READY.. SET? GO!

Wij zijn op een missie!

Het internet moet een veilige plek zijn om een bestelling te plaatsen. Dat willen we bereiken door alle bedrijven transparant en betrouwbaar te maken. Dat is uiteraard een flinke klus, maar met behulp van onze vijf kernwaardes werken we naar dat doel toe.

 • Onze kernwaardes
  Wij geloven in een transparante markt

  Verkooppraatjes prikt iedereen tegenwoordig doorheen omdat er gewoon teveel consumenten zijn die dan zullen vertellen dat dit toch echt niet klopt. En dat proberen wij nou precies te bewerkstelligen. Een transparante markt. Gewoon eerlijk en betrouwbaar.

  Voor onszelf en aan iedereen die het wil weten hebben we 5 kernwaardes opgesteld om die transparantie te waarborgen.

 • 01

  Samen

  Samen staan we sterk en zijn we verantwoordelijk voor onafhankelijke objective reviews. Samen gaan we voor het beste resultaat.

 • 02

  Betrouwbaar

  Eerlijk en onafhankelijk. Samen gaan we de strijd aan tegen shady bedrijven en slechte online ervaringen en belonen we de eerlijk ondernemende bedrijven.

 • 03

  Relevant

  Onze missie duurt misschien lichtjaren maar tijdens onze reis zullen we constant innoveren om relevant te blijven en samen met onze reviewers de wereld te veroveren

 • 04

  Veilig

  Eerlijkheid staat voor op, maar ook veiligheid en de mogelijkheid om anoniem je beklacht te doen, terwijl we ons wapen tegen trol accounts en fake reviews.

 • 05

  Gemakkelijk

  Voor zowel consumenten als bedrijven vinden we het belangrijk dat wij het platform worden waar het schrijven van een review net zo nuttig en gemakkelijk is als voor bedrijven.

Voor en door consumenten

Consumenten laten hun ervaringen achter op ons platform en helpen zo andere consumenten met hun keuze voor een bepaald bedrijf. Dit zorgt voor transparantie en een betere markt. Samen met de hierboven genoemde kernwaarden zijn de ervaringen van consumenten het allerbelangrijkste instrument om te zorgen voor deze transparantie!

Super handig voor bedrijven

Natuurlijk hoop je altijd je klanten tevreden te stellen met de geleverde dienst of het afgenomen product en hoop je alleen maar 5-sterren-reviews te ontvangen. De werkelijkheid is natuurlijk anders. De competitie, helemaal online over het algemeen, is behoorlijk sterk en je onderscheiden als bedrijf is nu uitdagender dan ooit. Geen wonder dat consumenten kritischer worden.

Wij bieden bedrijven niet alleen maar een widget om je reviewscore op je website te tonen, maar juist de verbinding met je klanten. Toch superhandig om in contact te komen met de schrijver van negatieve review en het geschil op te lossen? Zo zet je een negatieve review om naar positieve feedback en beter nog, een hogere score!

Sluit je aan bij de gemeenschap

Wij zijn onderdeel van het ReviewsInternational® platform en zijn al actief in 30 landen. Wij staan voor onafhankelijke en betrouwbare reviews van bedrijven over de hele wereld. Samen staan we sterk!

Aanmelden als reviewerAanmelden als bedrijf