Contact

Welkom op de contactpagina van ErvaringenSite, de leidende website in België voor oprechte en transparante beoordelingen van diverse diensten en producten. Wij erkennen dat doeltreffende en rechtstreekse communicatie de basis vormt voor het vertrouwen en de tevredenheid van onze gebruikers en partners.

Daarom bieden we verschillende contactopties, zoals onze e-mail support@reviews-international.com, om je vragen te beantwoorden, suggesties te ontvangen, problemen op te lossen of andere kwesties aan te pakken.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om ons op de voor jou meest geschikte manier te bereiken. Ons streven is om tijdige reacties te bieden en je te helpen de beste ervaring op ons platform te hebben. Jouw mening is voor ons cruciaal, en we horen graag van je.

Onze inzet

Bij ErvaringenSite behandelen we elk bericht met de grootste ernst. Ons doel is om binnen een redelijke termijn na ontvangst van je vraag een duidelijke en nuttige reactie te geven. Wij beseffen hoe belangrijk jouw tijd is en begrijpen de noodzaak voor snelle informatie en oplossingen. Voor complexere kwesties die gedetailleerd onderzoek vereisen, zullen we proberen een geschatte tijd voor een volledige reactie te geven.

Wanneer contact opnemen?

Er zijn verschillende situaties waarin wij gebruikers aanmoedigen om contact met ons op te nemen om hun ervaring met het platform te verbeteren, waardoor ze kunnen blijven delen en lezen over de bedrijven of diensten die hen interesseren. Meestal nemen onze gebruikers contact op met ons ondersteuningsteam voor de volgende scenario's en vaak voorkomende problemen:

Voor gebruikers

  • Het corrigeren van een beoordeling: Soms maken we fouten of verandert onze mening over tijd. Contacteer ons als je een beoordeling wilt aanpassen.

  • Technische problemen op de website: Ervaar je technische problemen die je browse-ervaring op onze website negatief beïnvloeden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Een opmerking verwijderen: Als lezer kun je een opmerking melden die kwaadaardig, ongepast of tegen onze richtlijnen ingaat, zodat we deze handmatig kunnen controleren.

Voor kwesties met betrekking tot een geplaatste opmerking, gebruik altijd het e-mailadres waarmee de opmerking gemaakt is, zodat we kunnen verifiëren dat jij de auteur bent.

Voor bedrijven

Het beheren van het bedrijfsprofiel: We helpen bedrijven om hun aanwezigheid op ons platform te beheren, te reageren op beoordelingen en optimaal gebruik te maken van onze gemeenschap om hun online reputatie te verbeteren.

Ondersteuning bij valse of kwaadaardige beoordelingen: De integriteit van ons platform is van het grootste belang. Indien een bedrijf een beoordeling als schending van onze richtlijnen beschouwt, zullen we deze onderzoeken en gepaste maatregelen nemen.

Waarom contact opnemen?

Bij ErvaringenSite begrijpen we het belang van een open en efficiënt communicatiekanaal met onze gebruikers en geassocieerde bedrijven. Als je je afvraagt waarom je contact met ons zou moeten opnemen, hier zijn enkele van de belangrijkste redenen:

  • Toewijding aan authenticiteit: Wij streven ernaar dat alle gepubliceerde meningen afkomstig zijn van echte consumenten. Bij twijfel over de authenticiteit van beoordelingen staan wij klaar om dit te onderzoeken en de betrouwbaarheid van de inhoud te waarborgen.

  • Bijdragen aan de gemeenschap: Door jouw ervaringen en meningen te delen, help je andere gebruikers weloverwogen aankoopbeslissingen te maken. Contact met ons opnemen stelt je in staat een positieve invloed uit te oefenen op de ErvaringenSite-gemeenschap.

Door contact op te nemen met ErvaringenSite, zorg je ervoor dat jouw mening gehoord wordt en je zorgen op een professionele en beleefde manier worden behandeld. Ons doel is een uitstekende gebruikerservaring te bieden en we waarderen jouw bijdrage om dit te realiseren. Aarzel niet om ons te contacteren; we zijn hier om te helpen en om je ervaring met ons platform steeds positief en nuttig te maken.

Hoe contact opnemen?

Er zijn verschillende methoden om in contact te komen met ons professionele team:

Per e-mail op support@reviews-international.com

Voor redactionele bijdragen: beata@reviews-international.com

Voor algemene vragen: info@reviews-international.com

Telefonisch op +31 203201127

Voor specifieke vragen kun je de contactbenaderingen van onze gespecialiseerde teams raadplegen zodat we je beter van dienst kunnen zijn.