Schrijf voor Ons

Bij ErvaringenSite hechten we groot belang aan het bieden van informatieve en betrouwbare bijdragen over producten en bedrijven in diverse sectoren. Ons streven is een platform te creëren waar echte ervaringen gedeeld kunnen worden, wat resulteert in een goed geïnformeerde consumentencommunity. We erkennen de waarde van collectieve kennis die onze lezers met hun diverse perspectieven kunnen bieden. Daarom nodigen we experts, opinieleiders en gewone consumenten uit om bij te dragen aan onze informatieve database.

Hoe Bijdragen aan ErvaringenSite

Bij ErvaringenSite waarderen we uw inzichten enorm. Wij begrijpen dat alleen heldere en eerlijke inhoud leidt tot goede consumentenbeslissingen. Wilt u uw kennis met ons delen? Hier leest u hoe u betrokken kunt raken:

Onze Verwachtingen

Artikelen moeten origineel, onbevooroordeeld en feitelijk correct zijn. We zijn enthousiast over boeiende verhalen, gedetailleerde gidsen en inzichtelijke recensies die professionaliteit en authenticiteit uitstralen. Bij gevoelige onderwerpen vragen we om zorgvuldigheid en respect. Bepaalde thema's kunnen voorafgaande goedkeuring vereisen voordat ze gepubliceerd worden, hierover wordt u later geïnformeerd.

Beschikbare Onderwerpen

We nodigen bijdragen uit over een breed scala aan onderwerpen, waaronder technologie, mode, gezondheid en welzijn, financiën, reizen en meer. Een volledige lijst is te vinden aan het einde van deze pagina. Als u gepassioneerd bent over het delen van inzichten, recensies of adviezen over producten of diensten, verwelkomen wij uw bijdrage graag!

Indieningsproces

 • Stel uzelf voor en beschrijf uw expertise via een e-mail naar beata@reviews-international.com.

 • Geef een overzicht van de hoofdpunten die u in uw artikel wilt behandelen.

 • Ons team zal uw inzending beoordelen. Voldoet deze aan onze richtlijnen, dan kunt u beginnen met schrijven. Mogelijk zijn verdere revisies nodig voordat definitieve goedkeuring en publicatie plaatsvinden.

Redactioneel Reviewproces

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid op ErvaringenSite te waarborgen, ondergaan alle inzendingen een grondige beoordeling:

 • Ons redactieteam beoordeelt elk artikel om zeker te stellen dat het voldoet aan onze normen voor kwaliteit, uniciteit, relevantie en bruikbaarheid voor onze lezers.

 • Bij behoefte kunnen we om herzieningen vragen voor duidelijkheid, nauwkeurigheid of aanvullende informatie.

 • U wordt op de hoogte gesteld zodra uw artikel is geaccepteerd en klaar is voor publicatie.

Opmaakrichtlijnen

Artikelen moeten objectief en boeiend zijn, met een lengte van 750 tot 1200 woorden.

 • Gebruik koppen, subkoppen, lijsten of tabellen voor leesbaarheid.

 • Een inleiding en een slotparagraaf zijn vereist.

 • Alle artikelen moeten worden ingediend in Google Docs-formaat bij ons redactieteam.

Voordelen van Publicatie op ErvaringenSite

Door bij te dragen aan ErvaringenSite, schrijft u niet alleen voor ons; u krijgt ook een platform om uw boodschap te verspreiden en uzelf te profileren op een gerenommeerde website. Hier zijn enkele redenen waarom u baat kunt hebben bij publicatie op onze site:

Bereik een groot publiek: Profiteer van het hoge verkeer op onze site en maak uw artikelen toegankelijk voor een breder publiek.

Diverse niches: Onze bezoekers komen uit verschillende sectoren, waardoor u een breed bereik heeft voor uw bijdragen.

Promoot uw profiel: Auteurs kunnen links naar hun websites of sociale mediaprofielen toevoegen.

Betrokkenheid: We stimuleren hoge niveaus van engagement, zodat uw bijdragen niet alleen gezien worden, maar ook zinvolle interactie bevorderen.

Presentatie van Artikelen

Uw artikel wordt prominent weergegeven op ons platform, inclusief:

 • Integratie in relevante categorieën.

 • Presentatie naast gerelateerde artikelen.

Juridische Mededelingen

We nemen juridische aspecten serieus om zowel onze auteurs als ons platform te beschermen.

Elke bijdrage moet voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Lasterlijke of onwettige inhoud is ten strengste verboden.

Auteurs dienen het privacybeleid en de auteursrechtwetgeving te respecteren. Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke toestemmingen heeft voor inhoud van derden die in uw inzending is opgenomen.

We kijken uit naar samenwerking om onze community te voorzien van waardevolle en betrouwbare bijdragen. Deel uw expertise, ervaringen en inzichten met een groot publiek en vestig uzelf als expert in uw vakgebied bij ErvaringenSite. Klaar om te schrijven? Neem vandaag nog contact op via beata@reviews-international.com.