scala aan producten en diensten via klantbeoordelingen

  • Profiteer van bedrijfsprofielen, videorecensies en diepgaande bedrijfsanalyses

Slogans zijn overal, maar kunnen ook misleidend zijn. Daarom streven we naar een transparante markt waar je echte ervaringen van andere klanten hoort. Leer meer over ons platform!

Authentieke en Eerlijke Recensies

Bij ErvaringenSite zijn we trots op het publiceren van echte klantbeoordelingen. Ons proces garandeert tot 99% authenticiteit, en in zeldzame gevallen verwijderen we een beoordeling om de integriteit te behouden. We gebruiken geavanceerde software om de herkomst van recensies te verifiëren, zodat ze van echte gebruikers komen. Onze onafhankelijkheid is onze kracht; we vertrouwen op realistische ervaringen van echte klanten. Zowel lof als kritiek worden gewaardeerd, want beide motiveren bedrijven om beter te presteren. Een gerechtvaardigde negatieve beoordeling blijft gepubliceerd. Vaak dient ons platform als communicatiekanaal tussen een ontevreden klant en het bedrijf, wat leidt tot oplossingen en creëert nieuwe ervaringen door feedback.

Ons Doel: Eerlijke en Onafhankelijke Beoordelingen

Wij geloven in het benoemen van dingen zoals ze zijn. Ons doel is om eerlijke en vooral onafhankelijke beoordelingen te publiceren, zodat je een duidelijk beeld krijgt vóór je een aankoop doet. We zorgen ervoor dat alle beoordelingen geschreven zijn door echte mensen en niet door bots. We bevoordelen geen bedrijven en hechten veel waarde aan eerlijkheid. Jouw vertrouwen in ons is onze topprioriteit; daarom waarderen we oprechte en nuttige beoordelingen. Neem gerust contact met ons op als iets onbehulpzaam of schadelijk lijkt.

Neem Contact Op, We Helpen Graag

Heb je een vraag, hulp nodig of feedback voor ons? We horen graag van je! Neem contact op via onze contactpagina en iemand van ons team zal snel reageren. Jouw input helpt ons om ErvaringenSite nog beter te maken, dus aarzel niet om ons een bericht te sturen!

Contact:

Algemene vragen: info@reviews-international.com
Ondersteuning: support@reviews-international.com

Adres:
Reviews International
Brouwersgracht 238
1013 HE Amsterdam
Nederland
Handelsregister: NR. 63579677 Kamer van Koophandel
ID NUMMER: NL8552.99.861B01

Contacteer Ons Team

Benieuwd naar het team achter ons platform? Neem contact op met ons team voor meer informatie. Ons team bestaat uit redacteuren, inhoudsrecensenten en marketingspecialisten die alles tot leven brengen.

Onze teamleden zijn veelzijdige professionals die bedreven zijn in verschillende taken. Ze polijsten de inhoud zorgvuldig om de nauwkeurigheid ervan te garanderen en zijn ook de spil van onze marketinginitiatieven. Hun unieke vaardigheden stellen ons in staat om eersteklas inhoud te leveren en op een zinvolle manier contact te maken met ons publiek. Aarzel niet om contact op te nemen met ons geweldige team!

Henk Meyer

E-mail: henk@reviews-international.com
Henk Meyer is onze CEO en medeoprichter van Reviews-International. Henk brengt een schat aan ervaring mee van zijn tijd bij Reviews International. Hij is toegewijd aan het bevorderen van innovatie en het bijdragen van waardevolle inzichten aan de industrie. Samen met ons team van getalenteerde redacteuren, inhoudsrecensenten en marketingspecialisten is hij klaar om de mogelijkheden van ons platform te vergroten en ons naar nieuwe hoogten te leiden. Voel je vrij om contact op te nemen en te verbinden met ons fantastische team, inclusief Henk, om meer te ontdekken over de passie en expertise die het succes van ons platform aandrijven.

Beata Fiedziukiewicz

Inhoudsbijdragen:beata@reviews-international.com
Beata is een redacteur met een diverse opleidings- en professionele achtergrond. Met een graad in Literatuur heeft ze haar kritisch denkvermogen, analytische en communicatieve vaardigheden ontwikkeld, waardoor ze geschreven teksten efficiënt kan analyseren. Haar meertaligheid geeft haar bovendien een extra voordeel in haar redactiecapaciteiten, waardoor ze kan werken met uiteenlopende literaire stijlen en culturele nuances. Ze heeft een bijzondere passie voor reizen, verschillende culturen, chemie in voeding en cosmetica, gezonde leefstijl en natuurgeneeskunde. Ook onderwerpen zoals wetenschap en technologie boeien haar. Haar passie voor taal en haar ervaring maken haar tot een uitstekende redacteur.


Jorge Calvo Macho

E-mail: jorge@reviews-international.com
Jorge is een bekwame en toegewijde redacteur. Met een passie voor taalkundige creativiteit en een oog voor detail heeft hij zich bewezen als een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. Jorge spreekt meerdere talen en zijn opleidings- en werkachtergrond gaven hem de ideale vaardigheden om een van onze redacteuren te worden. Hij heeft uitgebreide ervaring in redactie en proeflezen, ondersteund door opmerkelijke projecten. Zijn oog voor detail, sterke communicatievaardigheden en uitzonderlijk vermogen om de duidelijkheid en samenhang van inhoud te verbeteren maken hem tot een onmisbaar deel van ons team.

Mo Maghsoudi

E-mail:mo@reviews-international.com
Mo Maghsoudi is onze go-to Director of Content, Inhoudsrecensent, en Marketing Manager voor veel van onze favoriete categorieën. Met meer dan zeven jaar ervaring heeft Mo zijn vaardigheden als schrijver en redacteur aangescherpt. Hij is vooral deskundig op gebieden zoals online winkelen, e-commerce, telecom en online diensten. Maar dat is niet alles — Mo heeft ook een scherp oog voor inhoud gerelateerd aan dieet, fitness en gezondheid. Zijn diverse expertise geeft echt een unieke meerwaarde aan ons team!

Jouw Gids voor Slim en Veilig Online Winkelen

Wij bieden meer dan alleen een plek om je beoordelingen over bedrijven te schrijven. Op onze blog vind je handige koopgidsen, bedrijfsbeoordelingen en recensies om je te helpen slimme keuzes te maken. Ook bieden we "hoe te" artikelen en tips voor veilig online browsen. Wij zijn hier om je online winkelervaring geïnformeerd en zorgeloos te maken!

Voor Bedrijven

Wil je jouw klantbeoordelingen aan iedereen in België tonen? Meld je aan voor een bedrijfsprofiel op ErvaringenSite! Het is een geweldige manier om te laten zien hoe fantastisch je producten en klantenservice zijn via een onafhankelijk en betrouwbaar platform. Neem contact met ons op of bekijk onze pagina voor bedrijven voor meer informatie, en laten we beginnen met het delen van de liefde die jouw klanten voor je hebben!